reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Martini i jak przechodzi ból? Bo mi troszke przeszło, ale leże bo inaczej nie dałabym rady z tym bólem. Czuję się jakby mnie jakieś choróbsko brało :(

reklama
Martini i jak przechodzi ból? Bo mi troszke przeszło, ale leże bo inaczej nie dałabym rady z tym bólem. Czuję się jakby mnie jakieś choróbsko brało :(
Ja od 4 do 7 robilam zimne kompresy ale nie pomagalo nic jak wstawalam caly swiat chodzil ze mna, pozniej zwinelam sie w kulke :) rekoma zaslonilam cala glowe i sie przespalam i teraz mi duzo lepiej ale jestem oslabiona...

Człowiek raz wejdzie później na forum a tu Ann z takimi wiadomościami! ! Kochana z radości z butów /kapci wyrywa :) fakt łezka się kręci! Ciesze się przeogromnie! ! :* :*

Dziewczyny za mnie kciuki można puścić.
Nie zrobiłam bety dziś. Pol nocy nie spałam z bólu brzucha ( może nie jakoś mocny, ale w połączeniu ze stresem było zabawnie :/).
Ból nie ustaje to może do piątku samo się wszystko wyjaśni. Jak nie to w piątek zrobię.
Falka :) podobno ma dobrą rękę do transferów :) a napewno delikatną :)
W zasadzie to on takim 3 rodzicem by był :-D

Za wszystkie trzymam kciuki

Człowiek raz wejdzie później na forum a tu Ann z takimi wiadomościami! ! Kochana z radości z butów /kapci wyrywa :) fakt łezka się kręci! Ciesze się przeogromnie! ! :* :*

Dziewczyny za mnie kciuki można puścić.
Nie zrobiłam bety dziś. Pol nocy nie spałam z bólu brzucha ( może nie jakoś mocny, ale w połączeniu ze stresem było zabawnie :/).
Ból nie ustaje to może do piątku samo się wszystko wyjaśni. Jak nie to w piątek zrobię.
Falka :) podobno ma dobrą rękę do transferów :) a napewno delikatną :)
W zasadzie to on takim 3 rodzicem by był :-D

Za wszystkie trzymam kciuki

Ejjjj no co Ty kochana.. szkoda, że nie zrobiłaś. 3mam cały czas mimo wszystko :*

westaice ja w noc przed tym jak zobaczyłam na usg pęcherzyk miałam taki ból brzucha z biegunką, i rwaniem na wymioty, że myślałam że zejdę w toalecie. bałam sie strasznie a kilka godzin później zobaczyłam piękny przyrost bety i cudowny pęcherzyk
trzymam za Ciebie &&&

annemarie wspaniała wiadomość:-D

Ejjjj no co Ty kochana.. szkoda, że nie zrobiłaś. 3mam cały czas mimo wszystko :*
:* wczoraj myślałam i myślałam. Doszedł bol i tak sobie wymyśliłam, że jeżeli zrobię dziś i nie wyjdzie albo wynik wątpliwy to będę się do piątku stresowac. Dwa dni nie robią mi różnicy a będę miała pewność.
Poza tym mój Doktorek mi kiedyś powiedział, że jestem niegrzeczna to ucieram mu teraz nosa, że jestem grzeczna i ładnie robie bete jak kazał 10 dpt :) :-D

reklama
Do góry