reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Butterfly sie nie przejmuj, moje zarodki tez sie nie mrozily, bo umieraly, dla mnie to byl znak, ze skoro zostal nam tylko jeden ten w brzuszku to musi zostac, nie ma bata. I przy pierwszej stymulce nie mielismy mrozakow, i teraz przy drugiej tez nic nie mamy.

Dziewczyny czy to mozliwe ze ja czuje... ruchy?
Nie czuje kopniakow, ale czuje takie przemieszczanie sie dziecka.... Moj maz tez to widzi, jak brzuch w jednym miejscu mi sie unosi i za chwile w nastepnym. Najlepiej to jak pepek mi wychodzil na wierzch i sie chowal.
Jestem w szoku, bo w pierwszej ciazy ruchy poczulam ok 17 tyg, a teraz leci mi 13 tydz.

Kurczę nie wiem. Ale skoro brzuch ci się porusza to musi byc to bo niby co innego?
W domciu juz jesteś? Wyprzytulalas synka i wycalowalas?

Kurczę nie wiem. Ale skoro brzuch ci się porusza to musi byc to bo niby co innego?
W domciu juz jesteś? Wyprzytulalas synka i wycalowalas?
Tak jestem w domu, dzieckiem sie ciesze, jak on dla mnie sie zminil kurka a nie widzialam go 2,5 dnia, jakby wiecej mowil i jakby wydoroslal. Zaspiewal dla mnie sto lat :-)
A z tymi ruchami to az zglupialam, wczesnie jeszcze, ale kurka co to moze byc? Pod reka tego nie czuc, moj maz to widzial a ja czuje takie wbijanie sie w jedno miejsce... z malym mialam to samo ale zdecydowanie pozniej.
Dzisiaj moje chlopaki jada do fryzjera, musimy sciac naszego malego kudlacza, az si boje co to bedzie...

Tak jestem w domu, dzieckiem sie ciesze, jak on dla mnie sie zminil kurka a nie widzialam go 2,5 dnia, jakby wiecej mowil i jakby wydoroslal. Zaspiewal dla mnie sto lat :-)
A z tymi ruchami to az zglupialam, wczesnie jeszcze, ale kurka co to moze byc? Pod reka tego nie czuc, moj maz to widzial a ja czuje takie wbijanie sie w jedno miejsce... z malym mialam to samo ale zdecydowanie pozniej.
Dzisiaj moje chlopaki jada do fryzjera, musimy sciac naszego malego kudlacza, az si boje co to bedzie...

Podobno w drugiej ciąży wcześniej czuć ale ze aż tak? No ale ty bardzo szczuplutka jesteś to może dlatego.
Przepraszam jeśli cie urazę i cos pomyliłam ale czy ty nie miałaś cos z macica? Tyłozgięcie czy jakos tak?

reklama
Podobno w drugiej ciąży wcześniej czuć ale ze aż tak? No ale ty bardzo szczuplutka jesteś to może dlatego.
Przepraszam jeśli cie urazę i cos pomyliłam ale czy ty nie miałaś cos z macica? Tyłozgięcie czy jakos tak?
Kochana mialam tylozgiecie, ale mi podczas ciazy macica robi sie normalnie przodozgieta, potem znowu sie odwroci. Wiec teraz nie, nie mam tylozgiecia.

Do góry