no właśnie z tym dawaniem to nie jest tak prosto.to nie tak , że się poddałam ale ja muszę mieć po prostu alternatywę i coś w zanadrzu to taka łódź ratunkowa .Nadal mam nadzieję , że będzie ok i te wszystkie moje zabiegi nie będą potrzebne ale w razie jakby co to mam po prostu jakąś opcję.
reklama
bhcg jest wydzielanie już na drugi dzień po implantacji zarodka w macicy wiadomo jednak , że jest jeszcze na tyle niskie , że może nie zostać wykryte . U mnie przy pierwszej próbie w 6 dpt bhcg wynosiła ok 12 co wskazywało już na implantację zarodka więc jutro mogłąbym robić już bhcg ale nie wiem czy mi się będzie chciało .
Magdusia 31
Fanka BB :)
joweg ja na razie zaczynam brać tabl.anty,a Ty chyba już je brałaś i czekasz na@???
joweg - ja dostałam @ 3 dni po odstawieniu antyków, ale do 7 jest ok. Z tego, co pamiętam, to stosując antyki w celu antykoncepcji w czasie 7-dniowej przerwy w braniu powinna nadejść
Jo.M. - chciałabym w listopadzie, ale nie wiedziałam, że każą cykl przed brać jeszcze antyki. Jutro będę dzwonić do kliniki to dopytam co i jak
labo 74 i Magdalenka Markiewicz - dziewczynki grunt to pozytywne nastawienie. Ja do sprawy podeszłam z dużym dystansem i dzięki temu zadziwiająco szybko zleciały mi te dwa tygodnie od transferu. Trzymam za Was kciukaski, żeby się udało :-) Na pewno będzie oki :-)
W końcu wszystkim nam się uda i będziemy najwspanialszymi MAMUŚKAMI na świecie
Jo.M. - chciałabym w listopadzie, ale nie wiedziałam, że każą cykl przed brać jeszcze antyki. Jutro będę dzwonić do kliniki to dopytam co i jak
labo 74 i Magdalenka Markiewicz - dziewczynki grunt to pozytywne nastawienie. Ja do sprawy podeszłam z dużym dystansem i dzięki temu zadziwiająco szybko zleciały mi te dwa tygodnie od transferu. Trzymam za Was kciukaski, żeby się udało :-) Na pewno będzie oki :-)
W końcu wszystkim nam się uda i będziemy najwspanialszymi MAMUŚKAMI na świecie
reklama
Podziel się: