reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Agatek, machnij ręka na ten staź! Uda się- fajnie, jak nie to trudno. Nie ma gwarancji, że po staźu by przyjeli, bo z reguły biorą kolejną stażystkę. Najwazniejsze, że masz kropka!! To sie teraz liczy.

Babeczki, juz jestem po. Dostałam 8A, lekarz proponował 2 zarodki, ale nie zdecydowałam się. Bardzo boję sie ciąży bliźniaczej. Ale całą drogę do domu żałowałam. Mój ginekolog zawsze miał wyczucie co do mnie. trudno :( Do dzisiaj zachowały się jeszcze 3 szT; 8b, 6a,6b.

Martka - trzymam kciuki!!!

Została nam jeszcze relacja Ewelin :)

Martka witaj w kubie zakropkowanych :D
Jakie leki bierzesz ja Duphastion 3x1 i estroferm 2x1. od siebie biore jeszcze magnez 2x1 i 1x1 D3 i floik. A mam pytanko czy na estroferm macie refundacje czy placicie 100% ? Bo ja dostałam recepte na estroferm i duphastion 100%.
Ja biorę estrofem 2x1, encorton 1x dziennie, fragmin 1 zastrzyk rano i luteine 3x2 do tego folik i magneb6 raz dziennie.
Estrofem płaciłam 100%

Anika wpisz proszę betowanie na 15.04 :)

A my glupki mieliśmy czekać rok na rzadowke i nie chcieliśmy czekać i płaciliśmy ze swoich (stymulacja byla refundowana wiec tylko 500 zl na nią poszlo).
Jeden mrozaczek nam został i w nim cala nadzieja.
My moglismy poczekac 4 miesiace (od marca, do lipca) i bysmy sie zalapali, ale dla nas to i tak byla wiecznosc, wiec zdecydowalismy sie podchodzic prywatnie. Ale nie zaluje, mam cudnego synka. Odmampersowany, wyzabkowany :-) kolki nas ominely, od malutkiego duzo spal i jadl.

My moglismy poczekac 4 miesiace (od marca, do lipca) i bysmy sie zalapali, ale dla nas to i tak byla wiecznosc, wiec zdecydowalismy sie podchodzic prywatnie. Ale nie zaluje, mam cudnego synka. Odmampersowany, wyzabkowany :-) kolki nas ominely, od malutkiego duzo spal i jadl.

Ja w sumie tez nie zaluje. Moje Male chociaż wstaje po 3-4 razy w nocy to i tak go kocham. A ząbków jeszcze nie mamy wiec wszystko przed nami:-) zawsze marzyłam o 3-4 dzieci ale życie inaczej się potoczyło. Cieszę się i z tego jednego:-)

reklama
Anika proszę na 15 kwietnia - betowanie :)

Ja już w domku z moimi strusiami :) Embriolog powiedział, że bardzo piękne zarodki, ale oczywiście zapomniałam zapytać jakiej klasy :) Jak zawsze był problem z wziernikiem, bo moja szyjka zrobiła psikusa i się schowała :)
A leki mam luteine, acar, femibion, sncrton, estrofem i fraxiparine i w czwartek jednorazowo gonapeptyl

Do góry