reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Westi poczujesz :*:*:* Wierzę w to z całego serducha :*
Powiem Ci, że i ja zawsze się zastanawiałam jako to jest. Teraz już wiem i niech ta chwila trwa 9 miesięcy
To prawda Westi. Każda z nas jest różna, a jednak się dogadujemy, płaczemy razem,smiejemy i przechodzimy razem przez to wszystko
Powiem Ci, że i ja zawsze się zastanawiałam jako to jest. Teraz już wiem i niech ta chwila trwa 9 miesięcy
To prawda Westi. Każda z nas jest różna, a jednak się dogadujemy, płaczemy razem,smiejemy i przechodzimy razem przez to wszystko
anika11
Jedziemy nad morze? Tez Lubie siedzieć i się gapic i czuć mieciuchny piaseczek, grzebać paluchami w nim. I czuć ta mgiełke na twarzy i zapach wody. I w ogóle kocham morze.
Zamiast Poznania Rewal i pysznaaa rybka w mojej ulubionej restauracji
JEDZIEMY!!!!
ja włąsnie ofert wakacyjne sprawdzalam
iga2421
Zdjecie dodajesz jak wejdziesz w ten srodkowy przycisk. Mozesz dodac swiezo zrobione, albo wybrac z galerii
Juz wiem dlaczego nie mogłam dodac zdjęć w normalnym rozmiarze! Musiałam sobie ściągnąć aplikacje na telefon. Ale juz juz ogarnelam
Ewelka tobie tez bardzo dziękuję za pomoc
Ewunka
Jadę ......
Wizyta 9.30
Wizyta 9.30
A nie wiem Długi protokół + stymulacja przedłużona o 3 dni. Gonapeptyl + menopur i tyle wyszło. Jeszcze dziś wieczorem, jutro rano + pewnie zastrzyk na pęknięcie. Punkcja chyba w środę
Chcę to już mieć za sobą.
Z moim samopoczuciem coraz gorzej
Kochana moja główka do góry. Będziesz się martwić po transferze. Wiem, że się łatwo mówi, ale będzie transfer na pewno, będziesz betować itd.. to są emocje Wiem, że nie zawsze pozytywne, ale trzeba wierzyć, że to tym razem :* :* :*
Ja bym oddała wiele, żeby chociaż jeszcze raz mieć szansę zabetować przy ivf Przeżyć coś więcej niż tylko punkcję.. A wiem, że nawet jak podejdę to tego nie będzie.
Także dla Ciebie to wielka szansa i będzie ok;*;*;*
reklama
Ale psikusne forum. może się naprawi mi. Bo tak to nie jestem na bieżąco.
Można książkę o nas napisać. Świnie i inne zjawiska invitrowe
Anika to chwalić się gdzie i w jakim terminie. Zrobimy zjazd
Wiecie jak ja się cieszę, że mam tak blisko do morza? Uwielbiam jak mąż mnie budzi rano wsadza w samochód i zabiera na małą wycieczkę i w wakacje praktycznie każdy wolny dzień nad morzem.
Można książkę o nas napisać. Świnie i inne zjawiska invitrowe
Anika to chwalić się gdzie i w jakim terminie. Zrobimy zjazd
Wiecie jak ja się cieszę, że mam tak blisko do morza? Uwielbiam jak mąż mnie budzi rano wsadza w samochód i zabiera na małą wycieczkę i w wakacje praktycznie każdy wolny dzień nad morzem.
Podziel się: