reklama
ewelin86
Fanka BB :)
A dobrze Łapało mnie spanie podczas transferu i myślałam, że im tam zasnę Jeszcze nie kopią Lekkie kłucie czuję, ale chyba z przejedzeniaEwela a ty jak się czujesz? Kopia juz kropki?
iga2421
Nie jest zły ale bez przesady śmieje się oczywiście. Ale coś w tym jest, że ja kolo niego= dziwna reakcja mojego organizmu
To jakieś prady między wami przechodzą. Ja to przeważnie do ginekologów to do kobiet chodzę bo mój M straszny zazdrośnik jest.
Właśnie na tej karcie jest tylko zaznaczone od 21 dc i strzałka bez bez terminu do kiedy. Wiem że najprościej zadzwonić i dopytać ale az mi głupio bo dość często dzwonię o coś pytam ale chyba muszę...Zadzwoń do kliniki lub lekarza i dopytaj. Bo powinnaś mieć wyliczone leki co do sztuki
Z tego co wiem zawsze (przynajmniej u mnie) dostajesz coś takiego jak kartę inf z badania i tam pisze ile czego i przez ile masz brac.
anika11
Mnie nie było przez 3 godziny i teraz się muszę odkopać w tych postach.zaraz do.Ciebie dojde! Gadulo jednaNo to rzeczywiscie. Ja nawet nie czułam co mi tam robił dobrze, że opowiadał.
Ej weź bo jeszcze sobie wykracze ten prg.
Koniec glupawki. Bo generuje tu tyle postów i to glupiutkich. Zaraz nikt nie będze chciał ze mną gadać. Anika juz nie chce. Ann tez coś się wykrusza
iga2421
A dobrze Łapało mnie spanie podczas transferu i myślałam, że im tam zasnę Jeszcze nie kopią Lekkie kłucie czuję, ale chyba z przejedzenia
To pewnie juz ktores nóżkę wbija no mamuśka teraz to się zacznie. Oby tylko wymioty cie ominely.
ewelin86
Nie przejmuj się tym, że często dzwonisz, bo nie Ty pierwsza i nie ostatniaWłaśnie na tej karcie jest tylko zaznaczone od 21 dc i strzałka bez bez terminu do kiedy. Wiem że najprościej zadzwonić i dopytać ale az mi głupio bo dość często dzwonię o coś pytam ale chyba muszę...
ewelin86
Jak zostaną strusiątka ze mną to moga byc i wymiotyTo pewnie juz ktores nóżkę wbija no mamuśka teraz to się zacznie. Oby tylko wymioty cie ominely.
anika11
Marzeń, co się dzieje? Fizycznie czy psychicznie nie dajesz rady? Dobra decyzję podjelas ze zwolnieniem, na pewno nie zaszkodzi, no i głową bedzie spokojniejsza. Proszę Cię, postaraj się myśleć pozytywnie. Uwierz w swoje Kropki!!
Foote, trzymam kciuki, by w przyszłym cyklu wszytsko było w normie i obeszło się bez problemów
Malina, jak po punkcji? Daj znać!
Westi, no to czekamy na info o badaniach. Zadalam Ci pytanie o wiZytę i zwialam do parku łapać słońce. A teraz leżę plackiem na kanapie i odpoczywam
Foote, trzymam kciuki, by w przyszłym cyklu wszytsko było w normie i obeszło się bez problemów
Malina, jak po punkcji? Daj znać!
Westi, no to czekamy na info o badaniach. Zadalam Ci pytanie o wiZytę i zwialam do parku łapać słońce. A teraz leżę plackiem na kanapie i odpoczywam
reklama
iga2421
Jak zostaną strusiątka ze mną to moga byc i wymioty
Musza zostac. W taki piękny dzień miały transfer to na pewno im się spodoba na tym świecie
Podziel się: