reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Buterfly, a pamietasz jak ja 2 dni wylam bo moj jeden zarodek nie dotrwal do piatej doby i bylam pewna ze jak on nie przezyl, to te dwa ktore zabralam tez nie przezyja...
A widzisz zyja i chyba maja sie dobrze:)
Glowka do gory:*
Dziękuję, to mnie pocieszyło :* Mam nadzieję, że u mnie też tak będzie, zaklinam Kropka.
U Was też był problem z nasieniem, dobrze kojarzę?

reklama
Butterfly sie nie przejmuj, moje zarodki tez sie nie mrozily, bo umieraly, dla mnie to byl znak, ze skoro zostal nam tylko jeden ten w brzuszku to musi zostac, nie ma bata. I przy pierwszej stymulce nie mielismy mrozakow, i teraz przy drugiej tez nic nie mamy.
Boże,jak to dobrze, że tu jesteście! Mam nadzieję, że nasz siłacz też się zakotwiczy i zostanie :-)
A te ruchy super! Zazdroszczę :-*

Dziękuję, to mnie pocieszyło :* Mam nadzieję, że u mnie też tak będzie, zaklinam Kropka.
U Was też był problem z nasieniem, dobrze kojarzę?
U nas to problem jest z moja immunologia, bo ja zachodzilam w ciaze naturalnie dosc szybko, ale tez szybko je tracilam.
Maz nasienie- 9% prawidlowej budowy, ale mial ich strasznie duzo, z ruchem tez bylo z 50 na 50.
Buterfly nie zamartwiaj sie na zapas, bedzie dobrze:) Ty mialas IMSI?

Dziewczyny jak to jest ze wczoraj za fragmin zaplacilam 109 zl a dzisiaj 7,77 zl?
Obie recepty miały zaznaczony kod w rubryce NFZ czyli jak rozumiem nie byly na 100% platnosci

Dziewczyny jak to jest ze wczoraj za fragmin zaplacilam 109 zl a dzisiaj 7,77 zl?
Obie recepty miały zaznaczony kod w rubryce NFZ czyli jak rozumiem nie byly na 100% platnosci
Za pierwszy zaplacilas 100%
Dzis mialas na refundacje;)
Albo Cie oszukali, w co watpie, albo zle spojrzalas na recepte.

Butterfly ja Też nie mam mrozaczkow, nic się nie rozwijało oprócz tego jednego i to jeszcze w ostatniej chwili,mto chcieli juz niszczyć.

Agatek mam koleżankę która czuła ruchy w 13tc a pną szczupła nie była, także całkiem możliwe :-)

U nas to problem jest z moja immunologia, bo ja zachodzilam w ciaze naturalnie dosc szybko, ale tez szybko je tracilam.
Maz nasienie- 9% prawidlowej budowy, ale mial ich strasznie duzo, z ruchem tez bylo z 50 na 50.
Buterfly nie zamartwiaj sie na zapas, bedzie dobrze:) Ty mialas IMSI?
To coś źle pokojarzyłam. Przepraszam.
Tak, miałam imsi. Właśnie ze względu na słabe nasienie męża.

reklama
Dziewczyny progesteron wiecej niz 40, przy becie 13.000 to dobrze czy malo?
Bo przy becie 173 mialam progesteron 54. Wtedy brakam 3×1 lutinus. Teraz 2×2 duphaston i nie wiem czy sobie czegos nie dolozyc.

Do góry