reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Westi kobieto testuj dzisiaj :-) :-) :-) juz bedzie piekna beta, ja codziennie zagladam z nadzieja ze pojechalas juz na wyniki.

Foote kochana strasznie mi przykro, trzymaj sie :-*

No wlasnie, jak Kachna? Jest jakies info od niej?

Natula czytalam ze leczysz sie w Bialym, u ktorego doktorka?

Butterfly witamy! Ja jestem zywym przykladem, ze moze sie udac za pierwszym razem. To moje drugie podejscie i od razu zaskoczylo, a po pierwszym razie mam 2,5 letniego synka, ktory wlasnie obok mnie wcina cukierka i sie delektuje ;-) glowa do gory, trzeba myslec pozytywnie, mi to mega pomoglo. Polecam film "Sekret".

A ja jestem dumna ze swojego synka, ktorego wkoncu odpampersowalismy i poszlo tak mega szybko, ze sami jestesmy w szoku. Nasz smyk tak szybko zalapal o co chodzi i wola juz siku i kupka :-) :-) :-) moj najważniejszy sukces wychowawczy :-) :-) :-)
Gratuluję! Dobrze słyszeć, że ludziom się to udaje :-) Ja od różnych lekarzy słyszałam, że medycyna to nie matematyka, że czeka mnie wojna, której wynik zależy od mojej kondycji psychiczej i nastawienia. Dlatego staram się przełamać wszystkie swoje lęki i nastawić pozytywnie (pomijam kilka przepłakanych początkowo tygodni) :-)
Tych sukcesów na pewno jeszcze mnóstwo przed Tobą! :-)

reklama
ja miałam dokładnie to samo. to po estrofemie, wyczytałam to, a poza tym encortonu nie brałam:-) :) trza przetrwać. a męczące dla kogo?:-D
będę musiała jakoś dać radę, dzis wieczorem startuję z lutinusem, od jutra 3x2 więc będe juz zaklejona na amen , więc dziś przed zaklejeniem się...:biggrin2::rofl2:
męczące niestety dla mnie, M wstaje po 4 i pracuje po 12 godzin, czasem dłużej, dlatego wieczorem jest padnięty i już czasem szkoda mi go budzić;)

Dziewczyny czy w programie rządowym jest możliwe zrobienie AH i Embryoglue? Tzn czy jest to w programie??
wydaje mi się, że nie bo AMH robiłam prywatnie, a Embryoglue nikt mi nie proponował , a po czterech nieudanych próbach myślę, że gdyby było w programie to chyba lekarz by wspomniał. Przynajmniej mam taką nadzieję

Anika szalone jak nic :)
Dobrze, że razem. To jakoś raźniej.
Ale ha z tymi bólami to wcale nie pod kątem kropka. Tak z ciekawości bo zapomniałam juz co to bóle @ :)
Pełen spokój dziewczynki. Dzień sadny jutro.
Agatek dziękuję ale obawiam się tzn czuje, ze ten śliczny kropcio-blastus się nie zaklimatyzowal.

Kachna no wreszcie! Trzymam nadal kciuki za Was! Maluchy dadzą radę! Po takiej walecznej mamie nie ma opcji żeby nie podolaly. :*

A ja się zrelaksowałam i trochę mi lepiej.
Poza tym to ja dzisiaj wcale a wcale z tym moim kiepskim nastrojem Nue nawiązywałam do " uda się czy się nie uda ".
Będzie co będzie, a mam przeczucie, że nic nie będzie.
I chyba mnie jakaś jelitowka bierze. Może stąd ten badziewiasty nastrój ?

Nie ma dnia bez intensywnych dzialan kciuki za dzisiejsze dziewczyny!

MARZEC

31: Falka302 - wizyta przed crio
31: ewelin86 - usg w czasie stymulacji
31: madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciaze
31: Foote - wizyta
31: Rada - usg w czasie stymulacji

KWIECIEŃ
1: Nova - wizyta w klinice
1: westaice - betowanie 
1: Malina780 - podglad w czasie stymulacji
1: Bety72 - usg i ustalenie terminu crio
1: kasia_basia - punkcja
1: olo2012- punkcja
3: natula - crio
4: Hess- usg w Novum
4: szila - betowanie 
4: martka83 - kroplowka przed crio
5: martka83 - crio 
6: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciąże
6: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciaze
6: Olusja - usg Kropkowe
6: megi - podgląd w trakcie stymulacji
7: Madzionga - podglądanie Maluszkow
7: ewa262292- crio
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
11: 24Magda - wizyta u gin prowadzącego ciaze
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
20: Martini - wizyta u gin prowadzacej
25: monika1134 - wstępny termin transferu
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe

MAJ
Annemarie - transfer  
12: Ewa651 - usg polowkowe

Kogo i na kiedy dopisać?
Czy aby kogoś nie pozarlo? 

Ewelin, gdzie sie podzialas?

Dziewczyny, ewie292 chodziło o AH nie AMH. Poprawcie mnie, jeśli się mylę.
Ewa, ja jestem w rzodowce, ale ni umiem Ci odpowiedzieć.

Butterflay, co do tego, czy i komu się udało za pierwszym razem. Ja jestem po pierwszej stymulacji, z której miałam 3 zarodki. Pierwszy transfer i sukces, ale na 6 tygodni, drugi transfer i tez ciąża, skończyłam 14 tydzień :)
Udaje się, ale lepiej mieć świadomość, ze różnie może być...

Ewelin, gdzie sie podzialas?

Dziewczyny, ewie292 chodziło o AH nie AMH. Poprawcie mnie, jeśli się mylę.
Ewa, ja jestem w rzodowce, ale ni umiem Ci odpowiedzieć.

Butterflay, co do tego, czy i komu się udało za pierwszym razem. Ja jestem po pierwszej stymulacji, z której miałam 3 zarodki. Pierwszy transfer i sukces, ale na 6 tygodni, drugi transfer i tez ciąża, skończyłam 14 tydzień :)
Udaje się, ale lepiej mieć świadomość, ze różnie może być...
a to nie wiem co to jest AH :)

reklama
Dziewczyny czy w programie rządowym jest możliwe zrobienie AH i Embryoglue? Tzn czy jest to w programie??

Jest możliwość, ale to lekarz decyduje o wszystkim. Czy zastosować, jak ja się zapytałam czy zrobimy to czy to, to powiedział, że okaże się w dniu punkcji co zastosujemy.

Jak podchodziłam prywatnie to z góry kazał zrobić i jedno i drugie. Wiadomka;)

Do góry