reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kinia, a u mnie dwa razy dokładnie tak samo - bezobjawowo, nawet biust mi się nie powiększył ;)

Gosix, tylko beta prawdę powie;)

Butterfly, moje 3 zarodki dotrwaly do 5 doby, więc nie daj sobie wmówić, ze z Twoimi będzie inaczej. Idziesz moim śladem ;)

Ewelin, a.za.mną chodzi drożdżówka, taką full wypas gluten! Jezu, jaką mam ochotę na takie pieczywo!!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Napisz jej żeby się w głowę puknela. Mi z 6 4 przetrwały i to w najwyższej klasie. I ciesze się, że trzymali do 5, bo przynajmniej nie miałam nadzieji niepotrzebnej przy podaniu tych 2.
Poczekaj do czekania na test po transferze. :) to jest hard;)
Mąż zakazał mi wchodzenia na tamto forum. Dostałam powiadomienie, że mam od niej kolejne maile, ale nawet ich nie czytam. Co za kobieta, że sprawia jej przyjemność gnębienie innych... :-\
Czy ja dobrze rozumiem, że jeśli punkcję miałam w piątek, to dziś jest 3 doba dla zarodków? Myślisz,że jeśli dalej się dzielą,to od jutra będę mogła odetchnąć czy w każdej chwili mogą się zatrzymać?
Obym dotarła do Twojego etapu :-) Każdy etap jest tu dla mnie hard. Z tego wszystkiego to chyba punkcja, której najbardziej się bałam, była najłatwiejsza :-)

Kinia, a u mnie dwa razy dokładnie tak samo - bezobjawowo, nawet biust mi się nie powiększył ;)

Gosix, tylko beta prawdę powie;)

Butterfly, moje 3 zarodki dotrwaly do 5 doby, więc nie daj sobie wmówić, ze z Twoimi będzie inaczej. Idziesz moim śladem ;)

Ewelin, a.za.mną chodzi drożdżówka, taką full wypas gluten! Jezu, jaką mam ochotę na takie pieczywo!!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Obyś miała rację!
Albo moje hormony zaczęły dawać się we znaki, albo ta dziewczyna tak mnie wtrąciła z równowagi, bo mój spokój gdzieś zniknął. Mogłabym siedzieć i ryczeć :-(
Wczoraj byliśmy na komunii i jedynym z gości była znajoma rodziny z bliźniakami- dzieciaki są z in vitro. Mąż mnie pociesza,że nam też się uda. Całe popołudnie mieliśmy ochotę z nią o tym pogadać,ale poza rodzicami nikt nic nie wie, o niej też wiemy nieoficjalnie, więc się powstrzymaliśmy. Oby to był dobry omen :-)

Ja własnie po transferze kilka dni mialam bole w krzyzu i tez mam tam w środku taka poduszeczke.. Temp w okolicach 37,2 37,5 no i piersi ale to pewnie przez te wszystkie hormony... Teraz lekko ciągnie mnie z lewej strony jajnik i tyle... Pewnie część objawow moze byc skutkiem tych wszystkich hormonow no coz czas pokaże :) ja tez biore oslonowo py lutinusie lacibios femina... Pani dr mowila ze codziennie nie trzeba wystarczy co drugi dzien lykac... :) odpukac nie odczuwam zeby cos zlego sie w środku dzialo :)

hej, wracam do żywych :-) czy po pregnylu może boleć podbrzusze? Jeszcze jakieś 2 tyg do końca cyklu i lecimy kolejną stymulację. Mąź sie nie chce zgodzić, ale popracuje nad tym ;-)

Aniolkowa mama- to mozna brac w ciazy lacibios femina? Jak tak to sama tez kupie. Ja zauwazylam te zolte uplawy jak zmienilam lutinus na duphaston, i na poczatku myslalam, ze to od tego, wiec dopiero tak teraz mnie ruszylo, ze cos jest nie tak... Jezu w pierwszwj ciazy nie mialam zadnych infekcji... Zrobie ta irygacje, zobacze moze pomoze, do srody chyba nic nie powinno sie stac co??

Probiotyki są nawet wskazane w ciazy wlasnie ze względu na łapanie czesto infekcji. Ja nawet pytałam w aptece i potwierdziła pani farmaceutka. Mam zapas na większość ciazy, ale musze dokupić na jakies dwa miesiące. Ja przed ciążą miałam bardzo czesto infekcje dlatego sie boje. Zapytaj lekarza w środę (i koniecznie daj mi znać) ale jestem pewna że jest bezpieczna lacibios femina. Tylko dopiero po 2 tygodniach brania zaczyna zapobiegać infekcjom.

reklama
Aniko, właśnie studiuję moją książkę z przepisami bezglutenowymi. Są tu przepisy na bułeczki i muffiny .Jeśli interesuje Cię coś konkretnego, to daj znać, prześlę przepis:-)

Do góry