reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dzień dobry dziewczyny potrzebuje pilnie waszej pomocy. Od środy jestem na gonapeptylu i dzisiaj dostałam okres może tak być ????
Może. Mój lekarz mówił,że może się pojawić pojawić plamienie. Ja miałam coś w rodzaju okresu też 3 lub 4 dni po rozpoczęciu zastrzyków. Nie martw się, wszystko jest na pewno w porządku :-)

reklama
Ja i moje jajeczka również prosimy o kciuki :D niech rosną :)

Dzień Dobry :)

Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie dla mnie łatwiejszy...wczoraj przeszłam totalne tornado emocjonalne! Były nerwy i łzy. Smutek. Dzisiaj mam mega dobry humor i chociaż jestem śpiochem od 7 jestem na nogach :D

Jakbym czytała o sobie :) też miałam wczoraj wizytę, też w pon kontrola i pick up chyba w środę :) jajek nieco mniej, te same dawki menopuru ;) Powodzenia!
A czy medrol w tabletkach tez bierzesz? ktos o nim słyszał,stosował?

malutkikaczorek, ja biorę Medrol 16mg. Zaczęłam go stosować jeszcze przed transferem, rano brałam 1/2 tabletki i po południu 1/2 tabletki. Od ostatniego USG (6 kwietnia) lekarz zalecił zmniejszenie dawki i biorę rano 1/2 tabletki i po południu 1/4. Od maja mam przepisany Medrol 4mg 1x1. Strasznie po nim sikam, wstaję w nocy nawet 2 razy.

West a ja mam 3x2 luteiny 100mg kurde. Nie wiem dziewczyny jak wy tego aplikatora stosujecie :no2:
Poradzcie mi prosze czy brac embryoglue?! :confused: mamy z M rozne zdania...

Hej zrobiłam sikacza dziś w 8 dpt wyszedł ujemny myślicie że za wcześnie zastanawiam się czy iść jutro na betę może poczekać do środy​

reklama
Do góry