reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Bo u mnie zawsze jest problem, gdy dochodzi do transferu. Moja szyjka tak się chowa, że nie może sie do niej dostać. I chyba z 6 razy wziernik dziś poprawiał, bo cos mu nie pasowałoCzemu trudny?
ewelin86
o to to nie widzę innej opcjiEwelin o wszystkim pomyślałam musze zdążyć dwa strusiatka to podwójne zapotrzebowanie
No to rzeczywiscie. Ja nawet nie czułam co mi tam robił dobrze, że opowiadał.
Ej weź bo jeszcze sobie wykracze ten prg.
Koniec glupawki. Bo generuje tu tyle postów i to glupiutkich. Zaraz nikt nie będze chciał ze mną gadać. Anika juz nie chce. Ann tez coś się wykrusza
Koniec glupawki. Bo generuje tu tyle postów i to glupiutkich. Zaraz nikt nie będze chciał ze mną gadać. Anika juz nie chce. Ann tez coś się wykrusza
iga2421
No to rzeczywiscie. Ja nawet nie czułam co mi tam robił dobrze, że opowiadał.
To ja się będę nachalna i jeszcze raz dopytam co ci powiedzieli dzis w klinice?????????????????????????????????
Foote
Westaice ja miałam prg ponad 2. Lekarka najpierw że może taka uroda, ale po usg stwierdziła że na jajnikach nie ma śladu po ciałku żółtym a co za tym idzie nie daje zielonego światła i czekam na maj.
Witam Was dziewczyny .Oczywiście trzymam kciuki za wysokie bety wszystkim zakropkowanym ...to piękny czas kiedy możemy być razem z naszymi maluszkami ...Chce się Was poradzić bo jestem w czasie stymulacji biorę dekapeptyl gonal i pergoveris mam wizytę kontrolną w sobotę a kończy mi się jutro dekapeptyl chyba powinnam poprosić o wypisanie bo chyba bierze sie go aż do odwołania?Tylko nie wiem czemu lekarz nie wyliczył tego dobrze u poprzedniego mialam wyliczone leki co do jednej sztuki.Jak myślicie?
reklama
Ooo przepraszam. musiałam przeoczyć.To ja się będę nachalna i jeszcze raz dopytam co ci powiedzieli dzis w klinice?????????????????????????????????
Nic. Zupełnie nic. Czekam na wyniki. Jutro będą. A potem musze kombinować żeby usg gdzies zrobić. :/
Podziel się: