reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

joweg
protokol zalezy od wielu czynnnikow i w wiekszosci przypadko jest to protokol dlugi z wyciszaniem gdyz ogolnie sa lepsze rezultaty jesli chodzi o jakosc komorek. ale tak nie zawsze jest - zalezy od roznych rzeczy i napewno twoj lekarz wzial wszystkie pod uwage
zwykle przy dlugim protokole jest wiecej komorek, ale za nie dla wszystkich ten protokol jest dobry

reklama
zgadzam się z lolitka200 , ja miałam krótki i miałam bardzo dobrą jakość komórek,fakt ,że nie wiele bo 12 ale przynajmniej mnie nie przestymulowali ,bo wiem,że też tak dziewczyny mają ...ale to też zależy od wielu czynników.

to superrr , bo ze mna ogolnie wszystko jak nabardziej ok :) jestem mloda wyniki ok, mamy icsi poneiwaz moz byl chory na raka i po chemii nie jest polodny (przed choroba oddal sperme) i teraz dzialamy:)

joweg ojej to duzo przeszedl twoj maz:(
zuzanka mowisz ze 12 to nieduzo...ja mialam super jakosc 4...i kurcze jakos nie narzeka hihi wazne ze z czego bylo wogole robic icsi:)

liczymy na torche szczescia bo mamy kasy tylko na jedno podejscie , to i tak duze obiacieznie dla nas .... wiec musi sie udac :)

mial raka kosci , przez lekarzy stracil reke ( amputacja) potemm jeszczee przerzuty na obu plucach , dzeicko to jedyna nadzieja dla nas i sens zycia :) mimo ze jestesmy mlodzi : maz 23 , ja 20 :) i jeszcze mowia ze sperma po zamrozeniu do 2 lata sa najlepsze szanse na dziecko a potem nam juz nic nie gwaratuja

joweg skarbie podziwiam Cię i uwierz mi ,będziecie się cieszyć pięknym bobasem ;-) podziwiam Was i waszą siłę......
Minie ale tylko 6 się zapłodniło ,nie narzekam bo nie mam na co ;-) tylko dziewczyny mają podobno więcej więc ja się cieszyłam,że przy krótkim protokole udało mi się wyhodować 12 a jak dobrze pamiętam to 8 miałam dobrych ,takich do zapłodnienia albo 10 już sama nie wiem dokładnie ;-( a masz zamrożone jakieś ?

joweg matko strasznie mi przykro z powodu męża:(..biedny:)Możesz go uściskać od stada bab z in vitro:)he he he......życie bywa niesprawiedliwe....mam nadzieję że wszystko będzie ok ze zdrowiem męża i życzę Wam jak najbardziej powodzenia :)...

reklama
szarlotka80- dajemy sobie jakos rade :) powoli powoli :) maz juz ozdrowial jak powiedzialam juz ze mozemy juz zaczac sie stara o dzidziusia o niczym innym nie mysli , juz pokoj chce malowac na rozowo i lozeczko bedzie sam robil bo jest na 100% przekonany ze bedzie dziewczynka :) wariat moj kochany :) szarlotka za pierwszym razem ci sie udalo ?:) dobrze sie czujesz ?:) i wszytsko ok mam nadzeije :)

Do góry