ale jaja , to juuuużżżżLaski ....
mamy w piatek 29.04 punkcje dawczyni
wtorek albo sroda-transfer
reklama
annemarie
Fanka BB :)
przestan na pewno nie caleAne ale suuuuper. kurde i ty zaraz bedziesz w ciazy. Cale forum bedzie czekac na wiesci od naszego guru jak na szpilkach!
iga2421
przestan na pewno nie cale
Dobra mowie za siebie. Bede w napieciu trzymala kciuki za mojego guru i ama nadzieje ze wyjda blizniaki
D
Deleted member 134305
Gość
annemarie super wieści, w sumie to nie wiedziałam, że korzystanie z dawczyni. My rozwazaliśmy kwestie dawcy nasienia gdyby u mojego m. się pogorszyły parametry, ale mam nadzieje, ze tak sie nie stanie.
annemarie
Dobra mowie za siebie. Bede w napieciu trzymala kciuki za mojego guru i ama nadzieje ze wyjda blizniaki
Iga, nie chcemy blizniakow.Swiadomie jedno ,zdrowe dziecko o czasie urodzone,spokojna ciaze ...o niczym innym nie marze. A ja postanowia dwa sie zadomowic...to widocznie tak mialo byc
iga2421
Iga, nie chcemy blizniakow.Swiadomie jedno ,zdrowe dziecko o czasie urodzone,spokojna ciaze ...o niczym innym nie marze. A ja postanowia dwa sie zadomowic...to widocznie tak mialo byc
No ja wiem ale pisalas ze bierzesz 2 sztuki to ci zycze dwoch. Jak szalec to szalec i bedziecie rodzina wielodzietna a jak bedzie jeden to tez bedzie super
annemarie
No ja wiem ale pisalas ze bierzesz 2 sztuki to ci zycze dwoch. Jak szalec to szalec i bedziecie rodzina wielodzietna a jak bedzie jeden to tez bedzie super
kochana na razie trzymaj kciuki za punkcje i reszte a potem bedzie co ma byc
my juz mamy 4 doroslych dzieci latajacych po chacie,,,,wiec wielodzietni to juz troche jestesmy
Annemarie - cudownie jak szybko zleciało i juz wreszcie Twoja kolej
Truskawka - ja zwykle dostaje okresu wczesniej niz zrobie betę, normalnie na lekach, i to wcale nie plamienie tylko normalny okres. Teraz juz tez zaczynam czuć ból w jajnikach. Kurcze, czekam na ten Twoj wynik bardzo.
Truskawka - ja zwykle dostaje okresu wczesniej niz zrobie betę, normalnie na lekach, i to wcale nie plamienie tylko normalny okres. Teraz juz tez zaczynam czuć ból w jajnikach. Kurcze, czekam na ten Twoj wynik bardzo.
reklama
iga2421
kochana na razie trzymaj kciuki za punkcje i reszte a potem bedzie co ma byc
my juz mamy 4 doroslych dzieci latajacych po chacie,,,,wiec wielodzietni to juz troche jestesmy
Oooo! A ja myslalam ze masz jednego syna. Gapa ze mnie
Podziel się: