iga2421
Fanka BB :)
tak głosowała na PiS i wszystko w temacie
To wszystko jasne. Takie pierdoly to tylko pisiory opowiadaja.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak głosowała na PiS i wszystko w temacie
Jak mozna zalowac ze ma sie dzieci????????????????????? Ty lepiej poszukaj innej pracy bo ta baba jest chora psychicznie. A ona nie jest przypadkiem z pisu?
A jeśli ten jest tak słaby, jak pozostałe 3? To już się może nic nie dziać Kurdę,nie na to liczyłam
Ruszyły wychodzą wychodzą . Po 5 dniach jest 5 szt 8/9 mm i jeszcze jakieś mają chęci ale są małe narazie.większe dawki i dusic te jajniki żeby usami oocyty Ci wyszły:-) pierwsze ivf jest jak gra wstepna, potrzeba czasu żeby zadowolić samych siebie i lekarzy:-) dlatego częściej zaskakuje druga próba niż pierwsza.Jedna z forumowiczek jest tutaj dowodem.. Pierwsza próba kiepsko jeden zarodek 1BB, druga próba same zarodki 4BB :-)
Buterfly, a pamietasz jak ja 2 dni wylam bo moj jeden zarodek nie dotrwal do piatej doby i bylam pewna ze jak on nie przezyl, to te dwa ktore zabralam tez nie przezyja...Obyście miały rację! No nic,co sobie poryczałam, to moje, ale piłka nadal jest w grze. Cuda się czasem zdarzają.
Iga,
a nie moglabys poprosic twojej cioci ,zeby tego nie robila bo jako matka sobie tego nie zyczysz ,a oprocz tego jest to cholerne nie higieniczne
zwykla ,ludzka sprawa i mysle ,ze ciocia ma tyle rozumu ,zeby sie nie obrazic i temat przelknac.
masz do tego swiete prawo,to jest male dziecko,ktore z szybkoscia swiatla lapie kazdy syf. Jak ona odwiedza inne leciwe ciotki,to im tez nie wklada palca do buzi ,albo podklada nogi.
nie ma sie co pier.... trzeba po prostu grzecznie powiedziec.
a jak nie to bedziecie sie spotykaly w parku na spacerze i tyle.