reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Annemarie - ja na razie odpuszczam, jestem psychicznie wykończona przez ostatni rok bo myśle tylko o dziecku. A mam wiele innych tematów na głowie i nie chcę wszystkiego odpuszczać stawiając na jedną kartę. Teraz jedziemy na wakacje, pozniej pewnie zmienię klinkę i porobię dodatkowe badania, ale kolejna próba nie prędko.

Tez kocham morze, tylko zeby było cieplejsze i tak nie wiało:) najbardziej w taką majową pogodę to lubię siedzieć w koszu, Pod kocykiem, a dookoła moze sobie wtedy wiać do woli:)

Ann wiesz jak to jest. Znasz to wszystko od podszewki. Siedzisz w tym tyle czasu. A i tak dostajesz po uszach. Nie.przeskoczymy tego. Ja się też rozjezdzam :) ale w nosie. Co ma być to będzie. Jakoś przeżyje. Bywało gorzej czasami w życiu :)
Mam takie skoki nastrojów i nerwy, że mogę być modelem. Trzeba się zrównoważyć, bo się Wykończe.
Moniusia pamiętaj, że życie lubi robić nam niespodzianki. Jeszcze wszystko moze sie u Ciebie wydarzyć. Nawet to co teraz wydaje się kompletna abstrakcja!

Megi to zależy gdzie jeździsz :) różne prady itp. anamolia :) odradzam Kołobrzeg, bo tam woda nigdy nie jest ciepła :) ale jak ciepłe lato to i woda milusia. W zeszłym roku była bardzo ciepło.to i woda ok. :)
Szukaj, szukaj. I odpoczywaj po całym tym galimatiasie, który przechodzilas :) nabiera sił na największą misję w życiu :)

Monia jak Ci mowie,bedziecie adoptowac dzidzie ,a potem jeszcze na luzie zajdziesz ze 2 razy w ciaze ;)

nie starczylo mi 10 palcy ,zeby policzyc te przypadki tylko z kregu moich znajomych.

Annemarie - ja na razie odpuszczam, jestem psychicznie wykończona przez ostatni rok bo myśle tylko o dziecku. A mam wiele innych tematów na głowie i nie chcę wszystkiego odpuszczać stawiając na jedną kartę. Teraz jedziemy na wakacje, pozniej pewnie zmienię klinkę i porobię dodatkowe badania, ale kolejna próba nie prędko.

Tez kocham morze, tylko zeby było cieplejsze i tak nie wiało:) najbardziej w taką majową pogodę to lubię siedzieć w koszu, Pod kocykiem, a dookoła moze sobie wtedy wiać do woli:)

Slusznie,nie dajmy sie zwariowac :)

Westaice - w tamtym roku byliśmy na wakacjach w okolicach Kołobrzegu, ale ze to był czerwiec trafiliśmy na niezle wiatry:) cały urlop z szalikiem na głowie, pogadać sie nie dało;) teraz jedziemy za granicę wiec napewno podgoda bedzie lepsza i morze troszkę cieplejsze:)
Piszesz o nastrojach, to u mnie to samo, od załamania, do pogodzenia się, przez radość i szczęście z tego co mam. Oszaleć mozna. Ale jedyne co postanowiłam po tym roku, to byc lepsza na meza, bo prawda jest taka ze te całe moje emocje lądują na nim.

reklama
Megi mężowie to mają przekichane w tym wszystkim :)
Dobrze, że większość z nich jest wyrozumiała.
Fakt, że w zeszłym roku w czerwcu wiało. Byliśmy z mężem na weekend w Pobierowie i nas zawialo, ale tylko pierwszego dnia ;)
Właśnie. Dziewczyny kciuki za Was dzisiaj. I czekamy na informacje. A ja czekam na telefon z laboratorium. :)

Do góry