reklama
iga2421
Fanka BB :)
Mam 2 duze szwajcarskie psy pasterskie wkleilabym zdjęcie ale nie umiem w teflonie
Tez nie umiałam ale juz do tego doszłam bierzesz pod postem wyślij plik i wybierasz zdjęcie.
butterfly1331
Moderator
Gratuluję! Super :-)Dziewczyny, beta 173.
koralik83
jak dorwe kompa to wstawie fotki. juz wiem jak dodać ale nie umiem zmniejszyćEj,to troche mniejsze od naszych .Fajnie,ze psiary tutaj sa
butterfly1331
Moderator
Ja już po wizycie. Chyba wszystko idzie dobrze. Progesteron niski, estradiol wysoki. Wyhodowałam ok.12 jajek, największe mają po 14 mm. Zastrzyki jeszcze przez dwa dni, wizyta i badania hormonów w środę, punkcja w piątek lub w sobotę. Umowa pidpisana :-) Brzuch spuchnięty od jajek, ale podobno to normalne.
A teraz zabawny akcent :-) Na wynikach badań były podane normy i tak głupio zażartowałam do męża: "Zobacz, wg tych norm jestem w pierwszym trymestrze ciąży, brzuch to potwierdza". Nie przyszło mi do głowy, że mój mąż to weźmie na poważnie. Gdy lekarz kazał mi się przygotować do USG, mój mąż mu powiedział, że ja chyba jestem w ciąży,bo ten wynik taki wysoki, w dodatku ten bolący brzuch :-) Lekarz musiał nas wziąć za półgłówków... Śmiałam się potem, że w środę lekarz mi zasugeruje żebym się zastanowiła czy na pewno chcę nasienie od męża o małym rozumku :-)
A teraz zabawny akcent :-) Na wynikach badań były podane normy i tak głupio zażartowałam do męża: "Zobacz, wg tych norm jestem w pierwszym trymestrze ciąży, brzuch to potwierdza". Nie przyszło mi do głowy, że mój mąż to weźmie na poważnie. Gdy lekarz kazał mi się przygotować do USG, mój mąż mu powiedział, że ja chyba jestem w ciąży,bo ten wynik taki wysoki, w dodatku ten bolący brzuch :-) Lekarz musiał nas wziąć za półgłówków... Śmiałam się potem, że w środę lekarz mi zasugeruje żebym się zastanowiła czy na pewno chcę nasienie od męża o małym rozumku :-)
iga2421
jak dorwe kompa to wstawie fotki. juz wiem jak dodać ale nie umiem zmniejszyć
To ja sobie najpierw wchodzę w zdjęcie i biorę edytuj i przytnij i zapisuje jako nowe i wtedy daje rade
reklama
Podziel się: