reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No to rzeczywiscie. Ja nawet nie czułam co mi tam robił :p dobrze, że opowiadał. :D

Ej weź bo jeszcze sobie wykracze ten prg.
Koniec glupawki. Bo generuje tu tyle postów i to glupiutkich. Zaraz nikt nie będze chciał ze mną gadać. Anika juz nie chce. :) Ann tez coś się wykrusza;)

No to rzeczywiscie. Ja nawet nie czułam co mi tam robił :p dobrze, że opowiadał. :D

Ej weź bo jeszcze sobie wykracze ten prg.
Koniec glupawki. Bo generuje tu tyle postów i to glupiutkich. Zaraz nikt nie będze chciał ze mną gadać. Anika juz nie chce. :) Ann tez coś się wykrusza;)

To ja się będę nachalna i jeszcze raz dopytam co ci powiedzieli dzis w klinice?????????????????????????????????

Czasami muszą być głupawki :) Bo tak cały czas byśmy się zamartwiały. A tak to na chwilę jest oderwanie myśli od tego wszystkiego :)
No ja tez zaczynam sie bać, że zaraz zostanę wyproszona z forum :p
Ann za cicho coś siedzi :) Guru nasze wróć :D

Westaice ja miałam prg ponad 2. Lekarka najpierw że może taka uroda, ale po usg stwierdziła że na jajnikach nie ma śladu po ciałku żółtym a co za tym idzie nie daje zielonego światła i czekam na maj.

Witam Was dziewczyny .Oczywiście trzymam kciuki za wysokie bety wszystkim zakropkowanym ...to piękny czas kiedy możemy być razem z naszymi maluszkami ...Chce się Was poradzić bo jestem w czasie stymulacji biorę dekapeptyl gonal i pergoveris mam wizytę kontrolną w sobotę a kończy mi się jutro dekapeptyl chyba powinnam poprosić o wypisanie bo chyba bierze sie go aż do odwołania?Tylko nie wiem czemu lekarz nie wyliczył tego dobrze u poprzedniego mialam wyliczone leki co do jednej sztuki.Jak myślicie?

reklama
Do góry