Zawsze brałam cetrotide ranoDziewczynki ja mam jeszcze pytanie. Oszaleje zaraz:-(
Mam 6 jajek wielkisci 10, jedna wielkosci 9.
5 dc.
Bralam menopur 225j i bemfola 150j.wieczorem o 21.00
Dzis lekarz kazal wziasc cetrotide godzine przed menopurem i bemfola, a jutro i pojutrze mam brac cetrotide o 11.00 rano. Dlaczego???
Moja kolezanka forumowa pisze ze pierwsze slyszy zeby rano brac zastrzyki cetrotide.
reklama
G
Gość
Gość
Dziekuje dziewczyny.
Przepraszam ze tak Wam sie wcinam dzis w rozmowe, ale dola lapie strasznego:-(
Każda tutaj ma prawo do dołków nie martw się !!!! :*Dziekuje dziewczyny.
Dziewczyny, książki powinnyscie pisać parę godzin nie wchodzę na forum i potem czytam godzinę żeby nadrobić
Hej no u mnie dzisiaj po punkcji 11 pobrali ale dr mówił że 7 jest ok więc zobaczymy ale mam słabe przeczucia..nie wiem naprawdę co myśleć, kompletnie się nie napalam i podziwiam u Was dziewczyny tą wiarę i optymizm.. W każdym razie czekam na tel, Jutro albo pojutrze zadzwonią
G
Gość
Gość
Malina moje jeszcze rosna a tez juz sie boje czy chociaz jedno sie zaplodni:-(A wiadomo jak się będą zapladniac..
reklama
Zdecydowanie lepiej mieć dobrych i silnych 7 niż słabych 29 jak miałam ja. Na pewno lekarze wybiorą najlepsze i będzie dobrze trzeba wierzyć jak się z góry zakłada porażkę to po co w takim razie w ogóle coś robić? Glowa do góry. Trzymam mocno kciukiA wiadomo jak się będą zapladniac..
Podziel się: