reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Westi, doswiadczysz macierzyństwa - ja Ci to mówię :*

pytałas o te powiadomienia, ja nie wiem, ale po aktualizacji aplikacji na teflonie nie mogę kopiwowac i edytowac kalendarza, bo się rozjezdza :/ nie lubię :/

reklama
Jedziemy nad morze? Tez Lubie siedzieć i się gapic i czuć mieciuchny piaseczek, grzebać paluchami w nim. I czuć ta mgiełke na twarzy i zapach wody. I w ogóle kocham morze.
Zamiast Poznania Rewal i pysznaaa rybka w mojej ulubionej restauracji;)

JEDZIEMY!!!!

ja włąsnie ofert wakacyjne sprawdzalam :D

A nie wiem :rolleyes2: Długi protokół + stymulacja przedłużona o 3 dni. Gonapeptyl + menopur i tyle wyszło. Jeszcze dziś wieczorem, jutro rano + pewnie zastrzyk na pęknięcie. Punkcja chyba w środę :)
Chcę to już mieć za sobą.
Z moim samopoczuciem coraz gorzej

Kochana moja główka do góry. Będziesz się martwić po transferze. Wiem, że się łatwo mówi, ale będzie transfer na pewno, będziesz betować itd.. to są emocje :) Wiem, że nie zawsze pozytywne, ale trzeba wierzyć, że to tym razem :* :* :*

Ja bym oddała wiele, żeby chociaż jeszcze raz mieć szansę zabetować przy ivf :( Przeżyć coś więcej niż tylko punkcję.. A wiem, że nawet jak podejdę to tego nie będzie.
Także dla Ciebie to wielka szansa i będzie ok;*;*;*

reklama
Ale psikusne forum. :) może się naprawi mi. Bo tak to nie jestem na bieżąco.
Można książkę o nas napisać. Świnie i inne zjawiska invitrowe;)
Anika to chwalić się gdzie i w jakim terminie. Zrobimy zjazd ;)
Wiecie jak ja się cieszę, że mam tak blisko do morza? Uwielbiam jak mąż mnie budzi rano wsadza w samochód i zabiera na małą wycieczkę :) i w wakacje praktycznie każdy wolny dzień nad morzem. :)

Do góry