reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Poslalam słońce w świat i u mnie się schowalo.... ;)

U mnie stymulacja i punkcja były w wakacje, więc "udało sie" bez kombinowania w szkole. Też nikogo nie wtajemniczalam, więc były kombinacje. Tyle że w szkole nie ma urlopu, więc trzeba było l4 przynieść od rodzinnej.

Marzeń, a Ty dziś w pracy?
Zazdroszczę po raz kolejny. Kończę ten temat bo serio juz prawie rycze.
Ale mam kulawy dzień.

Mam pytanie z serii głupich. Od 4 lat biorę luteine i nie miewam boli @. Czy normalnym jest teraz ten ból? Ja wiem, że punkcja i stymulacja itd. Ale ja nawet po lapatoskopiach przy luteinie miałam bezbolesne. :/

reklama
ja dziś albo jutro muszę powiedzieć kierownikowi, że w poniedziałek potrzebuję wyjść wcześniej, bo mam kroplówkę , a od wtorku nie będzie mnie 2 tygodnie. Mam ten luz, że już znam odp "pewnie, pewnie twoje sprawy są najważniejsze, trzymam kciuki". To w sumie ja ciągle biję się z myślami czy brac tydzień, czy dwa, bo jestem z pracoholików .

Nikaaa to musiał być piękny widok, jak ten czas leci, jeszcze "chwila" a będziesz jechać rodzić , dobrze przeszkolona :tak::-) :)

dziewczyny czy wy przy estrofemie i encortonie miałyście bolesne piersi? W sumie to nie jest mój pierwszy raz z tymi lekami, ale nie pamiętam żebym wcześniej miała je aż takie, w sensie też rozmiaru .
Do tego sporo śluzu i serio cały czas mi się chłopa chce :szok::-) :) to już jest męczące ;)

Załączniki

• słonko-1140x713.jpg
    słonko-1140x713.jpg
    121 KB · Wyświetleń: 41
Westi-

jak ja mialam takie doly jechalam do lekarza ,zeby mnie ustawil do pionu i zawsze mi sie pytal: a gdzie by pani chciala zeby ta ciaza sie rozwijala??? no w pietach najlepiej !:):):) brzuch boli i to bardzo dobrze bo sie dzieje...oprocz tego jesli bierzesz estradiol,to masz ten bol jak na okres zagwarantowany. Glowa do gory, tylko jedna rzecz mowi o nie powodzeniu,czerwony potwor:-ptak dlugo jak go nie ma ,nie wolno Ci tracic nadzieji.Zrob sobie fajny dzien,odpocznij troche od nas,wez siersciuchy idzcie do lasu ,nawet jak wredna pogoda.:-) :):-) :):-) :)

reklama
Witam się :)

Nikaa wspaniałe wieści! Super, że u Was wszystko dobrze a Synek pięknie rośnie :) Gratuluję
Ja się wybieram zaraz na wizytę :) proszę o kciuki &&& :)

Miłego Dnia babki!

Kachna ???????????????? Czekam na dobre wieści od Ciebie i zaciskam kciuki za Twoje maluszki!
Najki kciuki zaciśnięte &&&
Widziałam, że kachna na forum bliźniaczym się udziela i nawet fotki maluchów wstawiała. Ściąga mleczko i je karmi

Do góry