reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Laski jesli chodzi o kryminaly to ja tylko ksiazki. Moi faworyci to Coben, Gerritsen czy nasz polski Miloszewski. Doszlo do tego ze balam sie w nocy isc do lazienki. Dostalam zakaz kryminalow na ciaze :-D raz w Empiku probowalan przemycic kryminal pod ksiazka dla dzieci, ale zostalam zdemaskowana :-D po kilku ksiazkach takich jakis obyczajowo-nudnych, uparlam sie na kryminal i czytam Grishama.

Na Lubie skandynawskich autorów kryminałów :)...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień doberek :)

Ta noc dla mnie była koszmarem :( najpierw śniło mi się ze ciąża pozamaciczna a później że beta nie wyszła i była ciąża biochemiczna. Czy te sny muszą być takie straszne :(

Agatek ja tez troszkę męża zazdroszczę. Mój teraz duzo pracuje, bo pora taka, ze wszystko w terminie trzeba zrobić. [emoji6] kończy i jedzie na dwa tyg na ryby, wiec znow sama jak palec zostaje :(... A co do zachcianek, jeśli sama nie wsiądę do auta i nie przejadę 60 km po zupę od chinola, to pomarz, ze kogos to zainteresuje ;)... Wszyscy przez pierwszy tydzien sie interesowali moim samopoczuciem. ;) Teraz wszyscy juz soba zajęci ;)... A ja w sumie robię wszystko. Męża 2 firmy ogarniam papierkowo. Gotuje obiady. Ogarniam ogród. Zakupy itp. Tylko domu nie sprzątam, bo od kilku lat ktoś mnie w tym wyręcza, bo doby by mi zabrakło. A jeszcze dwa psy tapczanowce w domu ;), wiec syf robią okrutne, bo to duże rasy :).
A co do pierogów to tez robiłam 3 dni z rzędu po 200, a ja zjadłam z tego 1,5 bo żołądek mówił stop. Resztę sępy rozszarpały. I nikt nie zapytał czy pomoc ;)
Tęsknie juz pomału za moja praca zawodowa, ale chyba sobie naprawdę odpuszczę do rozwiązania, z małymi wyjątkami, to jedyny czas gdzie wieczorem mogę usiąść i poczytać was, bądź książkę. A nie siedzieć przed komputerem i obrabiać kolejne zdjęcia...

U mnie dzis pada. I chyba nastrój tez do tego odpowiedni :/
Marudzę jak mało kiedy :(

Westi to przesyłam troszeczkę słoneczka do Ciebie :) U mnie znów piękna pogoda się zapowiada :)

Ja na dodatek wstałam morka jakbym chora była, a tak w nocy gorąco mi było, że nie mogła w ogóle zasnąć i czułam sę jakby było z 30 stopni na dworzu i w domu

Agatek ja tez troszkę męża zazdroszczę. Mój teraz duzo pracuje, bo pora taka, ze wszystko w terminie trzeba zrobić. [emoji6] kończy i jedzie na dwa tyg na ryby, wiec znow sama jak palec zostaje :(... A co do zachcianek, jeśli sama nie wsiądę do auta i nie przejadę 60 km po zupę od chinola, to pomarz, ze kogos to zainteresuje ;)... Wszyscy przez pierwszy tydzien sie interesowali moim samopoczuciem. ;) Teraz wszyscy juz soba zajęci ;)... A ja w sumie robię wszystko. Męża 2 firmy ogarniam papierkowo. Gotuje obiady. Ogarniam ogród. Zakupy itp. Tylko domu nie sprzątam, bo od kilku lat ktoś mnie w tym wyręcza, bo doby by mi zabrakło. A jeszcze dwa psy tapczanowce w domu ;), wiec syf robią okrutne, bo to duże rasy :).
A co do pierogów to tez robiłam 3 dni z rzędu po 200, a ja zjadłam z tego 1,5 bo żołądek mówił stop. Resztę sępy rozszarpały. I nikt nie zapytał czy pomoc ;)
Tęsknie juz pomału za moja praca zawodowa, ale chyba sobie naprawdę odpuszczę do rozwiązania, z małymi wyjątkami, to jedyny czas gdzie wieczorem mogę usiąść i poczytać was, bądź książkę. A nie siedzieć przed komputerem i obrabiać kolejne zdjęcia...

U mnie dzis pada. I chyba nastrój tez do tego odpowiedni :/
Marudzę jak mało kiedy :(

Pamiętam jak wylądowałam w szpitalu w 8 tc to wszyscy się deklarowali ze będą mi pomagać, na święta pomogą posprzątać itd i co do czego przyszli to jedna siostra raz przyjechala i pozmywala gary w zlewie i na tym się skończyła pomoc rodziny:p

Onadlaniego :)
Ew słońce może pomóc.
Sama sobie chyba ten sen wywołałam.
Od wczoraj zły nastrój mam i przypomniało mi się krio. Zaczęłam się stresować i bach. Jest sen w formie koszmaru. :/
Gdzie wy mieszkacie, że taka pogodę macie?!
Anika weź trochę naladuj w zapasie dla mnie. ;) powerbank i wyślesz światłowodem słynnym :D

reklama
Do góry