reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No ja zaczęłam odczuwać zastrzyki bo boli mnie głowa i mam zawroty ale nie zawsze i przeważnie na noc;// my mamy wizytę w piątek i też wirusologiczne plus hormony i zobaczymy o dalej. Mam nadzieję że zostaniemy nagrodzone za ta walkę. Ją myusle o urlopie od punkcji aż do bety w pracy szef wie i rozumie sytuację a ja mam jeszcze zaległy urlop. Będę prosiła doktorka żeby mi to policzył co i jak. Mam ostatnio Meksyk w pracy same nerwy a mi to nie służy bo potem płacze po kątach haha.
Mnie też bolała głowa. Organizm musi się przyzwyczaić do hormonów. Mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie. Gonapeptyl jest gorszy od Menopuru -te zastrzyki mnie nie bolą, jedyny skutek uboczny, to ten wywalony brzuch (po 5 zastrzyku).
Też mam nadzieję, że na końcu czeka na nas nagroda :-)
Ja od punkcji biorę L4. Lekarz sam to zaproponował. Pracuję w korpo, początek miesiąca jest najgorszy (naliczam wynagrodzenia) i nie mogę wtedy wziąć urlopu, nikt by mi go nie podpisał, dlatego zwolnienie lekarskie załatwia sprawę.
Już dziś mi ciężko siedzieć przez ten brzuch, chętnie poleżałabym w domu z książką :-)

Taaaaa,Ci biedni mezczyzni...cierpia podwojnie bo dodatkowo nie wiedza jak nam pomoc :)
Truskawko po odstawieniu leków prg spada i dostajesz @. Tak jak w naturalnym cyklu. Tyle tylko, że może być make opóźnienie ze względu na wysokie stężenie. Ja po becie 0 i odstawieniu leków w piątek w pn juz miałam @.
Nue myśl tak narazie. Dopóki nie ma wyniku nic nie jest pewne :*

Natalia a tam wspieramy :) wymiana informacji. ;) my tu we trzy walczymy z Ann :)

Westi u mnie zawsze bylo tak,ze jak nie bylam w ciazy to od 10 dni zaczynalam ju plamic,przy wysokim prpgesteronie:-( :(wiec jest roznie.Nie ma zasady.

Ostatnia edycja:
hehe
powiem tak: do dnia bety nie miałam a teraz co drugi dzień :p ale tez myślę, że stres robi swoje :)
ja muszę zaznaczyć, że nie mam nigdy problemów z tymi sprawami ( jedynie po hiperce), a teraz dodatkowo zaczynam dzień od wizyty w toalecie, gdzie zwykle musiałam coś najpierw zjeść.
Moja mama mówi, że przeze mnie jak przez kaczkę przelatuje wszystko;)

reklama
Dziewczyny głupie pytanie: czy macie problemy z załatwianiem się?

Ewelin jak mi powiedziala lekarka w ciazy zaparcia sa na porzadku dziennym i ze to przez progesteron. A co za zaparciami idzie hemoroidy czego ci oczywiscie nie zycze!!!
Jak narazie co drugi dzien to jeszcze nie masz tak zle. Mozesz pic w ciazy Laktulose a z bardziej naturalnych siemie lniane w calosci. Ja 3xdziennie jadlam lyzeczke i popijalam woda bo parzone mi nie przechodzi. Ale musisz te ziarenka polykac bo one dobrze robia naszym jelitom:)

Do góry