reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wracam od rodziców. Obietnica taty spełniona, dom wywietrzony, rodzice przez całą naszą wizytę zapalili po jednym papierosie, tata w drugim pokoju z głową za oknem, mama na podwórku:) jeszcze jak wychodziliśmy i mama chciala sobie przed domem zapalić to tata jej zwrócił uwagę, ze przeciez dym na mnie będzie leciał;) jestem w szoku, bardzo pozytywnym. Przyznam wam się, ze jadę w tramwaju i aż się wzruszyłam, bo wiem ze cholernie na pewno chciało im się palić i że zrobili to dla mnie

reklama
Iga no koniecznie, czekamy.

Na instagramie masz obserwowanych ludzi i wyswietlaja Ci sie ich foty/filmy, mozesz polubic/skomentowac. Natomiast ludzie ktorzy zaobserwuja Ciebie to im sie wyswietlaja Twoje zdjecia :-) :-) :-)

KWIECIEŃ

24 - odpoczywamy ;)

25: monika1134 - wstępny transfer
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
25: butterfly1331 - podgląd w czasie stymulacji
25: malutkikaczorek - podgląd w czasie stymulacji
25: rybka14 - betowanie
25: Truskawka89 - betowanie
25: Strawbelka - II betowanie
25: Piśka23 - II betowanie
26: Nova-2016 - betowanie
26: westaice - criotransfer
26: Falka302 - criotransfer
27: Hess - usg polowkowe
27: Megi - betowanie
27: ewelina86 - wizyta pecherzykowa
27: malutkikaczorek - punkcja
28: martka83 - wizyta pecherzykowa 
28: madzionga - wizyta u gin prowadzącej
29: annemarie - usg i badanie endo
29: Natalia89 - podgląd w czasie stymulacji
29: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciaze

MAJ
Annemarie - transfer :) :)
2: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: olusja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: szila09 - wizyta u gin prowadzącego ciaze
4: kasia_basia - wizyta serduszkowa
5: onadlaniego - wizyta u gin prowadzacego ciążę
5: koralik83 - wizyta w klinice i dalszy plan dzialania
5: pisanka89 - wizyta pecherzykowo-serduszkowa
6: westaice - betowanie
6: Falka302 - betowanie
11: anika - wizyta u gin prowadzącej ciaze
12: Ewa651 - usg polowkowe
16: olusja1987 - usg genetyczne w I trymestrze
19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej
21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe

Dziewczyny, skontrolujcie kalendarz i zgłoście ewentualne zmiany czy nowe wydarzenia :)

Ostatnia edycja:
Strawbelka, moje APTT wynosi 35,5s zawsze każą mi jeszcze badać INR, też w normie.
Wpisałam CIę na II betowanie na poniedziałek :)

Iga no koniecznie, czekamy.

Na instagramie masz obserwowanych ludzi i wyswietlaja Ci sie ich foty/filmy, mozesz polubic/skomentowac. Natomiast ludzie ktorzy zaobserwuja Ciebie to im sie wyswietlaja Twoje zdjecia :-) :-) :-)

tak tez myslalam tylko zastanawialam sie czy tam jest cos wiecej oprocz zdjec. Ale nie moge wstawic zdjecia z aparatu:( tylko z teflonu mi wchodza:p

reklama
Strawbelka, moje APTT wynosi 35,5s zawsze każą mi jeszcze badać INR, też w normie.
Wpisałam CIę na II betowanie na poniedziałek :)
Dziekuje Anika:)
To ladne masz APTT
Powtorzylam jeszcze raz to badanie i prosilam zeby na cito zrobily.
APTT, przy samej dolnej granicy, reszta w srodku widelek.
Dziewczyny pisza ze jest ok;)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry