reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aniko fizycznie padam, jestem strasznie opuchnięta i zmęczona. A poza tym na spokojnie muszę wszystko obmyslec. A tak na marginesie to w weekend jeszcze zjazd na uczelni.

Tak. I swędzi. Po kilku h schodzi
Ja dzisiaj pierwszy zastrzyk będę miała. A jutro mają dzwonić co z zarodkami. Stresuję się bardzo, ale co poradzę :) jeszcze mój m poleciał dziś do uk i zobaczymy się dopiero w połowie lipca :( mam ucałowac pęcherzyki. Obym dała radę sama...z pieskiem :)

Tak. I swędzi. Po kilku h schodzi
Uff bo juz sie balam ze sie zle wbilam.
Wbilam igle i wcisnelam odrazu tlok.
Nie robilam jak w ulotce ze niby trzeba najpierw cofnac tlok i zobaczyc czy pojawi sie krew.
Masakra strasznie mnie stresuja te zastrzyki az mi sie rece trzesa.
Jeden zmarnowalam i wywalilam bo pecherza sie nie moglam pozbyc. Lek mi juz lecial z igly a pecherz ogromny sie pojawial dopiero jak igle przechylalam do wstrzykniecia.

No wiec tak:
W praeym jajniku 5 jajek wielkosci 9-10. W lewym tylko jedno jaja.
Byc moze ze w sobote punkcja ale to tak byc moze.
Teraz mialam wziasc cetrotide( rety ile stresu:-( )
A od jutra to co bralam do tej pory plus cetrotide ale w poludnie i nastepny dzien tez w poludnie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry