reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pewnie ci powie zeby odstawić bo prolaktyna musi w ciazy wzrastać. Odpowiada za przygotowanie organizmu matki do karmienia piersią i im wyższa tym lepiej.
Dzięki aniolkowa. Tak, kazal odstawic. Zadzwonilam i jeszcze raz o to zapytalam, wczoraj mówił cos innnego... Nie wspominalam mu ze inna lekarka z kliniki mowila zeby odstawic a on zeby brać. No bo gdzie bede w kompetencje wchodzic ;)sciemnilam ze zapomnialam o to zapytac a on pewnie i tak nie pamieta treści naszej wczorajszej rozmowy ;)powiedzialam tylko ze w ulotce jest napisane zeby nie brac i co on na to. No to nie biore :rolleyes:
Martka kochana ale mialas chwile grozy. Ale dobrze ze z maluszkiem w porzadku ufff. Trzymaj sie!
Nikaa a jakie wyniki masz zle ze do szpitala? Anemia taka weszla czy co sie stalo?

A mój M zawsze na mnie krzyczał ze przesadzam ze za dużo tej pracy ile można a ja mówiłam ze tak trzeba ze trzeba pomagać innym ze oni to docenia jak ja będę potrzebować pomocy i tak się odwdzieczyli

Widzisz rybka, na przyszłość będziesz mądrzejsza. Ja już sie nauczyłam że w pracy dobro nie wraca. Poświęcenie jest zbędne. Dlatego ja nic nie mówiłam a i tak jestem na wylocie

Czyli to norma ze się piętnuje kobiety za to ze chcą być matkami
Może nie norma bo moich 2 szefów przyjęło to z radością i trzymają kciuki . Chodź powiedziałam ze może mnie nie być 13 miesięcy . Bo nie będę ciągnąć wszystkiego bo pracuje czasem 7 dni w tygodniu a w ciąży chyba nie wypada wiec coś zostawię ..

Dzięki Westi :*
Rybko dokładnie jak powiedziałaś...zawsze możesz znaleźć inną pracę. Zdrowie i Twoje szczęście najważniejsze.
Nikaaa ??

Rybko nie ma co sie przejmowac, dziecko masz całe zycie, zresztą się tyle czasu staracie, a prace mozna inna znalezc zawsze.

reklama
Do góry