reklama
agatek28
Fanka BB :)
Butterfly sie nie przejmuj, moje zarodki tez sie nie mrozily, bo umieraly, dla mnie to byl znak, ze skoro zostal nam tylko jeden ten w brzuszku to musi zostac, nie ma bata. I przy pierwszej stymulce nie mielismy mrozakow, i teraz przy drugiej tez nic nie mamy.
iga2421
Dziewczyny czy to mozliwe ze ja czuje... ruchy?
Nie czuje kopniakow, ale czuje takie przemieszczanie sie dziecka.... Moj maz tez to widzi, jak brzuch w jednym miejscu mi sie unosi i za chwile w nastepnym. Najlepiej to jak pepek mi wychodzil na wierzch i sie chowal.
Jestem w szoku, bo w pierwszej ciazy ruchy poczulam ok 17 tyg, a teraz leci mi 13 tydz.
Kurczę nie wiem. Ale skoro brzuch ci się porusza to musi byc to bo niby co innego?
W domciu juz jesteś? Wyprzytulalas synka i wycalowalas?
G
Gość
Gość
Moniusia nie czytaj takich pirdoletow.
Szkoda sobie szarpac narwy.
Tepota!!!!!!
Samo wpadłoMoniusia nie czytaj takich pirdoletow.
Szkoda sobie szarpac narwy.
Tepota!!!!!!
agatek28
Tak jestem w domu, dzieckiem sie ciesze, jak on dla mnie sie zminil kurka a nie widzialam go 2,5 dnia, jakby wiecej mowil i jakby wydoroslal. Zaspiewal dla mnie sto lat :-)Kurczę nie wiem. Ale skoro brzuch ci się porusza to musi byc to bo niby co innego?
W domciu juz jesteś? Wyprzytulalas synka i wycalowalas?
A z tymi ruchami to az zglupialam, wczesnie jeszcze, ale kurka co to moze byc? Pod reka tego nie czuc, moj maz to widzial a ja czuje takie wbijanie sie w jedno miejsce... z malym mialam to samo ale zdecydowanie pozniej.
Dzisiaj moje chlopaki jada do fryzjera, musimy sciac naszego malego kudlacza, az si boje co to bedzie...
iga2421
CO TO KU*WA MA BYC? Chyba mu się w mózgownicy popier****lo.
iga2421
Tak jestem w domu, dzieckiem sie ciesze, jak on dla mnie sie zminil kurka a nie widzialam go 2,5 dnia, jakby wiecej mowil i jakby wydoroslal. Zaspiewal dla mnie sto lat :-)
A z tymi ruchami to az zglupialam, wczesnie jeszcze, ale kurka co to moze byc? Pod reka tego nie czuc, moj maz to widzial a ja czuje takie wbijanie sie w jedno miejsce... z malym mialam to samo ale zdecydowanie pozniej.
Dzisiaj moje chlopaki jada do fryzjera, musimy sciac naszego malego kudlacza, az si boje co to bedzie...
Podobno w drugiej ciąży wcześniej czuć ale ze aż tak? No ale ty bardzo szczuplutka jesteś to może dlatego.
Przepraszam jeśli cie urazę i cos pomyliłam ale czy ty nie miałaś cos z macica? Tyłozgięcie czy jakos tak?
CO TO KU*WA MA BYC? Chyba mu się w mózgownicy popier****lo.
Wkleiłam wam linka, bo w ogóle nie wiem o czym on pisze haha
reklama
agatek28
Kochana mialam tylozgiecie, ale mi podczas ciazy macica robi sie normalnie przodozgieta, potem znowu sie odwroci. Wiec teraz nie, nie mam tylozgiecia.Podobno w drugiej ciąży wcześniej czuć ale ze aż tak? No ale ty bardzo szczuplutka jesteś to może dlatego.
Przepraszam jeśli cie urazę i cos pomyliłam ale czy ty nie miałaś cos z macica? Tyłozgięcie czy jakos tak?
Podziel się: