Ja właśnie jedną receptę miałam ze zniżką. i zastanawiam się od czego to zależy.ja na estrofem miałam zniżkę i placilam około 5zł, a duphaston jest tylko 100%
reklama
iga2421
Fanka BB :)
Iga a macie mrozaczki?
A my glupki mieliśmy czekać rok na rzadowke i nie chcieliśmy czekać i płaciliśmy ze swoich (stymulacja byla refundowana wiec tylko 500 zl na nią poszlo).
Jeden mrozaczek nam został i w nim cala nadzieja.
Agatek, machnij ręka na ten staź! Uda się- fajnie, jak nie to trudno. Nie ma gwarancji, że po staźu by przyjeli, bo z reguły biorą kolejną stażystkę. Najwazniejsze, że masz kropka!! To sie teraz liczy.
Babeczki, juz jestem po. Dostałam 8A, lekarz proponował 2 zarodki, ale nie zdecydowałam się. Bardzo boję sie ciąży bliźniaczej. Ale całą drogę do domu żałowałam. Mój ginekolog zawsze miał wyczucie co do mnie. trudno Do dzisiaj zachowały się jeszcze 3 szT; 8b, 6a,6b.
Martka - trzymam kciuki!!!
Została nam jeszcze relacja Ewelin
Babeczki, juz jestem po. Dostałam 8A, lekarz proponował 2 zarodki, ale nie zdecydowałam się. Bardzo boję sie ciąży bliźniaczej. Ale całą drogę do domu żałowałam. Mój ginekolog zawsze miał wyczucie co do mnie. trudno Do dzisiaj zachowały się jeszcze 3 szT; 8b, 6a,6b.
Martka - trzymam kciuki!!!
Została nam jeszcze relacja Ewelin
G
Gość
Gość
Jajowody to tylko rureczki, sa potrzebne do naturalsa, przy in vitro nie maja znaczenia.Właśnie też mi się tak wydaje ze jajowod nie mu tu za bardzo wspólnego
Ja mam oba niedrozne.
Ja biorę estrofem 2x1, encorton 1x dziennie, fragmin 1 zastrzyk rano i luteine 3x2 do tego folik i magneb6 raz dziennie.Martka witaj w kubie zakropkowanych
Jakie leki bierzesz ja Duphastion 3x1 i estroferm 2x1. od siebie biore jeszcze magnez 2x1 i 1x1 D3 i floik. A mam pytanko czy na estroferm macie refundacje czy placicie 100% ? Bo ja dostałam recepte na estroferm i duphastion 100%.
Estrofem płaciłam 100%
Anika wpisz proszę betowanie na 15.04
agatek28
My moglismy poczekac 4 miesiace (od marca, do lipca) i bysmy sie zalapali, ale dla nas to i tak byla wiecznosc, wiec zdecydowalismy sie podchodzic prywatnie. Ale nie zaluje, mam cudnego synka. Odmampersowany, wyzabkowany :-) kolki nas ominely, od malutkiego duzo spal i jadl.A my glupki mieliśmy czekać rok na rzadowke i nie chcieliśmy czekać i płaciliśmy ze swoich (stymulacja byla refundowana wiec tylko 500 zl na nią poszlo).
Jeden mrozaczek nam został i w nim cala nadzieja.
iga2421
My moglismy poczekac 4 miesiace (od marca, do lipca) i bysmy sie zalapali, ale dla nas to i tak byla wiecznosc, wiec zdecydowalismy sie podchodzic prywatnie. Ale nie zaluje, mam cudnego synka. Odmampersowany, wyzabkowany :-) kolki nas ominely, od malutkiego duzo spal i jadl.
Ja w sumie tez nie zaluje. Moje Male chociaż wstaje po 3-4 razy w nocy to i tak go kocham. A ząbków jeszcze nie mamy wiec wszystko przed nami:-) zawsze marzyłam o 3-4 dzieci ale życie inaczej się potoczyło. Cieszę się i z tego jednego:-)
Olusja1987
Ja brałam Puregon 150jn,mam nawet 2 opakowania, chętnie oddam.Martka dobre wiadomości, oby kropek się ładnie teraz trzymał mamy
Dziewczyny a czy ktoras była stymulowana Purgeonem? Kurcze mnie lekarz przepisał dawke 175 j. to chyba dość dużo jak na 1sza stymulacje....
reklama
ewelin86
Anika proszę na 15 kwietnia - betowanie
Ja już w domku z moimi strusiami Embriolog powiedział, że bardzo piękne zarodki, ale oczywiście zapomniałam zapytać jakiej klasy Jak zawsze był problem z wziernikiem, bo moja szyjka zrobiła psikusa i się schowała
A leki mam luteine, acar, femibion, sncrton, estrofem i fraxiparine i w czwartek jednorazowo gonapeptyl
Ja już w domku z moimi strusiami Embriolog powiedział, że bardzo piękne zarodki, ale oczywiście zapomniałam zapytać jakiej klasy Jak zawsze był problem z wziernikiem, bo moja szyjka zrobiła psikusa i się schowała
A leki mam luteine, acar, femibion, sncrton, estrofem i fraxiparine i w czwartek jednorazowo gonapeptyl
Podziel się: