reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

a ja dziewczyny czuję jakbym była troszkę z boku tego wszystkiego co się dzieje, z boku ciąży...
Nie skaczę z radości, cieszę się wiadomo, ale chyba nie wierzę jeszcze w to co się stało. Może po usg jak zobaczę pęcherzyk i kogoś w środku to uwierzę.
Jestem taka przygaszona

reklama
Martka hormony i to chyba taka asekuracja. Wiesz strach. Wcale mnie to nie dziwi. Jak człowiek walczy o cos i ponosi porażki, to później ciężko uwierzyć w zwycięstwo. Ale jest też plus tego. Nagroda bardziej cieszy ;)
Głowa do góry kobietko.

Hej dziewczyny
Ja dziś rano byłam oddać krew na bete, wynik koło 13-14, na szczęscie mam strasznie duzo pracy i jakos czas mi szybko leci, choc jestem przekonana, ze wyjdzie 0, po prostu czuje, ze sie nie udało, nawet brzuch mnie juz przestał bolec, wiec przypuszczam, ze w pewnym momencie komórka obumarła. Jutro mam lekarza, wiec się dowiem teraz co i jak, ale raczej zdecydujemy sie na 2 zarodki.
Dziewczyny mam jeszcze takie pytanie do Was, po jakim czasie od punkcji dostaje się @? czy przez progesteron może być on opozniony? teraz pewnie bede miec zupelnie rozregulowany cykl :/
West ja mysle, ze napewno sie przekonasz jak to jest byc w ciazy i miec dzidziusia :*
Co do wakacji zazdroszcze, my bylismy w sumie w zimie w cieplych krajach, juz nie jedziemy się nigdzie wybierac, chyba ze na jesien w bieszczady- moje miejsce na ziemi, zdecydownie kocham tam jezdzic :)
trzymam kciuki za dziewczny które dziś maja wizyty!!

Truskawka ja zawsze @ dostawałam z 2-3 dniowym opóźnieniem po nieudanej becie
Ale mam nadzieję, że go nie dostaniesz i beta będzie :*

a ja dziewczyny czuję jakbym była troszkę z boku tego wszystkiego co się dzieje, z boku ciąży...
Nie skaczę z radości, cieszę się wiadomo, ale chyba nie wierzę jeszcze w to co się stało. Może po usg jak zobaczę pęcherzyk i kogoś w środku to uwierzę.
Jestem taka przygaszona
Martka mam to samo co Ty. Dopóki nie zobaczę na usg pęcherzyka to jakoś nie do końca do mnie to dociera. Przed chwilą jakaś obawa mi przeszła przez myśl, czy beta rośnie i czy nie spadła. Może to wszystko przez ta pogodę, bo tak zimno i szaro. Jakby słońce było to już inne nastawienie, bo można wyjść na spacer, dotlenić się, złapać słońca.
Martka przesyłam buziaki :*:* Nie damy się nawet tej pogodzie :)

To dla pocieszenia - ja puchnę za Ciebie i za siebie... Jestem po 6 zastrzyku i dziś mam jeszcze większy brzuch niż wczoraj. Czuję te jajka. Ciekawa jestem, co pokaże dzisiejszy monitoring :-)
Te zwiększone dawki powinny Ci pomóc. Kiedy kolejna wizyta?
Butterfly daj prosze znać jak u Ciebie po wizycie, jedziemy w tej samej klinice parę dni po sobie możemy się wspierać jak Westi z Falka;))

Butterfly daj prosze znać jak u Ciebie po wizycie, jedziemy w tej samej klinice parę dni po sobie możemy się wspierać jak Westi z Falka;))
Hej :-)
O 16 mam badania hormonów, a wizyta po 18. Dam znać wieczorem. Póki co, brzuch spuchł mi jeszcze bardziej. Mąż się śmieje, że przynajmniej widzimy,jak będę wyglądać w ciąży.
A jak u Ciebie po kolejnym zastrzyku? Jak się czujesz?

Truskawko po odstawieniu leków prg spada i dostajesz @. Tak jak w naturalnym cyklu. Tyle tylko, że może być make opóźnienie ze względu na wysokie stężenie. Ja po becie 0 i odstawieniu leków w piątek w pn juz miałam @.
Nue myśl tak narazie. Dopóki nie ma wyniku nic nie jest pewne :*

Natalia a tam wspieramy :) wymiana informacji. ;) my tu we trzy walczymy z Ann :)

Hej :-)
O 16 mam badania hormonów, a wizyta po 18. Dam znać wieczorem. Póki co, brzuch spuchł mi jeszcze bardziej. Mąż się śmieje, że przynajmniej widzimy,jak będę wyglądać w ciąży.
A jak u Ciebie po kolejnym zastrzyku? Jak się czujesz?
No ja zaczęłam odczuwać zastrzyki bo boli mnie głowa i mam zawroty ale nie zawsze i przeważnie na noc;// my mamy wizytę w piątek i też wirusologiczne plus hormony i zobaczymy o dalej. Mam nadzieję że zostaniemy nagrodzone za ta walkę. Ją myusle o urlopie od punkcji aż do bety w pracy szef wie i rozumie sytuację a ja mam jeszcze zaległy urlop. Będę prosiła doktorka żeby mi to policzył co i jak. Mam ostatnio Meksyk w pracy same nerwy a mi to nie służy bo potem płacze po kątach haha.

reklama
Truskawko po odstawieniu leków prg spada i dostajesz @. Tak jak w naturalnym cyklu. Tyle tylko, że może być make opóźnienie ze względu na wysokie stężenie. Ja po becie 0 i odstawieniu leków w piątek w pn juz miałam @.
Nue myśl tak narazie. Dopóki nie ma wyniku nic nie jest pewne :*

Natalia a tam wspieramy :) wymiana informacji. ;) my tu we trzy walczymy z Ann :)
Westi to jest wsparcie każda z osobna jest wspierana przez każdą;) jak tylko mogę to czytam forum żeby nie dać się zwariować tutaj zawsze pocieszyciel ale i postawcie do pionu jak trzeba. Łatwiej mi to wszystko przechodzić wiedząc że nie jestem sama.
No wiesz Ty i Falka ten sam doktorek i klinika zupełnie podobnie ja i Butterfly ta sama klinika tylko lekarz inny. Jest wtedy łatwiej;))

Do góry