reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Znów mnie brzuch boli :( masakra. Tak się zastanawiam. Wszystkie piszecie, że nic Was nie bolało. A jak już to jakiś delikatne, przejściowe bóle. A u mnie czasami jest to dość mocny ból. I teraz od 1 dpt. ;/ nie podoba mi się to.

reklama
Nie wiem czy się śmiać czy płakać. ......
Średniowiecze. ....... oni naprawdę mają pojęcie o in vitro żadne. ......
In vitro na 1 komórce przecież to jest śmieszne. ......
Tu jeśli masz tylko 1 lub 2 komórki ( przez pierwsze 3 stymulacjie ) przerywają stymulacjie i zaczynają nowa stymulacjie na większych dawkach . Bo szanse przy takiej ilości są zminimalizowan........
Debilizm in vitro na 1 komórce. ........

Znów mnie brzuch boli :( masakra. Tak się zastanawiam. Wszystkie piszecie, że nic Was nie bolało. A jak już to jakiś delikatne, przejściowe bóle. A u mnie czasami jest to dość mocny ból. I teraz od 1 dpt. ;/ nie podoba mi się to.

Westi mnie bolał brzuch od 3 dpt i byłam pewna że @ idzie. Nie dość ze bóll jak na @ to jeszcze jakies kłucia, skurcze. Także to moze byc na jedno albo na drugie

Załączniki

• DSC_0166.JPG
    DSC_0166.JPG
    357,5 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC_0167.JPG
    DSC_0167.JPG
    346,2 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC_0168.JPG
    DSC_0168.JPG
    402,2 KB · Wyświetleń: 80
Westi mnie bolał brzuch od 3 dpt i byłam pewna że @ idzie. Nie dość ze bóll jak na @ to jeszcze jakies kłucia, skurcze. Także to moze byc na jedno albo na drugie
Ooo właśnie to. Ja wiem, że to na jedno albo drugie. Tylko wszystkie piszą, że nic a mnie jak przy pierwszym tak i orzy tym transferze boli.
Ale dobrze wiedzieć, że nie tylko mnie :)

Ja już po dentyście , znieczulenie dostałam , ale takie słabiutkie dla kobiet w ciąży , ze mogłam wogole nie brać nawet nie zdrętwiałam . Całe szczęście przeżyłam ten ból , ale szczypalam sie durna w rękę żeby bardziej to szczypnięcie bolało [emoji5]

Anne super super super [emoji2] wiec wrócisz z maluszkami do domku , w sumie innej opcji nie było [emoji8]

Westi trzymam kochana kciuki oby ten ból zwiastował dobre nowinki [emoji3] ja o mały włos nie kupiłam dzisiaj testu , apteki szerokim łukiem mijałam , ale w jednym ze sklepów jest apteka i weszłam do połowy sklepu u sie wycofałam , bo wiedziałam , ze jak wejdę to nie wytrzymam . Poszłam na zakupy gdzie indziej [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry