reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Westi Ty niegrzeczna?? :) Nie wierzę :) Zobaczysz kochana, że szybko zleci do piątku :) :*
Ja też dalej trzymam kciuki do piątku nie puszczę :)
AA no. :) zdarza mi się dosyć często :)
Zleci napewno. Tak jak teraz nim się obejrzałam a już 8 dpt. :)
Jak glowa? Mam nadzieje, ze lepiej :*
przepraszam że nie kontroluję ale mam kłopoty z koncentracją. myślałam że to już dalej :-) czas jakoś obok mnie płynie...:zawstydzona/y:
A daj spokój :) to ja mam liczyć nie wy :*

Przebrnęłam przez wasze milion postów!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Kachna doczytałam że urodziłaś maluszki! Kochana jak sie czujecie? Wierze że wszystko dobrze

Anika ja tez tak miałam, że rano brzuch płaski a wieczorem juz ciążowy. Poczekaj jeszcze ze 2-3 tyg i wyskoczy ci tak nagle że nie bedzie watpliwości :-) tak z dnia na dzien sie powiększy

Marluna leż i odpoczywaj, pierwszy trymestr ma rożne dziwne dolegliwości i krwawienia są dość częste. Dla pocieszenie powiem ci że niby w UK tez do 12tc nie uznają pomocy a wczoraj poszłam do lekarza z bardzo silnymi bólami brzucha i rowniez nie zrobili nic oprócz sprawdzenia czy dziecko żyje i zaproponowali paracetamol. Wiec taka jest pomoc po 12tyg :-/

Anne kochana to wiadomość dnia!! Za miesiąc bedziemy gratulować wysokiej bety!!!! Super

Hess jak sie czujesz? Brzuszek widać??

A u mnie przez dwa dni miałam takie skręty jelit i bol podbrzusza, że myślami że urodzę! Na szczęście dzisiaj lepiej. No i czuje RUCHY!!! Czuje jak mnie ktoś kopie od środka :-)

Ostatnia edycja:
A powiem Ci, że powoli przechodzi. Lekki tylko ból, ale wzięłam kąpiel i pomogło :)

Właśnie się zastanawiam nad tą nową dostawą plemniczków :D Kurcze jutro znów nie wybiorę, bo pewnie z rana nie ma dostawy. No ale mam nadzieję, że w dniu punkcji sobie wybiorę :)

Hej. Ja mam dzisiaj wizytę przez transferem z mrożonych zarodków :) może za kilka dni będzie transfer. Powiedzcie mi co brałyście przez transferem ? Bo ja biorę narazie tylko estrofem docipkowo. Wiem, że będę brała jeszcze Lutinus ale to przed czy po transferze?

Aniołkowa pewnie uczucie, którego nie da się porównać z niczym innym! Super!
Żeby jelita dały Ci już spokoj !! :)

Ewelin wybierzesz najlepsze jak się tylko da i za chwilę to ja będę kciuki za Twoja bete trzymać ,chociaż to tylko formalność będzie :)

Hej. Ja mam dzisiaj wizytę przez transferem z mrożonych zarodków :) może za kilka dni będzie transfer. Powiedzcie mi co brałyście przez transferem ? Bo ja biorę narazie tylko estrofem docipkowo. Wiem, że będę brała jeszcze Lutinus ale to przed czy po transferze?

ja brałam od 2-14 dnia estrofem dopochwowo. od 15 dnia lutinus, w dniu transferu antybiotyk i relanium. po transferze jeszcze przez 3 dni relanium i cały czas biorę lutinus i estrofem dopochwowo, luteinę podjezykową, no i kwas foliowy magnez acard

reklama
Laski przeczytalam wszystko!! Wow, ale sie rozpisalyscie :-) :-) :-)

Kachna gratuluje dzieciaczkow, napisz jak sie czujecie, w ktorym tyg urodzilas??

Aniolkowa Mama super ze już czujesz ruchy! :-) tez sybko poczulam w pierwszej ciazy, cos pieknego! Z kazdym dniem beda coraz silniejsze, a jeszcze jak dziecko ma czkawke tez sie czuje, takie dziwne uczucie. Potem jak dziecie sie przeciaga to az boli. Mam nadzieje ze najpozniej za 10 tyg i ja poczuje.

Dziewczyny a ja juz mam ciazowy brzuszek, jestem szczupla, i widac juz dosyc mocno. Porownywalam zdjecia brzuszka z poprzedniej ciazy to teraz mam taki jak w poprzedniej ciazy w 14 tyg :-)

Annemarie ciesze sie razem z Toba i trzymam kciuki :-*

Westi powodzonka z beta, zobaczysz bedzie pozytywna, mnie tez pobolewal brzuch jak na @@@

Buziaki!

Do góry