reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Agatek, machnij ręka na ten staź! Uda się- fajnie, jak nie to trudno. Nie ma gwarancji, że po staźu by przyjeli, bo z reguły biorą kolejną stażystkę. Najwazniejsze, że masz kropka!! To sie teraz liczy.

Babeczki, juz jestem po. Dostałam 8A, lekarz proponował 2 zarodki, ale nie zdecydowałam się. Bardzo boję sie ciąży bliźniaczej. Ale całą drogę do domu żałowałam. Mój ginekolog zawsze miał wyczucie co do mnie. trudno :( Do dzisiaj zachowały się jeszcze 3 szT; 8b, 6a,6b.

Martka - trzymam kciuki!!!

Została nam jeszcze relacja Ewelin :)

Martka witaj w kubie zakropkowanych :D
Jakie leki bierzesz ja Duphastion 3x1 i estroferm 2x1. od siebie biore jeszcze magnez 2x1 i 1x1 D3 i floik. A mam pytanko czy na estroferm macie refundacje czy placicie 100% ? Bo ja dostałam recepte na estroferm i duphastion 100%.
Ja biorę estrofem 2x1, encorton 1x dziennie, fragmin 1 zastrzyk rano i luteine 3x2 do tego folik i magneb6 raz dziennie.
Estrofem płaciłam 100%

Anika wpisz proszę betowanie na 15.04 :)

A my glupki mieliśmy czekać rok na rzadowke i nie chcieliśmy czekać i płaciliśmy ze swoich (stymulacja byla refundowana wiec tylko 500 zl na nią poszlo).
Jeden mrozaczek nam został i w nim cala nadzieja.
My moglismy poczekac 4 miesiace (od marca, do lipca) i bysmy sie zalapali, ale dla nas to i tak byla wiecznosc, wiec zdecydowalismy sie podchodzic prywatnie. Ale nie zaluje, mam cudnego synka. Odmampersowany, wyzabkowany :-) kolki nas ominely, od malutkiego duzo spal i jadl.

My moglismy poczekac 4 miesiace (od marca, do lipca) i bysmy sie zalapali, ale dla nas to i tak byla wiecznosc, wiec zdecydowalismy sie podchodzic prywatnie. Ale nie zaluje, mam cudnego synka. Odmampersowany, wyzabkowany :-) kolki nas ominely, od malutkiego duzo spal i jadl.

Ja w sumie tez nie zaluje. Moje Male chociaż wstaje po 3-4 razy w nocy to i tak go kocham. A ząbków jeszcze nie mamy wiec wszystko przed nami:-) zawsze marzyłam o 3-4 dzieci ale życie inaczej się potoczyło. Cieszę się i z tego jednego:-)

reklama
Anika proszę na 15 kwietnia - betowanie :)

Ja już w domku z moimi strusiami :) Embriolog powiedział, że bardzo piękne zarodki, ale oczywiście zapomniałam zapytać jakiej klasy :) Jak zawsze był problem z wziernikiem, bo moja szyjka zrobiła psikusa i się schowała :)
A leki mam luteine, acar, femibion, sncrton, estrofem i fraxiparine i w czwartek jednorazowo gonapeptyl

Do góry