reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
annemarie super wieści, w sumie to nie wiedziałam, że korzystanie z dawczyni. My rozwazaliśmy kwestie dawcy nasienia gdyby u mojego m. się pogorszyły parametry, ale mam nadzieje, ze tak sie nie stanie.

Iga, nie chcemy blizniakow.Swiadomie jedno ,zdrowe dziecko o czasie urodzone,spokojna ciaze ...o niczym innym nie marze. A ja postanowia dwa sie zadomowic...to widocznie tak mialo byc ;)

No ja wiem ale pisalas ze bierzesz 2 sztuki to ci zycze dwoch. Jak szalec to szalec:) i bedziecie rodzina wielodzietna;) a jak bedzie jeden to tez bedzie super:)

No ja wiem ale pisalas ze bierzesz 2 sztuki to ci zycze dwoch. Jak szalec to szalec:) i bedziecie rodzina wielodzietna;) a jak bedzie jeden to tez bedzie super:)

kochana na razie trzymaj kciuki za punkcje i reszte:) a potem bedzie co ma byc:)

my juz mamy 4 doroslych dzieci latajacych po chacie,,,,wiec wielodzietni to juz troche jestesmy ;)

Annemarie - cudownie:) jak szybko zleciało i juz wreszcie Twoja kolej:)

Truskawka - ja zwykle dostaje okresu wczesniej niz zrobie betę, normalnie na lekach, i to wcale nie plamienie tylko normalny okres. Teraz juz tez zaczynam czuć ból w jajnikach. Kurcze, czekam na ten Twoj wynik bardzo.

reklama
Do góry