reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Powiem ci że właśnie nic nie jem praktycznie...wmuszam w siebie...jest 16 a ja zjadłam 2 ogórki miseczke lodów i 3 śliwki suszone...Przy lekach to jadłam jak głupia 24/h a teraz jogurt dziennie no i banany wmuszam w siebie skoro obiadu nie jem to żeby jakieś kalorie przyjać i nie upaść ale to dobrze może w końcu spale te 19 pierogów które zjadłam 2 tygodnie temuPisanko to Ty niezly apetyt masz
Ja jak odstawiłam leki to na słodkie mnie chcica wzieła ponownie
Ewunka
Tak mnie dziś łep boli ze też mi się jeść nie chce. .... zjadłam obiad i idę właśnie na drzemkę .<3 Bez jego wiedzy na pewno nic nie wezmę Nie chce mi się jeść ! Nawet pierogów zjadłam kiszone...potem lody...i potem śliwki i aż mi się w głowie kręci od tego szczęścia ale mdłosci jeszcze nie mam tylko taka kołowata jestem
Jak bym zjadła to co Ty tydzień z kibla bym nie zeszła ........
pisanka89
Mi też głowa dokucza i to bardzo ;/ Zobaczymy pozniej jak mój kibelek wytrzyma Boże jeszcze popiłam to mlekiem...Tak mnie dziś łep boli ze też mi się jeść nie chce. .... zjadłam obiad i idę właśnie na drzemkę .
Jak bym zjadła to co Ty tydzień z kibla bym nie zeszła ........
iga2421
jak ja dzisiaj taka niemrawa i leniwa...tylko teleportem!
To postaram się wysłać
To może zmień lekarza?
Ew ok. Sama ( chyba Ty) kiedyś pisałaś o kontakcie z recepcja, ale informacje, które otrzymujesz się są w konsultacji z lekarzem, czy też lekarz oddzwanial/umawial die ba konkretna godzinę na tel.
Poza tym Pisanka sama pisze, ze nie przedstawia mu całej historii. To w czym rzecz? Każdy lekarz ma multum pacjentek i żadnej historii choroby w głowie
Albo się ufa lekarzowi i z nim szczerze i bezpośrednio kontaktuje / dyskutuje albo się zmienia lekarza.
Na własną rękę to daleko nie zajdzie my. A i forum konkretnej odpowiedzi nie udzieli. Chyba, że mamy kogoś po medycynie
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ew ok. Sama ( chyba Ty) kiedyś pisałaś o kontakcie z recepcja, ale informacje, które otrzymujesz się są w konsultacji z lekarzem, czy też lekarz oddzwanial/umawial die ba konkretna godzinę na tel.
Poza tym Pisanka sama pisze, ze nie przedstawia mu całej historii. To w czym rzecz? Każdy lekarz ma multum pacjentek i żadnej historii choroby w głowie
Albo się ufa lekarzowi i z nim szczerze i bezpośrednio kontaktuje / dyskutuje albo się zmienia lekarza.
Na własną rękę to daleko nie zajdzie my. A i forum konkretnej odpowiedzi nie udzieli. Chyba, że mamy kogoś po medycynie
ewelin86
Ko sultacje z lekarzem u mnie są a później oddzwonią albo ja dzwonie o konkretnej godzinieTo może zmień lekarza?
Tak jak piszesz lekarz mając multum pacjentek nie jest w stanie zapamiętać historii.
ja ufam swojemu, bo gdybym nie ufala to pewnie daleko bym nie zaszła
reklama
Dokładnie o to chodzi. W większości to są naprawdę ludzie z ogromną wiedzą i oddaniem do tego co robią.Ko sultacje z lekarzem u mnie są a później oddzwonią albo ja dzwonie o konkretnej godzinie
Tak jak piszesz lekarz mając multum pacjentek nie jest w stanie zapamiętać historii.
ja ufam swojemu, bo gdybym nie ufala to pewnie daleko bym nie zaszła
A napewno lepsi i bardziej empatyczno nuż " osuedlowi" lekarze
Leczyłam się u takich 3 lata. I mogę tu powiedzieć, że i owszem pamiętali mnie jak dzwoniłam, ale na tym dobra współpraca się koczyla.
Wyladowalam u mojego obecnego dr z wodniakiem, hashimoto+torbiela, rozwalonym drugim jajowod em i kilkoma innymi problemami. w większości nie do odkrecenia. A mój dr tez czasem mnie nie rozpozna od dzień dobry. Ale znalazł po jednym usg wodniaka i po pierwszej wizycie wiedziałam co mam dalej ze sobą robić.
Tak więc Pisanko więcej wiary w tego człowieka. On nie chce dla Ciebie źle. A jeśli masz wątpliwości zadzwoń i Dopytaj.
Jak nie to zapraszam do Szczecina do moje slodziuchnego doktorka. Kwaterę zapewnie.
Podziel się: