reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

kciuków nie puszczamy :) i pozytywne fluidy wysyłamy :)

MAJ

6: ilka - betowanie
6: wiolciab – II betowanie
6: Natalia89 - podgląd w czasie stymulacji

7: westaice - II betowanie :)
7: natula – crio
7: koralik – wizyta przed crio
7: kinia - betowanie
9: koralik – wizyta przed crio
9: Alex83 - punkcja
10: strawbelka – wizyta serduszkowa
11: anika - wizyta u gin prowadzącej ciaze
11: ewelin86 – wizyta serduszkowa
12: Ewa651 - usg polowkowe
16: olusja1987 - usg prenatalne w I trymestrze
16: rybka - wizyta kontrolna przed kolejnym crio
16: butterfly - betowanie
17: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
17: Moniusia – wizyta przed stymulacją
19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej
21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze
21: Madzionga – usg połówkowe
23: Falka203 - wizyta pęcherzykowa
24: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciąże

reklama
ma dwóch synów ale twierdzi ze jakby miała wybór to by ich nie miała ani męża to nie wiem po co miała zresztą dziwna jest teraz to zobaczyłam wiecie że ona powiedziała ze jej koleżanka kiedyś też pochodziła do ivf i po stymulacji została lesbijka słyszałyscie takie coś wymyślają wszystko żebym tylko nie szła

HAHAHA, a ja myślę co mnie tak do Was ciągnie :laugh2::laugh2::laugh2:

I takie mają bez problemu dzieci.. po co..

Dziewczyny musze sie troche wykrzyczec.:angry::angry::angry:
Mam taka stara ciotke (86l) co do nas czesto przychodzi. Stara panna oczywiscie dzieci nie ma i nie wie jak sie z nimi obchodzic. Kurde za kazdym razem jak przyjdzie to wycaluje mi dziecko (znosze to z trudem bo ona nie ma lazienki i wiecie jak to jest... no ale znosze:wściekła/y:). Ostatnio maly wkladal jej do buzi palce az mna rzucalo. Po jej wizycie od razu go myje. Ale dzis przeszla sama siebie. Przyszla i wziela go na rece:wściekła/y: 3 razy jej powtarzalam zeby go odlozyla bo on bardzo ruchliwy jest i w kazdej chwili moze sie wywinac a ona mnie nie posluchala. Potem zlapal ja za palec i chcial do buzi sobie wsadzic a ona nawet reki nie zabrala- musialam interwrniowac i zabralam go od niej. To pozniej jak sobie raczkowal po podlodze to mu gola noge wystawila zeby ja za noge lapal a jak jej zwrocilam uwage to bylo tylko:czekaj czekaj zobaczymy co zrobi:angry: na koniec znowu zlapala go na rece. Po jej wyjsciu od razu pod kran go wzielam. Nie wiem juz co mam robic. Chyba nie wpuszcze jej nastepnym razem do domu. Tylko ze ona jest taka namolna ze bedzie codziennie przychodzic a nie chce jej urazic bo to starsza osoba.

Ilka, co z Twoim betowaniem?

Butterfly, zatem nie ma innego wyjscia - teraz się uda! i nawet nie myśl inaczej! wiem,że teraz się zamartwiasz, ale pod Twoim serduchem już coś się dzieje i będzie sukces! przytulam!!

rybka, co za babsztyl! dziewczyny dobrze piszą - pracę można zmienic, ważniejszy Maluch:) przykre tylko, że kobieta kobiety nie potrafi zrozumieć. wydawałoby się, że tym bardziej matka powinna mieć większą empatię, ale... ech:/

Nikaa, cieszę się razem z Tobą :)

ma dwóch synów ale twierdzi ze jakby miała wybór to by ich nie miała ani męża to nie wiem po co miała zresztą dziwna jest teraz to zobaczyłam wiecie że ona powiedziała ze jej koleżanka kiedyś też pochodziła do ivf i po stymulacji została lesbijka słyszałyscie takie coś wymyślają wszystko żebym tylko nie szła

Jak mozna zalowac ze ma sie dzieci????????????????????? Ty lepiej poszukaj innej pracy bo ta baba jest chora psychicznie. A ona nie jest przypadkiem z pisu?

Ilka, co z Twoim betowaniem?

Butterfly, zatem nie ma innego wyjscia - teraz się uda! i nawet nie myśl inaczej! wiem,że teraz się zamartwiasz, ale pod Twoim serduchem już coś się dzieje i będzie sukces! przytulam!!

rybka, co za babsztyl! dziewczyny dobrze piszą - pracę można zmienic, ważniejszy Maluch:) przykre tylko, że kobieta kobiety nie potrafi zrozumieć. wydawałoby się, że tym bardziej matka powinna mieć większą empatię, ale... ech:/

Nikaa, cieszę się razem z Tobą :)
A jeśli ten jest tak słaby, jak pozostałe 3? To już się może nic nie dziać :( Kurdę,nie na to liczyłam :(

reklama
Do góry