reklama
MartiniM
Fanka BB :)
Ja od 4 do 7 robilam zimne kompresy ale nie pomagalo nic jak wstawalam caly swiat chodzil ze mna, pozniej zwinelam sie w kulke rekoma zaslonilam cala glowe i sie przespalam i teraz mi duzo lepiej ale jestem oslabiona...Martini i jak przechodzi ból? Bo mi troszke przeszło, ale leże bo inaczej nie dałabym rady z tym bólem. Czuję się jakby mnie jakieś choróbsko brało
ale wiadomość to kiedy wszystko rusza? supeeeerrrrrrO ja pierd......
siedze i wrzeszcze w kuchni ze szczescia ....MAJA DLA NAS DAWCZYNIE KOMOREK !!!!!!!
yesssssssssssssssssssssssssssssssssss
już doczytałam, więc już bliżej niż dalej
O ja pierd......
siedze i wrzeszcze w kuchni ze szczescia ....MAJA DLA NAS DAWCZYNIE KOMOREK !!!!!!!
yesssssssssssssssssssssssssssssssssss
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUPER )) STRASZNIE SIĘ CIESZĘ ALE BĘDZIESZ SZCZĘŚLIWA NIEDŁUGO JUŻ JESTEŚ! ;D
Człowiek raz wejdzie później na forum a tu Ann z takimi wiadomościami! ! Kochana z radości z butów /kapci wyrywa fakt łezka się kręci! Ciesze się przeogromnie! ! :* :*
Dziewczyny za mnie kciuki można puścić.
Nie zrobiłam bety dziś. Pol nocy nie spałam z bólu brzucha ( może nie jakoś mocny, ale w połączeniu ze stresem było zabawnie :/).
Ból nie ustaje to może do piątku samo się wszystko wyjaśni. Jak nie to w piątek zrobię.
Falka podobno ma dobrą rękę do transferów a napewno delikatną
W zasadzie to on takim 3 rodzicem by był
Za wszystkie trzymam kciuki
Nie zrobiłam bety dziś. Pol nocy nie spałam z bólu brzucha ( może nie jakoś mocny, ale w połączeniu ze stresem było zabawnie :/).
Ból nie ustaje to może do piątku samo się wszystko wyjaśni. Jak nie to w piątek zrobię.
Człowiek raz wejdzie później na forum a tu Ann z takimi wiadomościami! ! Kochana z radości z butów /kapci wyrywa fakt łezka się kręci! Ciesze się przeogromnie! ! :* :*
Ejjjj no co Ty kochana.. szkoda, że nie zrobiłaś. 3mam cały czas mimo wszystko :*
MagdaM33
Fanka BB :)
westaice ja w noc przed tym jak zobaczyłam na usg pęcherzyk miałam taki ból brzucha z biegunką, i rwaniem na wymioty, że myślałam że zejdę w toalecie. bałam sie strasznie a kilka godzin później zobaczyłam piękny przyrost bety i cudowny pęcherzyk
trzymam za Ciebie &&&
annemarie wspaniała wiadomość
trzymam za Ciebie &&&
annemarie wspaniała wiadomość
:* wczoraj myślałam i myślałam. Doszedł bol i tak sobie wymyśliłam, że jeżeli zrobię dziś i nie wyjdzie albo wynik wątpliwy to będę się do piątku stresowac. Dwa dni nie robią mi różnicy a będę miała pewność.Ejjjj no co Ty kochana.. szkoda, że nie zrobiłaś. 3mam cały czas mimo wszystko :*
Poza tym mój Doktorek mi kiedyś powiedział, że jestem niegrzeczna to ucieram mu teraz nosa, że jestem grzeczna i ładnie robie bete jak kazał 10 dpt
reklama
Nie, nie. Dziś 8 dpt. no zobaczymya no to ja myślałam, że dziś miałaś wyznaczoną przez dr. no to byle do piątku
Podziel się: