butterfly1331
Moderator
Gratuluję! Dobrze słyszeć, że ludziom się to udaje :-) Ja od różnych lekarzy słyszałam, że medycyna to nie matematyka, że czeka mnie wojna, której wynik zależy od mojej kondycji psychiczej i nastawienia. Dlatego staram się przełamać wszystkie swoje lęki i nastawić pozytywnie (pomijam kilka przepłakanych początkowo tygodni) :-)Westi kobieto testuj dzisiaj :-) :-) :-) juz bedzie piekna beta, ja codziennie zagladam z nadzieja ze pojechalas juz na wyniki.
Foote kochana strasznie mi przykro, trzymaj sie :-*
No wlasnie, jak Kachna? Jest jakies info od niej?
Natula czytalam ze leczysz sie w Bialym, u ktorego doktorka?
Butterfly witamy! Ja jestem zywym przykladem, ze moze sie udac za pierwszym razem. To moje drugie podejscie i od razu zaskoczylo, a po pierwszym razie mam 2,5 letniego synka, ktory wlasnie obok mnie wcina cukierka i sie delektuje ;-) glowa do gory, trzeba myslec pozytywnie, mi to mega pomoglo. Polecam film "Sekret".
A ja jestem dumna ze swojego synka, ktorego wkoncu odpampersowalismy i poszlo tak mega szybko, ze sami jestesmy w szoku. Nasz smyk tak szybko zalapal o co chodzi i wola juz siku i kupka :-) :-) :-) moj najważniejszy sukces wychowawczy :-) :-) :-)
Tych sukcesów na pewno jeszcze mnóstwo przed Tobą! :-)