reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

ale jestem szczesliwa 10dpt beta 39 dzisiaj jestem 12dpt beta 129 po siedmiu latach malzenstwa wreszcie sie udalo jestem w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATULUJE!!! super

hejka babolku! i reszte dziewczyn tez witam! oj duzo Was tu :-) wszystkim mocno kibicuje...co u nas hmmm..wszystkie objawy ciazy minęły z I trymestrem ufff bo bym sie wykonczyła haha....teraz czuje sie super...brzuszek juz ładny i nie da sie go ukryc ( niecałe 2kg na +) ;-) dzieciaczki sie wiercą ...swietne uczucie...poki co jeszcze delikatnie..dzisaj wybieram sie na wizyte ( mam co 2 tyg) i mamy poznac płec maluszków..mam nadzieje, ze slicznie mamusi pokaza haha :tak: oj juz nie moge sie doczekac!!!
Mocno Wam kibicuje dziewczyny!! Dacie rade!

Witam cie serdecznie. nie wiem czy mnie pamietasz ale w tym samym czasie mialysmy invitro w lipcu - mnie sie wtedy nie udalo ale juz jestem po udanym transferze eskimoskow i tym raze sukces:-).
Widze ze u Ciebie wszystko dobrze i bardzo sie z tego ciesze.

Super, że się Wam dziewczyny udało. Gratuluję :-) Moja dzisiejsza betka w 15 dniu po transferze to całe 0,1 :no: także do bani. Mam nadzieję, że w końcu się uda. Mamy 13 śnieżynek. Mocno Was ściskam.
BARDZO BARDZO mi przykro ze tym razez sie nie udalo. Nastepny napewno bedzie udany. Sciskam mocno:-(

reklama
Dzięki Dziewczyny za wsparcie, jesteście kochane :blink:. Od razu z biegu próbujemy z mrozaczkami. Jutro dzwonię do kliniki, żeby ustalić szczegóły. Pozdrawiam cieplutko :-)

kosik-wszytsko bedzie ok :) trzymam kciuki,, do mnie dzis miala zawitac planowana @ , i nic cisza a jutro mialam jechac do kliniki no coz musze sie wymodlic dzis o nia :)

kosik:-(uda sie nastepnym razem.Bardzo dobrze,ze od razu bierzecie sie za kolejna probe:tak:
gosssssia gratulacje,bardzo sie ciesze:tak:

agulkak gratuluje pieknych widoczkow bijacego serduszka:happy2:

Ostatnia edycja:
joweg Z tego co pamiętam ja dostałam @ w 4 lub 5 dniu po skończeniu anty.

kosik to będziesz jeszcze w listopadzie podchodzić do crio ?
Fajnie

agagr33 Cześć kochana , co tam u Was słychać ?

Ja dostałam @ we wtorek i też mi kazali brać anty , żeby ustawić cykl do transferu mrozaczków na początku grudnia.

ale super..gratuluje mamusiu :-)

no wiec u nas na usg pokazał sie jeden maluch i jak sie okazalo to chlopiec :tak: nie bylo problemu bo lezal rozkraczony haha drugi bobas nie chcial sie pokazac..wiec mam ciągle nadzieje, ze bede miala coreczke o ktorej marze od lat :-) maluchy zdrowe, praktycznie takiej samej wielkosci

Asiek moja szwagierka mówi że jak dziciątko nie chce sie pokazać na usg to córeczka i jak dotąd w bardzo dużo przypadkach udało jej się przewidzieć:):)
za zdrową parkę&&&&&
gosia piękna betka

reklama
witajcie. u mnie 5 dpt prawie całymi dniami śpię nie miałam żadnych plamień implantacyjnych i mam stracha , że się nie uda.może czasem ciągnie mnie troszkę brzuch ale nie wiem czy sobie to wmawiam czy tak jest na prawdę . Poza tym biorę tyle lekó , że nie wiem czy to przypadkiem nie od nich to wszystko.

Do góry