reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Na szczescie u mnie piękne słońce więc nie będę się dołować:) brzuch wlasnie pobolewa jak na @ więc wydaje mi się ze nadal cos się tam przestawia i jest Db :)

Czy Rada pisala cos o swojej becie?
A mnie właśnie nie boli :( Ale liczę, że wszystko jest ok :)

Nie widziałam, żeby pisała. Chyba, że coś przeoczyłam

reklama
Dziewczyny głupie pytanie czy słyszałyście o którejś dziewczynie, która miała niską bete i była w ciaży? Jakoś zaczynam sie obawiać tej niskiej bety.

Hej dziewczyny! A mnie sie dziś śnił mały synek :D śniło mi sie ze go karmiłam a pózniej bawili sie razem z moim starszakiem ehhh nie mogłam sie dobudzić po prostu :)
Znam dziewczynę co po in vitro miała mega wysoka betę (2 zarodki) a ciąża jednak pojedyncza sie okazała, wiec faktycznie rożnie to bywa.
A co do książek jak któraś lubi czytać to polecam dziewczyna z pociągu oraz pasażer 23 :) przeczytałam w 2 dni

Witaj w klubie ;)...
dobrze sie w sumie czuje. Brzuch i plecy tylko bolą, jakieś migreny i częste przerwy na wymioty, ale idzie przeżyć z tym wszystkim... chyba jestem za mało asertywna, bo nie umiem odmawiać a potem ryczę w koncie, ze nie mam siły nawet wejść pod prysznic. U nas był ciagle pełen dom gości. Ja wszystkich ciagle żywiłam, gościłam itd. I teraz w sumie sie to nie zmieniło, tylko po prostu nie mam siły ciagle udawać ze jest super. Oni pysk obetrą i pojada. M z nim przy stole usiądzie, a ja jak taka służka. Kawusie, placuszek itd. W święta wielkanocne, choć wszyscy wiedzieli, ze jestem w ciąży i po In Vitro M, jak co roku w drugie święto zjechało sie do nas prawie 40 osób :), tylko jedna kuzynka (w sumie żona kuzyna) wstała i mi pomagała.
Mnie teściowa nie toleruje. Nie utrzymujemy z nimi kontaktu od 3 lat.(długa historia), przedtem tez traktowała mnie jak śmiecia. Choć ten problem mam z głowy i nikt mi nie truje realnie, choć zycie potrafią nam zatruwać.
Tyle z tej pomocy. Jak nie zapłacisz, zeby ktoś Ci pomógł to nie działa nic ;)
Gorzkie żale normalnie :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Widzę ze przydał by Ci się nie 1 termomix :errr: Podoba mi się ze żyjesz jak zylas jak lubisz ale takich gości 40 szt odwiedzających często to ja bym nawet bez ciąży nie zniosła. .....
Kiedyś też większość spotkań była u mnie ale nie na tyle osób bo ja w mieszkaniu mieszkam hihi o tak mnie to zneczylo wieczne uslugiwanie gary kuchnia ....... i od jakiegoś czasu jak jest spotkanie większe każdy przynosi coś do jedzenia :laugh2: .

Dzień doberek :)

Ta noc dla mnie była koszmarem :( najpierw śniło mi się ze ciąża pozamaciczna a później że beta nie wyszła i była ciąża biochemiczna. Czy te sny muszą być takie straszne :(

Ewelin mi się śniło że druga beta wyszła 40. Coś w powietrzu musi być. Potem obudziłam sie o 7 i pojechałam na badania.

Dziewczyny głupie pytanie. Człowiek oblewa się potem w nocy jak ma gorączkę czy jak jest osłabiony? Od trzech dni wstaje cała mokra :/

Ewelin ja przy ostatnim podejściu miałam niską betę i wtedy przekopałam Internet, czytałam o dziewczynach które mimo to były w ciąży, więc to całkiem możliwe i póki co sie nie zamartwiaj. Najwazniejsze ze jest i przyrosty, czego ci jutro życzę, zeby pięęęknie przyrosła:)

PS. Szkoda ze dzisiaj wszystko nieczynne u mnie bo juz bym poleciała sprawdzić jak tam. Powinni zrobić domowe testy z krwi :)

dzięki Martka :) Jutro z samego rana skocze na bete i znów do 17 czekanie będzie. Jak jak nie lubie czekac, czemu nie moga od razu takich bet sprawdzać

reklama
Do góry