reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A ja wierzę sikańcom niestety, zreszta nie miałam wiary ze mi sie uda. A jak Ewunka mówi, głowa jest ważna, moja zawiodła niestety. Ja juz nie sprawdzam, w środę idę na betę bo muszę.

Rybka - ale 8 dzien to moze byc za wcześnie bo od 7 chyba idzie produkcja bety. Wiec ja w Ciebie wierzę, czekaj spokojnie, moze sie uda. Zreszta ja wierze we wszystkich powodzenia, tylko w swoje jakos słabiej.

reklama
Ja jakoś tez nie wierzę żeby mogło się udać po 6 latach starań jakoś nie mam wiary a jednak próbuje i ty tez się nie załamuj może akurat się zdziwisz po becie trzeba wierzyć a jak nie teraz to następnym razem :)

A ja wierzę sikańcom niestety, zreszta nie miałam wiary ze mi sie uda. A jak Ewunka mówi, głowa jest ważna, moja zawiodła niestety. Ja juz nie sprawdzam, w środę idę na betę bo muszę.

Rybka - ale 8 dzien to moze byc za wcześnie bo od 7 chyba idzie produkcja bety. Wiec ja w Ciebie wierzę, czekaj spokojnie, moze sie uda. Zreszta ja wierze we wszystkich powodzenia, tylko w swoje jakos słabiej.

Megi no co ty? Takie nastawienie i to w niedziele rano? Kochana każdemu może się udać i wcale nie jest powiedziane ze tobie się nie uda!
Co do sikancow to dzień przed beta zrobiłam i wyszla bladziutka kreska a na następny dzień beta prawie 400.

Rybka gratuluje nastawienia i tak trzymaj!

Dziewczyny, no prosze Was! Wiem, ze chcialybyscie kreski na testach, ale ile tu bylo historii, ze ciaza się rozwijała, a testy milczaly. No nie wierzcie tym kawalkom plastiku!! Na betę w wyznaczonym terminie marsz i to będzie wiarygodna informacja.
I mnie podobnie jak u Igi przy becie ponad 300 wyszedł bladzioch, a u Was moze byc beta ponizej 100 i skad się ma ta krecha pojawić?:)

Pozdrawiam Was z zajęć - chyba tu zasne :/

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny
Ja tez zrobiłam sikanca rano, nawet 2 i oczywiście negatywne, ani cienia kreski. U mnie 8 dpt 5 dniowego zarodka. Jutro jadę na betę ale juz raczej nie mam nadziei ze sie udało :( od rana nie mogę przestać płakać, we wtorek mam lekarza i niech sie tłumaczy z tych 80 % co nam dawał na ciąże

:-( :(dzis dzien jedno kreskowych testow chyba jest .... nie poddawajmy sie musi byc dobrze ja tez mialam dzien zalamania w piatek nic nie poradzimy tyle za nami a jednak idziemy dalej kazda z nas musi miec dzien czy dwa czy nawet tydzien na wyplakanie sie a potem idziemy dalej walczymy

reklama
Do góry