reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Iga to nawet nie chodzi o naszego synka, bo moj maz sie nim zajmuje jak ja chce sie zdrzemnac, tylko tyle on teraz ma biedny na glowie, ze mi go troche szkoda. Sprzata, gotuje, robi zakupy, dzisiaj dodatkowo sprzatnal auto, zajmuje sie naszym dzieckiem itd. Plus moje zachcianki. Nie zebym caly dzien nic nie robila, dzisiaj np. sprzatnelam lazienke bo uwazam ze robie to dokladniej, towarzyszylam przy sprzataniu auta, siedzac na lezaku ;-) no i ogolnie jestem, nic za bardzo nie robie ale towarzysze w zyciu codziennym. Dla mnie te spanie to taki ukradziony czas jesli chodzi o mojego synka, chcialabym mu wiecej czasu poswiecac, a musze tez odpoczywac :/ staram sie codziennie na jakis krotki spacer z nim chodzic, nawet wieczorami. Czy sie bawic o ile mnie brzuch nie boli :/

reklama
Laski jesli chodzi o kryminaly to ja tylko ksiazki. Moi faworyci to Coben, Gerritsen czy nasz polski Miloszewski. Doszlo do tego ze balam sie w nocy isc do lazienki. Dostalam zakaz kryminalow na ciaze :-D raz w Empiku probowalan przemycic kryminal pod ksiazka dla dzieci, ale zostalam zdemaskowana :-D po kilku ksiazkach takich jakis obyczajowo-nudnych, uparlam sie na kryminal i czytam Grishama.

Ja też większość z forum. Ale tak mi się wydaje, też nie jestem pewna
Statystycznie masz rację wysoka beta sugeruje bliźniaki ale czasem na początku niska tez może dać bliźniaki. .....
Wogole na tak wczesnych betach się nie znam .Mnie wiadomo ze w 12 dniu jak ma powyżej 100 to mówi się o ciąży .
Wysoka beta sugeruje bliźnięta ale tylko sugeruje .

Ostatnia edycja:
Uwaga, uwaga!! Zaczynamy sezon ostrego betowania 

KWIECIEŃ

niedziela - odpoczywamy ;)

18: Bety72 - betowanie
18: pisanka89 - betowanie
18: martka83 - II betowanie
18: ewelin86 - II betowanie
18: kasia_basia - II betowanie
18: szila09 - wizyta pecherzykowo- serduszkowa
18: westaice - wizyta i dalszy plan dzialania
19: Natalia89 - wizyta genetyczna i ewentualny start z zastrzykami
19: pisanka89 - betowanie
19: Malina780 - betowanie
19: butterfly1331 - pogląd w czasie stymulacji
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
20: Martini - wizyta u gin prowadzacej
21: Falka203 - usg przed crio
22: Piska23 - betowanie
22: onadlaniego - usg prenatalne w I trymestrze
22: Mgs82 - betowanie
23: agatek - wizyta u gin prowadzącego ciaze
25: monika1134 - wstępny transferu
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe
28: madzionga - wizyta u gin prowadzącej

MAJ
Annemarie - transfer  
4: olusja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
5: onadlaniego - wizyta u gin prowadzacego ciążę
12: Ewa651 - usg polowkowe
13: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
16: olusja1987 - usg genetyczne w I trymestrze

Kogo i na kiedy dopisać?
Czy aby kogoś nie pozarlo? 

Ostatnia edycja:
Uwaga, uwaga!! Zaczynamy sezon ostrego betowania 

KWIECIEŃ

niedziela - odpoczywamy ;)

18: Bety72 - betowanie
18: martka83 - II betowanie
18: ewelin86 - II betowanie
18: kasia_basia - II betowanie
18: szila09 - wizyta pecherzykowo- serduszkowa
18: westaice - wizyta i dalszy plan dzialania
19: Natalia89 - wizyta genetyczna i ewentualny start z zastrzykami
19: pisanka89 - betowanie
19: Malina780 - betowanie
19: butterfly1331 - pogląd w czasie stymulacji
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
20: Martini - wizyta u gin prowadzacej
21: Falka203 - usg przed crio
22: Piska23 - betowanie
22: onadlaniego - usg prenatalne w I trymestrze
22: Mgs82 - betowanie
23: agatek - wizyta u gin prowadzącego ciaze
25: monika1134 - wstępny transferu
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe
28: madzionga - wizyta u gin prowadzącej

MAJ
Annemarie - transfer  
4: olusja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
5: onadlaniego - wizyta u gin prowadzacego ciążę
12: Ewa651 - usg polowkowe
13: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
16: olusja1987 - usg genetyczne w I trymestrze

Kogo i na kiedy dopisać?
Czy aby kogoś nie pozarlo? 
Mnie na jutro na betowanie wpisz :)

reklama
Iga to nawet nie chodzi o naszego synka, bo moj maz sie nim zajmuje jak ja chce sie zdrzemnac, tylko tyle on teraz ma biedny na glowie, ze mi go troche szkoda. Sprzata, gotuje, robi zakupy, dzisiaj dodatkowo sprzatnal auto, zajmuje sie naszym dzieckiem itd. Plus moje zachcianki. Nie zebym caly dzien nic nie robila, dzisiaj np. sprzatnelam lazienke bo uwazam ze robie to dokladniej, towarzyszylam przy sprzataniu auta, siedzac na lezaku ;-) no i ogolnie jestem, nic za bardzo nie robie ale towarzysze w zyciu codziennym. Dla mnie te spanie to taki ukradziony czas jesli chodzi o mojego synka, chcialabym mu wiecej czasu poswiecac, a musze tez odpoczywac :/ staram sie codziennie na jakis krotki spacer z nim chodzic, nawet wieczorami. Czy sie bawic o ile mnie brzuch nie boli :/

Agatek ty to masz cudownego męża. Mój tez jest cudowny ale do twojego mu jeszcze brakuje:p koniecznie muszę poznać twojego M z moim to może się cos nauczy:D

Do góry