reklama
iga2421
Fanka BB :)
No to podziękuj lampie ode mnie Nie bede musiała nogi nadwyrężać
W twoim stanu byloby to iście niewskazane
Może mam ja jeszcze pocałować? He?No to podziękuj lampie ode mnie Nie bede musiała nogi nadwyrężać
Falka a jednak moje przeczucia działają. Tak więc moja droga GRATULUJĘ . Widać ręką doktorka nie bez powodu jest sławna. Szkoda, że działa tylko na niektórych.
ewelin86
Nie no z całowanie to bez przesadyMoże mam ja jeszcze pocałować? He?
Falka a jednak moje przeczucia działają. Tak więc moja droga GRATULUJĘ . Widać ręką doktorka nie bez powodu jest sławna. Szkoda, że działa tylko na niektórych.
Ufff dzięki. Bo zardzewialy dziad jest. I zimny. Jednak wolę ciepłe CZŁONKI całować. zdecydowanie tak.Nie no z całowanie to bez przesady
D
Deleted member 134305
Gość
West zgadzam się z tym znakowaniem, jakby to weszło w zycie w naszym pieknym katolickim kraju to szczerze powiedziawszy bardziej by popłacała zdrada w naszym przypadku niz załatwienie sprawy przez klinike, nie chciałabym zeby dziecko się dowiedziało, ze tata nie jest tata, a to by szybko wypłyneło :/
A w ogole jak u Ciebie przed testowaniem nastrój??
Falka gratulacje!!! miałas jeden zarodek podany o ile pamietam?
A w ogole jak u Ciebie przed testowaniem nastrój??
Falka gratulacje!!! miałas jeden zarodek podany o ile pamietam?
annemarie
Westi,was jest tez dwoje,wiec nie chrzan kochanawszyscy ci tego zycza ,malpa nie przylazla wiec nic straconegoKochana więcej optymizmu. Całe pokłady pesymizmu pochłaniam tu ja. Wystarczy. Was jest dwoje, to i radość musi być najmniej podwójna.
reklama
iga2421
Igus no nietety takich maluchow nie wpuszczaja, a ja nie moge wyjsc na korytarz, bo mam lezec, wstaje tylko do wc i pod prysznic.
Falka gratki kochana!!! Dobrego samopoczucia i nudnych 9 miesiecy ciazy!!! :-) :-)
Szkoda. Bardzo szkoda. Jak ja lezalam na ginekologicznym to byla taka sala do ktorej mozna bylo dzieci przyprowadzic. Miejmy nadzieje ze jutro wypuszcza cie do domciu.
Podziel się: