reklama
iga2421
Fanka BB :)
"Nietykalni" naprawde swietny! Usmialam sie do lez. Mistrzostwo swiata
"Bogowie" o dr Relidze, warty obejrzenia!!!!
"Zaginiona dziewczyna" wciagajacy bardzo
"Moje corki krowy" wartkie, smieszne teksty, ale i lezke sie uroni
Zaginiona dziewczyna oglądałam. Lubię takie filmy. W ogóle to często ID sobie włączam i oglądam o zaginionych ludziach,morderstwach itd. Tylko M takich rzeczy nie lubi
agatek28
Slyszalam ze fajna, ale chyba jeszcze nie ma do sciagniecia...Planeta singli - bardzo fajna, zabawna i wzruszająca komedia
iga2421
Ja ogolnie jestem wielbicielka ksiazek, mam juz calkiem pokazna kolekcje, ale i dobry film czasem lubie obejrzec :-)
Jezu dziewczyny jak wczesniej nie mialam zadnych objawow ciazy, tak teraz moglabym spac i spac i spac.
Ja jak przeczytam jakas ciekawa książkę to szukam potem filmu.
Agatek to jak tylko ci maluch daje to kladz się i ty i odpoczywaj tym bardziej ze cos cie tam bolalo.
pisanka89
Mój m też nie lubi a.ja tylko seriale kryminalne czy wszystkie ncis dowody zbrodni csi archiwum x itd itp...oglądam na telewizjada.net bo nie mam telewizji tylko przez neta hehe..jeszcze anteny nie kupiłam...ID i 13 ulica najlepsze!Zaginiona dziewczyna oglądałam. Lubię takie filmy. W ogóle to często ID sobie włączam i oglądam o zaginionych ludziach,morderstwach itd. Tylko M takich rzeczy nie lubi
ewelin86
własnie nie ma a tak na ten film czekam, zakochałam się w tym filmie, i ryczałam w kine na nimSlyszalam ze fajna, ale chyba jeszcze nie ma do sciagniecia...
ewelin86
Ja też wszyskie kryminalne seriale oglądam i szukam czy jakies nowe nie wyszłyMój m też nie lubi a.ja tylko seriale kryminalne czy wszystkie ncis dowody zbrodni csi archiwum x itd itp...oglądam na telewizjada.net bo nie mam telewizji tylko przez neta hehe..jeszcze anteny nie kupiłam...ID i 13 ulica najlepsze!
iga2421
własnie nie ma a tak na ten film czekam, zakochałam się w tym filmie, i ryczałam w kine na nim
Ja o kinie to mogę narazie pomarzyć.
reklama
iga2421
Mój m też nie lubi a.ja tylko seriale kryminalne czy wszystkie ncis dowody zbrodni csi archiwum x itd itp...oglądam na telewizjada.net bo nie mam telewizji tylko przez neta hehe..jeszcze anteny nie kupiłam...ID i 13 ulica najlepsze!
Tylko na ID co jakiś czas robię sobie przerwę bo powtarzają. No i jeszcze Polsat food to jest kanal dla mnie. Wyszukuje przepisy na cos nowego. Ale tam tez w kolko to samo.
Podziel się: