reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

A ja wierzę sikańcom niestety, zreszta nie miałam wiary ze mi sie uda. A jak Ewunka mówi, głowa jest ważna, moja zawiodła niestety. Ja juz nie sprawdzam, w środę idę na betę bo muszę.

Rybka - ale 8 dzien to moze byc za wcześnie bo od 7 chyba idzie produkcja bety. Wiec ja w Ciebie wierzę, czekaj spokojnie, moze sie uda. Zreszta ja wierze we wszystkich powodzenia, tylko w swoje jakos słabiej.

reklama
Ja jakoś tez nie wierzę żeby mogło się udać po 6 latach starań jakoś nie mam wiary a jednak próbuje i ty tez się nie załamuj może akurat się zdziwisz po becie trzeba wierzyć a jak nie teraz to następnym razem :)

A ja wierzę sikańcom niestety, zreszta nie miałam wiary ze mi sie uda. A jak Ewunka mówi, głowa jest ważna, moja zawiodła niestety. Ja juz nie sprawdzam, w środę idę na betę bo muszę.

Rybka - ale 8 dzien to moze byc za wcześnie bo od 7 chyba idzie produkcja bety. Wiec ja w Ciebie wierzę, czekaj spokojnie, moze sie uda. Zreszta ja wierze we wszystkich powodzenia, tylko w swoje jakos słabiej.

Megi no co ty? Takie nastawienie i to w niedziele rano? Kochana każdemu może się udać i wcale nie jest powiedziane ze tobie się nie uda!
Co do sikancow to dzień przed beta zrobiłam i wyszla bladziutka kreska a na następny dzień beta prawie 400.

Rybka gratuluje nastawienia i tak trzymaj!

Dziewczyny, no prosze Was! Wiem, ze chcialybyscie kreski na testach, ale ile tu bylo historii, ze ciaza się rozwijała, a testy milczaly. No nie wierzcie tym kawalkom plastiku!! Na betę w wyznaczonym terminie marsz i to będzie wiarygodna informacja.
I mnie podobnie jak u Igi przy becie ponad 300 wyszedł bladzioch, a u Was moze byc beta ponizej 100 i skad się ma ta krecha pojawić?:)

Pozdrawiam Was z zajęć - chyba tu zasne :/

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny
Ja tez zrobiłam sikanca rano, nawet 2 i oczywiście negatywne, ani cienia kreski. U mnie 8 dpt 5 dniowego zarodka. Jutro jadę na betę ale juz raczej nie mam nadziei ze sie udało :( od rana nie mogę przestać płakać, we wtorek mam lekarza i niech sie tłumaczy z tych 80 % co nam dawał na ciąże

:-( :(dzis dzien jedno kreskowych testow chyba jest .... nie poddawajmy sie musi byc dobrze ja tez mialam dzien zalamania w piatek nic nie poradzimy tyle za nami a jednak idziemy dalej kazda z nas musi miec dzien czy dwa czy nawet tydzien na wyplakanie sie a potem idziemy dalej walczymy

reklama
Do góry