Znów mnie brzuch boli masakra. Tak się zastanawiam. Wszystkie piszecie, że nic Was nie bolało. A jak już to jakiś delikatne, przejściowe bóle. A u mnie czasami jest to dość mocny ból. I teraz od 1 dpt. ;/ nie podoba mi się to.
reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Nie wiem czy się śmiać czy płakać. ......
Średniowiecze. ....... oni naprawdę mają pojęcie o in vitro żadne. ......
In vitro na 1 komórce przecież to jest śmieszne. ......
Tu jeśli masz tylko 1 lub 2 komórki ( przez pierwsze 3 stymulacjie ) przerywają stymulacjie i zaczynają nowa stymulacjie na większych dawkach . Bo szanse przy takiej ilości są zminimalizowan........
Debilizm in vitro na 1 komórce. ........
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Znów mnie brzuch boli masakra. Tak się zastanawiam. Wszystkie piszecie, że nic Was nie bolało. A jak już to jakiś delikatne, przejściowe bóle. A u mnie czasami jest to dość mocny ból. I teraz od 1 dpt. ;/ nie podoba mi się to.
Westi mnie bolał brzuch od 3 dpt i byłam pewna że @ idzie. Nie dość ze bóll jak na @ to jeszcze jakies kłucia, skurcze. Także to moze byc na jedno albo na drugie
butterfly1331
Moderator
Bardzo proszę :-) Dwa przepisy na ciasto pierogowe i jeden na bezglutenowe pierogi ruskie.Dawaj na ruskie
Załączniki
Ooo właśnie to. Ja wiem, że to na jedno albo drugie. Tylko wszystkie piszą, że nic a mnie jak przy pierwszym tak i orzy tym transferze boli.Westi mnie bolał brzuch od 3 dpt i byłam pewna że @ idzie. Nie dość ze bóll jak na @ to jeszcze jakies kłucia, skurcze. Także to moze byc na jedno albo na drugie
Ale dobrze wiedzieć, że nie tylko mnie
G
Gość
Gość
Buterfly dziekuje:*
Niech Ci Bog w dzieciach wynagrodzi:*
Ja już po dentyście , znieczulenie dostałam , ale takie słabiutkie dla kobiet w ciąży , ze mogłam wogole nie brać nawet nie zdrętwiałam . Całe szczęście przeżyłam ten ból , ale szczypalam sie durna w rękę żeby bardziej to szczypnięcie bolało [emoji5]
Anne super super super [emoji2] wiec wrócisz z maluszkami do domku , w sumie innej opcji nie było [emoji8]
Westi trzymam kochana kciuki oby ten ból zwiastował dobre nowinki [emoji3] ja o mały włos nie kupiłam dzisiaj testu , apteki szerokim łukiem mijałam , ale w jednym ze sklepów jest apteka i weszłam do połowy sklepu u sie wycofałam , bo wiedziałam , ze jak wejdę to nie wytrzymam . Poszłam na zakupy gdzie indziej [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Anne super super super [emoji2] wiec wrócisz z maluszkami do domku , w sumie innej opcji nie było [emoji8]
Westi trzymam kochana kciuki oby ten ból zwiastował dobre nowinki [emoji3] ja o mały włos nie kupiłam dzisiaj testu , apteki szerokim łukiem mijałam , ale w jednym ze sklepów jest apteka i weszłam do połowy sklepu u sie wycofałam , bo wiedziałam , ze jak wejdę to nie wytrzymam . Poszłam na zakupy gdzie indziej [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
butterfly1331
Moderator
Oby! :-)Buterfly dziekuje:*
reklama
Trzeba było zabrać mbie ze sobąAnika,ja sie jeszcze bujam w pociagu,zaraz dobijam do Drezna,o 17 powinnam byc w hotelu.w Teplicach.Mam lato,góry,chmury...żyć nie umierać :-) :-) :-)
Podziel się: