Zadzwoń i zapytaj. Ja miałam wyliczony. A nawet trochę zostało mi jednego. A jak się coś kończylo to w momencie ostatniego ,ustalonego zastrzyku.Witam Was dziewczyny .Oczywiście trzymam kciuki za wysokie bety wszystkim zakropkowanym ...to piękny czas kiedy możemy być razem z naszymi maluszkami ...Chce się Was poradzić bo jestem w czasie stymulacji biorę dekapeptyl gonal i pergoveris mam wizytę kontrolną w sobotę a kończy mi się jutro dekapeptyl chyba powinnam poprosić o wypisanie bo chyba bierze sie go aż do odwołania?Tylko nie wiem czemu lekarz nie wyliczył tego dobrze u poprzedniego mialam wyliczone leki co do jednej sztuki.Jak myślicie?
reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Zadzwoń do kliniki lub lekarza i dopytaj. Bo powinnaś mieć wyliczone leki co do sztukiWitam Was dziewczyny .Oczywiście trzymam kciuki za wysokie bety wszystkim zakropkowanym ...to piękny czas kiedy możemy być razem z naszymi maluszkami ...Chce się Was poradzić bo jestem w czasie stymulacji biorę dekapeptyl gonal i pergoveris mam wizytę kontrolną w sobotę a kończy mi się jutro dekapeptyl chyba powinnam poprosić o wypisanie bo chyba bierze sie go aż do odwołania?Tylko nie wiem czemu lekarz nie wyliczył tego dobrze u poprzedniego mialam wyliczone leki co do jednej sztuki.Jak myślicie?
Z tego co wiem zawsze (przynajmniej u mnie) dostajesz coś takiego jak kartę inf z badania i tam pisze ile czego i przez ile masz brac.
Och. Foote przykro mi. A Ty masz problem z progesteronem czy jak ? Bo juz się pogubilam.Westaice ja miałam prg ponad 2. Lekarka najpierw że może taka uroda, ale po usg stwierdziła że na jajnikach nie ma śladu po ciałku żółtym a co za tym idzie nie daje zielonego światła i czekam na maj.
Kurde. To u mnie też może być peszek.
iga2421
Ooo przepraszam. musiałam przeoczyć.
Nic. Zupełnie nic. Czekam na wyniki. Jutro będą. A potem musze kombinować żeby usg gdzies zrobić. :/
Ależ oczywiście że się nie gniewam. Pewnie to ta łąka i las tak cie odurzyly ze mnie przegapilas a wcale taka mala nie jestem
Haha. Nie jakaś zagubiona dziś na forum jestem. Zresztą w live tez. Taka nieogarnieta2 za dużo myślę i chyba mi to nie służy . Ewentualnie działanie doktora takiego jednego tak na mnie działa. Po punkcji, która mi robil tez mi się gorąco zrobiło jak zaczął do mnie mówićAleż oczywiście że się nie gniewam. Pewnie to ta łąka i las tak cie odurzyly ze mnie przegapilas a wcale taka mala nie jestem
Foote
Westaice no właśnie problem w tym, że nigdy nie miałam teraz się zastanawiam czy poprzedni transfer powinnam mieć. Ale to już się nie zmieni. Biorę tabletki i czekam miesiąc oby się uspokoiło.
iga2421
Haha. Nie jakaś zagubiona dziś na forum jestem. Zresztą w live tez. Taka nieogarnieta2 za dużo myślę i chyba mi to nie służy . Ewentualnie działanie doktora takiego jednego tak na mnie działa. Po punkcji, która mi robil tez mi się gorąco zrobiło jak zaczął do mnie mówić
Ale to jakiś przystojniak jest i tak na ciebie działa?
A przed tamtym miałaś badany ?Westaice no właśnie problem w tym, że nigdy nie miałam teraz się zastanawiam czy poprzedni transfer powinnam mieć. Ale to już się nie zmieni. Biorę tabletki i czekam miesiąc oby się uspokoiło.
Ile dni od odstawienia robiłaś teraz?
Nie fajnie. Ale może ładnie leki Ci zbiją. Tylko obserwuj go może później.
anika11
Dziewczyny! Dziś kolejna dawka dobrych wiesci!
KWIECIEŃ
5: malina780 - punkcja
5: ewelin86 - transfer 
5: martka83 - crio 
5: Rada - transfer 
5: Foote - wizyta
6: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciąże
6: Truskawka89 - podgląd w czasie stymulacji
6: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciaze
6: Olusja - usg Kropkowe
6: megi - podgląd w trakcie stymulacji
6: kasia_basia - transfer
7: ewa262292- crio
7: Bety72 - crio
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
9: kamka75 - podgląd w trakcie stymulacji
10: madzionga - prenatalne w I trymestrze
11: 24Magda - wizyta u gin prowadzącego ciaze
11: koralik83 - sprawdzenie owulacji i decyzja o cro
12 (+/-): marzen - betowanie
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
14: natula - betowanie
15: martka83 - betowanie
15: ewelin89 - betowanie
18: szila09 - wizyta pecherzykowo- serduszkowa
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
20: Martini - wizyta u gin prowadzacej
25: monika1134 - wstępny termin transferu
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe
MAJ
Annemarie - transfer  
12: Ewa651 - usg polowkowe
Kogo i na kiedy dopisać?
Czy aby kogoś nie pozarlo? 
KWIECIEŃ
5: malina780 - punkcja
5: ewelin86 - transfer 
5: martka83 - crio 
5: Rada - transfer 
5: Foote - wizyta
6: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciąże
6: Truskawka89 - podgląd w czasie stymulacji
6: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciaze
6: Olusja - usg Kropkowe
6: megi - podgląd w trakcie stymulacji
6: kasia_basia - transfer
7: ewa262292- crio
7: Bety72 - crio
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
9: kamka75 - podgląd w trakcie stymulacji
10: madzionga - prenatalne w I trymestrze
11: 24Magda - wizyta u gin prowadzącego ciaze
11: koralik83 - sprawdzenie owulacji i decyzja o cro
12 (+/-): marzen - betowanie
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
14: natula - betowanie
15: martka83 - betowanie
15: ewelin89 - betowanie
18: szila09 - wizyta pecherzykowo- serduszkowa
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
20: Martini - wizyta u gin prowadzacej
25: monika1134 - wstępny termin transferu
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe
MAJ
Annemarie - transfer  
12: Ewa651 - usg polowkowe
Kogo i na kiedy dopisać?
Czy aby kogoś nie pozarlo? 
reklama
Nie jest zły ale bez przesady śmieje się oczywiście. Ale coś w tym jest, że ja kolo niego= dziwna reakcja mojego organizmuAle to jakiś przystojniak jest i tak na ciebie działa?
Podziel się: