reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A w ogóle to dzień dobry :)
Naprawdę człowiek wcześniej sie połozy i tu tyle do nadrobienia, że nie wiem komu co odpisywać :)

Westi trzymam kciuki za prg, pamietaj ma byc niziutki :*
Pisanka trzymam kciuki za Twoje zarodeczki, będą pieknę :)
Kasia_basia powodzenia i dziś dołączysz do zakropkowanych :)
truskawka, megi pięknych jajeczek życzę :)
Nikaa, Onadlaniego, Olusja - pięknych widokow :)
Miłego dnia :*

Powodzenia dziewczyny! :-)

Ja mam jutro wizytę z usg, żeby sprawdzić jak zareagowałam na tabletki antykoncepcyjne. Przy okazji odbieramy wynik kariotypu i jeśli wszystko będzie ok (oby tak właśnie było), to ruszamy dalej. Czy powinnam o coś dopytać, na coś zwrócić uwagę? Co jest ważne na tym etapie? Dopiero raczkuję w temacie, a nie chcę czegoś pominąć.
I przede wszystkim jakiego rzędu kwoty przy zastrzykach powinniśmy się spodziewać? Podchodzimy do in vitro komercyjnie.
W sumie za 1 i 2 podejście zapłaciłam ok 2500zł za leki
ja za leki podczas tej stymulacji zapłaciłam ok. 500zł. Oczywiście tu mówię o samych lekach. No i od transferu leki - 150
Ale to wszystko zależy jakie leki dostaniesz.

Za leki do samej stymulacji, po refundacji zaplacilam ok 1200.
Bez koszt wzrasta do ok. 5000. Czyli kwota zabija. Gdzie jeszcze prawie 7000 to procedura. Nie wspomnę o lekach po i badaniach.

Ann to kciuki za egzaminy kobietko! :*

Dziewczyny doradzcie cos bo juz nie wiem czy mam isc do rodzinnego czy co. Marudze wam ze sie przeziebilam i mam katar nie z ten ziemi, stan podgoraczkowy blebleble standard :) tylko ze dzis obudzilam sie z krwia w uchu :( taka juz zaschnieta i jak mylam to ucho to caly czas cos plynelo. Kurde! Przepraszam jak wam obrzydzilam dzien od poranku ale czy to mozliwe ze to od jakis lekow?! Duzo ich biore ostatnio. StrasZnie nie lubie do rodzinnego chodzić ale moj M mowi ze musze sie wykurowac zeby naszego motylka zabrac ze soba. Macie jakies pomysly? :/

reklama
Dziewczyny doradzcie cos bo juz nie wiem czy mam isc do rodzinnego czy co. Marudze wam ze sie przeziebilam i mam katar nie z ten ziemi, stan podgoraczkowy blebleble standard :) tylko ze dzis obudzilam sie z krwia w uchu :( taka juz zaschnieta i jak mylam to ucho to caly czas cos plynelo. Kurde! Przepraszam jak wam obrzydzilam dzien od poranku ale czy to mozliwe ze to od jakis lekow?! Duzo ich biore ostatnio. StrasZnie nie lubie do rodzinnego chodzić ale moj M mowi ze musze sie wykurowac zeby naszego motylka zabrac ze soba. Macie jakies pomysly? :/
Może jednak powinnas iśc do rodzinnego, bo jak samo nie przechodzi

Do góry