reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam
Magdusia 31
Ja leczę się u dr Starosławskiej ( zajebista babka ).
Asiiek
Dzięki za słowa otuchy ale chyba nic z tego :( , do wczoraj czułam tkliwość piersi, bóle w podbrzuszu a dzisiaj bolą mnie jedynie plecy :(
Zuzanka 81
Strasznie mi przykro :(

Ostatnia edycja:
zuzanka bardzo ale to bardzo mi przykro...:-( kurcze co jest że żadnej z nas się nie udaje:wściekła/y:
Witam wszystkie nowe dziewczyny
sham daj znać jak u Ciebie betka, może w końcu Tobie się uda... 3mam kciuki

Lula2000- wow, też masz nerwy, ja dzisiaj na ostatnia chwilę poszłam sprawdzić betę!!
bo oszaleć mogłam !! miałam robić test w pon.
u Mnie blastusie były podane tak więc jeśli coś ma wyjśc to wyjdzie!!
Ech, oszaleć można!!
do tej jeszcze wynik telefonicznie będę miała podany !!

sham - ja to właśnie przez nerwy nie moge sprawdzić. Tak sie boje tego rozczarowania, że wolę nie sprawdzać i żyć sobie w błogiej świadomości, że jestem w ciąży (oczywiście tylko do poniedziałku rzecz jasna:)
agulkak - a Lolitka tyle razy powtarza, żeby nie sugerować się żadnymi objawami na tak wczesnym etapie. One moga oznaczać wszystko :-)

Ostatnia edycja:
Zuzka strasznie mi przykro, trzymaj sie jakoś, choćby butelki wina ;-)

Lula2000, Sham, trzymam kciuki aby nas was padło przywrócenie szczęścia na ten wątek. Jakos siebie obwiniam za niepowodzenia tego wątku, jak dołączyłam wszystkim sie udawało i potem ciach i same złe wieści :wściekła/y:

reklama
danii wariatka....
oj się dzisiaj będę trzymać butelki wina ;-) jestem wkór.....ale co mi z tego,złość i tupanie nogami mi pomogło ale na chwilę,nie podniesie to niestety mojej bety....szkoda ...żal.ale jakoś przetrwam,chyba nie mam wyjścia ;-):angry:

Do góry