reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Pisałam wam też o księdzu, który był u mnie po kolędzie , opowiadał mi dwie historie, gdzie narysował na dwóch kobietach krzyżyk i przeszły im dolegliwości. Sam robił to, chcąc bardziej wywołać placebo, no ale później przyszły z podziękowaniami, że im przeszło. Więc mi też postawił krzyżyk na brzuchu :) Muszę chyba iść do niego podziękować :)

reklama
My jesteśmy na diecie juz jakiś czas i wpadłam w szok jak zobaczyłam ostatnie wyniki męża z 45 mln wzrosło na 75 mln a nie robił nic poza zmiana diety i miał ją tylko po to by mi towarzyszyć . Nie wiem czy to ta dieta czy cuda jakieś wierze ze i umie jakieś cuda będą
Ewunka, czym Ty go karmisz,że ma taki wzrost? Co ja bym dała, żeby u nas było chociaż z 15-20 mln....Co jecie? Albo czego nie jecie? :-)

U mnie z pięciu zaplodnily sie trzy, nie doczekały piątej doby.
Właśnie tego się boję, tym bardziej, że nic mi nie podadzą w 3 :-(
Czy u Was też jest problem z nasieniem? Znaleźliście przyczynę? Wszystkie pozostałe wyniki mojego męża są OK, nikt nie wie,skąd takie słabe nasienie. Faktem jest, że ma stresującą pracę,ale kto się dziś nie stresuje?:-/

Mój mąż też bierze profertil (od listopada, bo wtedy się dowiedzieliśmy, że problemem jest nasienie). Faktycznie tanie te tabletki nie są,ale kupujemy je dalej- na wszelki wypadek. Pieniądze teraz w ogóle nie mają znaczenia.
Lekarz mówi, że nawet przy tym wyniku 6 dobrych plemników znajdą :-)
Czy u Was wszystkie komórki się zapłodniły? Bo ja się tego boję,że plemniki będą za słabe i nie dotrwamy do stadium blastocysty.

Moj M ma nasienie 0,03mln wiec jest generalnie tragedia i u nas nie czekali do blastki tylko w 3 dobie mialam podane i sie udalo:)

Pisałam wam też o księdzu, który był u mnie po kolędzie , opowiadał mi dwie historie, gdzie narysował na dwóch kobietach krzyżyk i przeszły im dolegliwości. Sam robił to, chcąc bardziej wywołać placebo, no ale później przyszły z podziękowaniami, że im przeszło. Więc mi też postawił krzyżyk na brzuchu :) Muszę chyba iść do niego podziękować :)

Martka pamietam jak pisalas o tym ksiedzu. Ej powiedz skad ty jestes to i ja pojde do tego ksiedza przed crio;)

Uwaga, uwaga!! Trwa sezon pozytywnych bet  

KWIECIEŃ

21: Falka203 - usg przed crio
21: pisanka89 - wizyta pecherzykowa
21: Malina780 - II betowanie

22: Piska23 - betowanie
22: onadlaniego - usg prenatalne w I trymestrze
22: Mgs82 - betowanie
22: malutkikaczorek - kontrola stymulacji
22: kasia_basia - wizyta pecherzykowa
22: yplocka1 - punkcja
23: agatek - wizyta u gin prowadzącego ciaze
25: monika1134 - wstępny transfer
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
25: Truskawka89 - betowanie
25: butterfly1331 - podgląd w czasie stymulacji
26: Nova-2016 - betowanie
27: Hess - usg polowkowe
27: Megi - betowanie
27: ewelina86 - wizyta pecherzykowa
27: malutkikaczorek - punkcja
28: martka83 - wizyta pecherzykowa 
28: madzionga - wizyta u gin prowadzącej
29: annemarie - usg i badanie endo
29: Natalia89 - podgląd w czasie stymulacji
29: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciaze

MAJ
Annemarie - transfer  
4: olusja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: szila09 - wizyta u gin prowadzącego ciaze
5: onadlaniego - wizyta u gin prowadzacego ciążę
5: koralik83 - wizyta w klinice i dalszy plan dzialania
11: anika - wizyta u gin prowadzącej ciaze
12: Ewa651 - usg polowkowe
16: olusja1987 - usg genetyczne w I trymestrze
19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe

Kogo i na kiedy dopisać?
Czy aby kogoś nie pozarlo? 

U mnie prawdopodobnie zmiana terminu jutro i w poniedziałek kontrola stymulacji i we środę dopiero punkcja ;(

A moj dzien sie zaczal tragicznie. Stłuczke mialam :no::frown::sad: z mojej winy. Zjezdzalam z ronda z wewnetrznego pasa i wjechalam w transita bo bylam pewna ze on tez skreca :hmm: :sad: jezdze taka roztrzepana na tych wszystkich prochach z zapaleniem spojówek i sie stalo :no2:
Mam nadzieje ze chociaż na wizycie jakies dobre wieści beda...

reklama
Do góry