reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

joweg dzielni jestescie to tym bardziej jak poczytalam wasza historie zaciskam kciuki aby sie udalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)moj m tez wiedzial od poczatku ze bedzie dziewczynka:)na 100% wiec kto wie:)
zuzanka ja mialam 3 zaplodnione z tego jeden przestal sie rozwijac i dwa sa w brzuszku...iczekamy...

upsa jak u ciebie?

reklama
minie2011- myslisz ze tak moze byc , maz nie doposzcza do siebie mysli ze moze byc chlopiec on jest juz pewnien ze dziewczynka mowi ze to czuje :) minie kiedy robisz test ????

joweg to dziewczynki Ci życzymy ;-)
Minie2011 no to tym bardziej zaciskam &&&&&& ;-) ale będzie kochana zobaczysz ;-)duuuuuża beta i śliczne małe bobo ;-P
isia25 śliczny opis masz nad sygnaturką ;-)

nie mam pojecia co z sakmi:((
dziekuje dziewczyny...
test a wlasciwie wynik we wtorek..jeszcze troche....uff
dzis powinnam wg cyku dostac @
kanapka na sniadanie miala smak mydla...kawa mi nie smakowala..normalnie coraz lepeij sie robi;)

joweg i zuzanka witajcie:-)
minie trzymam kciuki za testowanko :tak: Bedzie dobrze !!!

Pozdrawiam Was dziewczyny i zycze milego i udanego dnia ;-) U mnie ok :-)

Minie to chyba dobrze z tym mydłem heheh życzę Ci tego z całego serducha :-)
U mnie jajniki prawie przestały boleć a nadal pobolewa brzuch jak na @ i łapie się na tym że chodzę i sprawdzam czy może nie dostałam
oo9ei.gif

Dzisiaj dzwonie do kliniki i się spytam co z moim zarodeczkiem czy się prawidłowo podzielił i czy jest gotowy do zamrożenia...

cześć dziewczyny...

upsa
transfer miałaś 19 z tego co piszesz tak? to dlaczego dopiero dzisiaj dopiero informacja o Twoim zarodeczku drugim?
czarnykot miło Cię widzieć ;-)

życzę miłego dnia ....

zuzanka nie mam pojęcia... z tego co mi powiedziano jest on (4B) wolny ale się dzieli i kazali dzisiaj zadzwonić. Właśnie dzwoniłam i muszę spróbować jeszcze raz bo w tej chwili trwa punkcja.

reklama
Dziewczyny czy możecie mi doradzić jak sama mogę polepszyć endometrium.
Mam kilka dni do transferu tj jakieś 2 tyg. jeżeli endo będzie ok.
Ja oczywiście jem orzechy , suszone morele i piję odrobinę wina czerwonego dziennie.
Co jeszcze ????????

Do góry