reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Nigdzie nie znikam :)
A różnie z nim bywa, ja juz do gotowania się nie nadaje, jak juz niejednokrotnie o tym wspominałam :D Na szczęście M postanowił iść na dietę, więc będę duży gar zupy tylko dla siebie gotować :D
Czasami mnie jajnik zakłuje jak przed @, ale raczej to jest inny ból, kręgosłup troszkę boli, najlepiej żebym tylko leżała :)
A tak to cud, miód i malina :D

reklama
Mam pytanie techniczne. Do wczoraj jak był nowy post na forum, to dostawalam powiadomienie na email. W związku z tym, że korzystam z teflonu, to na bieżąco mi przychodziły info. A teraz nic. Żadnej informacji o wpisie. Cos? Ktoś?

Jeszcze chwilkę z bólem wytrzymaj :)
Po ochlonieciu i przemyśleniu myślę, że będzie jak piszesz ;)
Imprezka? Może to jakiś proroczy? :)

no to sen proroczy jak nic! ale najlepsze, że nie pamietam Waszej fizjonomii, ale to ze jesteście sympatyczne, wesołe i po prostu najlepsze pamietam doskonale :D ale czad!

Anika[emoji169][emoji200]a mi sie śniło,ze mama moja stwierdziła,ze sie rozwodzi,sprzeda(moje mieszkanie)w ktorym mieszkaja.kupią z przyjaciółką nowe nad morzem.bo maja nowe hobby.Będą łowić ryby [emoji245][emoji245][emoji245]

Całkiem spoko sen :D przy okazji reweolucji w swoim zyciu, mama się rozpedziła i zafundowała Tobie podobne atrakcje heheh :D

dziewczyny łapcie równowagę :*

A mnie ostatnio były szef sie śnił i zapytał - że ma nadzieję, że ich nie opuszczę, a ja tak nie śmiało powiedziałam, że na 9 miesięcy na pewno muszę ich opuścić :)

I tez jakoś Westi mi się śniła, ale nie pamiętam o co chodziło :)

Jakos to będzie :)
Ann to nie głupi pomysł. Wywrócić wszystko do góry nogami :)
Jak u Ciebie? Łapiemy równowagę?
Ew a Ty gdzie znikasz? Jak samopoczucie?

do mojej mamy to absolutnie nie pasuje,ja bym sie nad morzeod razu wyprowadzila,siedziala na plazy i gapila sie godzinami na fale...uwielbiam......:-) :)
wzielam moje "niebieskie tableteczki" snieg pada nadal,a myslalm ze to tabletki...:wink:
klinika jeszcze nie odpisala...pewno kminia czym by mi buzie na pare dni zamknac:-) :):-) :):-) :):-) :)

Anne, niebieskie tableteczki powiadasz :D czyli bedzie jazda, a ten snieg to nie fatamorgana, to fakt! w PL tez zapowiadaja opady, podobno w górach zimnooooooo

u mnie piekne niebieskie niebo z okna w kuchni, a z drugiej strony mieszkania szarobure chmury nadciagają - butów zimowych nie chowam!

reklama
do mojej mamy to absolutnie nie pasuje,ja bym sie nad morzeod razu wyprowadzila,siedziala na plazy i gapila sie godzinami na fale...uwielbiam......:-) :)
wzielam moje "niebieskie tableteczki" snieg pada nadal,a myslalm ze to tabletki...:wink:
klinika jeszcze nie odpisala...pewno kminia czym by mi buzie na pare dni zamknac:-) :):-) :):-) :):-) :)
Ann :D ja Ciebie przepraszam, ale jak piszesz o klinice i zatykaniu CZYMŚ buzi to siedzę i rycze ze śmiechu. Tabletki działaja :D
Jedziemy nad morze? Tez Lubie siedzieć i się gapic i czuć mieciuchny piaseczek, grzebać paluchami w nim. I czuć ta mgiełke na twarzy i zapach wody. I w ogóle kocham morze.
Zamiast Poznania Rewal i pysznaaa rybka w mojej ulubionej restauracji;)

Do góry