reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pewnie ci powie zeby odstawić bo prolaktyna musi w ciazy wzrastać. Odpowiada za przygotowanie organizmu matki do karmienia piersią i im wyższa tym lepiej.
Dzięki aniolkowa. Tak, kazal odstawic. Zadzwonilam i jeszcze raz o to zapytalam, wczoraj mówił cos innnego... Nie wspominalam mu ze inna lekarka z kliniki mowila zeby odstawic a on zeby brać. No bo gdzie bede w kompetencje wchodzic ;)sciemnilam ze zapomnialam o to zapytac a on pewnie i tak nie pamieta treści naszej wczorajszej rozmowy ;)powiedzialam tylko ze w ulotce jest napisane zeby nie brac i co on na to. No to nie biore :rolleyes:
Martka kochana ale mialas chwile grozy. Ale dobrze ze z maluszkiem w porzadku ufff. Trzymaj sie!
Nikaa a jakie wyniki masz zle ze do szpitala? Anemia taka weszla czy co sie stalo?

A mój M zawsze na mnie krzyczał ze przesadzam ze za dużo tej pracy ile można a ja mówiłam ze tak trzeba ze trzeba pomagać innym ze oni to docenia jak ja będę potrzebować pomocy i tak się odwdzieczyli

Widzisz rybka, na przyszłość będziesz mądrzejsza. Ja już sie nauczyłam że w pracy dobro nie wraca. Poświęcenie jest zbędne. Dlatego ja nic nie mówiłam a i tak jestem na wylocie

Czyli to norma ze się piętnuje kobiety za to ze chcą być matkami
Może nie norma bo moich 2 szefów przyjęło to z radością i trzymają kciuki . Chodź powiedziałam ze może mnie nie być 13 miesięcy . Bo nie będę ciągnąć wszystkiego bo pracuje czasem 7 dni w tygodniu a w ciąży chyba nie wypada wiec coś zostawię ..

Dzięki Westi :*
Rybko dokładnie jak powiedziałaś...zawsze możesz znaleźć inną pracę. Zdrowie i Twoje szczęście najważniejsze.
Nikaaa ??

Rybko nie ma co sie przejmowac, dziecko masz całe zycie, zresztą się tyle czasu staracie, a prace mozna inna znalezc zawsze.

reklama
Do góry