reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Rada - byle został na zawsze:) trzymam kciuki za to

Agatek28 - to ja zaczynałam w maju a rządowka w lipcu ale tez nie chciałam czekać i tez nie żałuje:)

Ewelin - to teraz &&&&&&:)

Malina - to dobry wynik, czekaj spokojnie, niech one tam juz sobie działają z plemnikami:)

Strawbelka - bedzie dobrze, głowa go góry, spróbuj nie panikować.

Westaice - lubię Twoje przemyślenia:) troche chyba podobne do siebie jestesmy bo jak czytam co piszesz, to jakbym siebie słyszała. Ja rozumiem tą magię, wiem doskonale o czym mówisz bo tez tak to odbieram. Z całej siły życzę Ci ciazy bo to dopiero bedzie prawdziwa magia, musisz tego doświadczyć:) mam nadzieje ze juz w okolicach maja sie uda;)

reklama
Megi :* i ja Tobie również tego życzę :*

Nikaa, Onadlaniego widoków cud, miód, malina :*
Truskawka urodzaju w jaju:)
Olusja pierwszego, nizapomnianego widoku!
Kasia_Basia jesteś od dziś mamuśka! Przefajnych wrażeń !
Megi obfitości! I niekoniecznie w ilości, a w jakości ! :*

I dzień dobry bardzo kochane! Miłego dnia !
A ja sama sobie życie dziś ( a co mi tam ! zdrowy egoizm) niziutkiego progesteronu! :)

no te krochyto ma na rekach, buzi, nogach, brzuchu. Wyglada jak biedronka:-)wróciłam na moje mleko i diete dzisiaj niby trochę lepiej, ale takie liszaje jakby ma na mazaku i raczkach:-(
Bidulek malutki . Nic z doświadczenia nie wymysle bo jeszcze nie mam ake koleżanki bąbelek jak był biedronką kazali jej odstawić nabiał ( mleko i jogurty bez laktozy piła ) ryż , marchewkę i prawie wszystkie owoce i z warzywami powoli i w małych ilościach .

Westaice - to niskiego, niziutenkirgo:) czekam na wieści. U mnie nie obstawiam za duzo jaj bo słabo odpowiadam na stymulację, zawsze mam siedem i takiego wyniku sie spodziewam, byle nie gorzej i modlę sie za moja cytomegalie zeby jej nie było.

Truskawka - urodzaju:) o której jedziesz?

Ja juz pije kawę i sie zbieram. Nerwy nerwy, pierwszy raz tak mam, chyba dlatego ze obiecałam sobie ze to ostatnie podejście.

Westaice - to niskiego, niziutenkirgo:) czekam na wieści. U mnie nie obstawiam za duzo jaj bo słabo odpowiadam na stymulację, zawsze mam siedem i takiego wyniku sie spodziewam, byle nie gorzej i modlę sie za moja cytomegalie zeby jej nie było.

Truskawka - urodzaju:) o której jedziesz?

Ja juz pije kawę i sie zbieram. Nerwy nerwy, pierwszy raz tak mam, chyba dlatego ze obiecałam sobie ze to ostatnie podejście.
Oby było 7 ślicznych jajeczek .

no te krochyto ma na rekach, buzi, nogach, brzuchu. Wyglada jak biedronka:-)wróciłam na moje mleko i diete dzisiaj niby trochę lepiej, ale takie liszaje jakby ma na mazaku i raczkach:-(

To krostek mój nie miał tylko takie czerwone plamy. Ale uczuleniowo to działa mleko,cytrusy,czekolada,orzechy arachidowe,truskawkami,maliny. Ja jak zjadłam za dużo ciasta czekoladowego to mi żabę na polikach wysypalo. A na zmiany liszajowate to jest dobra maść chlorchinaldin h ale to chyba niestety tylko na receptę :(

reklama
Do góry