reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Rada - byle został na zawsze:) trzymam kciuki za to

Agatek28 - to ja zaczynałam w maju a rządowka w lipcu ale tez nie chciałam czekać i tez nie żałuje:)

Ewelin - to teraz &&&&&&:)

Malina - to dobry wynik, czekaj spokojnie, niech one tam juz sobie działają z plemnikami:)

Strawbelka - bedzie dobrze, głowa go góry, spróbuj nie panikować.

Westaice - lubię Twoje przemyślenia:) troche chyba podobne do siebie jestesmy bo jak czytam co piszesz, to jakbym siebie słyszała. Ja rozumiem tą magię, wiem doskonale o czym mówisz bo tez tak to odbieram. Z całej siły życzę Ci ciazy bo to dopiero bedzie prawdziwa magia, musisz tego doświadczyć:) mam nadzieje ze juz w okolicach maja sie uda;)

reklama
Megi :* i ja Tobie również tego życzę :*

Nikaa, Onadlaniego widoków cud, miód, malina :*
Truskawka urodzaju w jaju:)
Olusja pierwszego, nizapomnianego widoku!
Kasia_Basia jesteś od dziś mamuśka! Przefajnych wrażeń !
Megi obfitości! I niekoniecznie w ilości, a w jakości ! :*

I dzień dobry bardzo kochane! Miłego dnia !
A ja sama sobie życie dziś ( a co mi tam ! zdrowy egoizm) niziutkiego progesteronu! :)

no te krochyto ma na rekach, buzi, nogach, brzuchu. Wyglada jak biedronka:-)wróciłam na moje mleko i diete dzisiaj niby trochę lepiej, ale takie liszaje jakby ma na mazaku i raczkach:-(
Bidulek malutki . Nic z doświadczenia nie wymysle bo jeszcze nie mam ake koleżanki bąbelek jak był biedronką kazali jej odstawić nabiał ( mleko i jogurty bez laktozy piła ) ryż , marchewkę i prawie wszystkie owoce i z warzywami powoli i w małych ilościach .

Westaice - to niskiego, niziutenkirgo:) czekam na wieści. U mnie nie obstawiam za duzo jaj bo słabo odpowiadam na stymulację, zawsze mam siedem i takiego wyniku sie spodziewam, byle nie gorzej i modlę sie za moja cytomegalie zeby jej nie było.

Truskawka - urodzaju:) o której jedziesz?

Ja juz pije kawę i sie zbieram. Nerwy nerwy, pierwszy raz tak mam, chyba dlatego ze obiecałam sobie ze to ostatnie podejście.

Westaice - to niskiego, niziutenkirgo:) czekam na wieści. U mnie nie obstawiam za duzo jaj bo słabo odpowiadam na stymulację, zawsze mam siedem i takiego wyniku sie spodziewam, byle nie gorzej i modlę sie za moja cytomegalie zeby jej nie było.

Truskawka - urodzaju:) o której jedziesz?

Ja juz pije kawę i sie zbieram. Nerwy nerwy, pierwszy raz tak mam, chyba dlatego ze obiecałam sobie ze to ostatnie podejście.
Oby było 7 ślicznych jajeczek .

no te krochyto ma na rekach, buzi, nogach, brzuchu. Wyglada jak biedronka:-)wróciłam na moje mleko i diete dzisiaj niby trochę lepiej, ale takie liszaje jakby ma na mazaku i raczkach:-(

To krostek mój nie miał tylko takie czerwone plamy. Ale uczuleniowo to działa mleko,cytrusy,czekolada,orzechy arachidowe,truskawkami,maliny. Ja jak zjadłam za dużo ciasta czekoladowego to mi żabę na polikach wysypalo. A na zmiany liszajowate to jest dobra maść chlorchinaldin h ale to chyba niestety tylko na receptę :(

reklama
Do góry