BetaBeta
Fanka BB :)
Ja we wtorek lecę na zdjęcie szwów; dzwoniłam ostatnio do gina w Novum i powiedział że za 3 miesiące mogę znowu podchodzić do transferu. Przez ten czas muszę trochę schudnąć i zadbać o siebie, bo przez to leżenie ostatnimi czasy i podżeranie troszkę przytyłam i wogóle. Chyba zrobie sobie tydzień piękności. Muszę lecieć do fryzjera i kosmetyczki, muszę się umówić na masaże. A wy może chodzicie gdzieś dziewczynki (te z Warszawy i okolic) do masażysty? Możecie jakiegoś polecić? A może jakaś fajna kosmetyczka? Bo ja mam tylko stałą od pazurów.
Jestes na antykonceptach? w ramach przygotowan do nastepnego IVF?
Ja musze czekac m-c i sprawdzic czy mi sie torbiele wchlonely. ale nawet jesli to i tak sie nie zalapie na zaden protokol (chyba?), bo sprawdzaja w 3 dniu cyklu a od 1 albo 21 poprzedniego m-ca zaczyna sie protokol, tak? please sprostujcie bo juz to za soba macie, a ja zgaduje...
Jakies inne badania niz do inseminacji dochodza przed IVF?
Dziewczyny z wawy- gdzie robicie badania, zeby sie nie dac okradac Novum? ja do tej pory w lab. Fryda w szpitalu bielanskim, ceny 1/3- 1/2 tego co w Novum. macie jakies inne (blizej centrum) miejsca do polecenia?
Co to za lab. w ktorym pracujesz Marchewka? nie kluj sie tam za czesto
a czy okres załatwiania adopcji nie trwa przypadkiem gdzieś około 2,5 roku?
Niestety...trza sie naczekac...
Ostatnio edytowane przez moderatora: