gkvip2505
Fanka BB :)
ale jestem szczesliwa 10dpt beta 39 dzisiaj jestem 12dpt beta 129 po siedmiu latach malzenstwa wreszcie sie udalo jestem w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULUJE!!! super
hejka babolku! i reszte dziewczyn tez witam! oj duzo Was tu :-) wszystkim mocno kibicuje...co u nas hmmm..wszystkie objawy ciazy minęły z I trymestrem ufff bo bym sie wykonczyła haha....teraz czuje sie super...brzuszek juz ładny i nie da sie go ukryc ( niecałe 2kg na +) ;-) dzieciaczki sie wiercą ...swietne uczucie...poki co jeszcze delikatnie..dzisaj wybieram sie na wizyte ( mam co 2 tyg) i mamy poznac płec maluszków..mam nadzieje, ze slicznie mamusi pokaza haha oj juz nie moge sie doczekac!!!
Mocno Wam kibicuje dziewczyny!! Dacie rade!
Witam cie serdecznie. nie wiem czy mnie pamietasz ale w tym samym czasie mialysmy invitro w lipcu - mnie sie wtedy nie udalo ale juz jestem po udanym transferze eskimoskow i tym raze sukces:-).
Widze ze u Ciebie wszystko dobrze i bardzo sie z tego ciesze.
BARDZO BARDZO mi przykro ze tym razez sie nie udalo. Nastepny napewno bedzie udany. Sciskam mocno:-(Super, że się Wam dziewczyny udało. Gratuluję :-) Moja dzisiejsza betka w 15 dniu po transferze to całe 0,1 także do bani. Mam nadzieję, że w końcu się uda. Mamy 13 śnieżynek. Mocno Was ściskam.