reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja po transferku leniuchowałam tylko 3 dni ale zaraz po testowaniu wzięłam L4 i tak sobie w domciu siedzę:)...a co do bólu jajników miewałam, nawet mi usg robili na wszelki wypadek już po potwierdzeniu ciąży betą.....

bo to chyba ten ból jest spowodowany tą punkcją ,tak mi się wydaje ,mnie też bolały ...ale ja też zatestuje w 8 dpt :-) a co raz się żyje ;-)

reklama
zuzanka81 tylko żebyś po teście przez 4 dni do bety nie zewświrowała jak wyjdzie negatyw... Mi lekarz powiedział, mi osobiście, nie żadnej znajomej, że jeśli w 12dpt wyjdzie mi negatyw to i tak mam zrobić bete, bo testy często na początku się mylą w tę strone!

czesc dziewczyny :) ja dzis jestem wlasnie po histeroskopii miala ktoras z was ? i kurcze cale ramiona mnie bola :/ ale ogolnie wszystko ladnie pieknie , bardzo sie ciesze :) no i na poczatku mam transfer , moja pierwsza i ostatnia proba miejmy nadzeije :)

zuzanka81 to jets takie badanie macicy mikro kamera czy wszystko ok :) w korym dniu cyklu wszystko wam sie zaczynalo ?:) ja mam stawic sie w klinice miedzy 2-5 dniem cyklu

najpierw to musi dojść do criotransferu ;-) bo jak na razie to tylko pisanie ;-) aby do piątku i będę wszystko wiedzieć,czy moje jajniki produkują jakieś jajo ;-)

joweg nie wiem kochana o co konkretnie pytasz?

joweg ja miałam histeroskopię, w trakcie badania okazało się że mam zrosty więc mi je wycięli....:)ale badanie wspominam baaaaaaaaaaardzo niemiło...i fatalnie się po nim czułam...koszmarnie...wszystko mnie bolało i słaba ciągle byłam...śpiąca....do bani....na szczęście to dawno i nieprawda.....

szarlotka80 to tak jak ja :/ a przy in vitro zawsze robia wyciszanie ? ja nie biore zadnych anty :/ i sama nie wiem czy to dobrze czy nie :/ od czego to zalezy ?

reklama
szarlotka80 to tak jak ja :/ a przy in vitro zawsze robia wyciszanie ? ja nie biore zadnych anty :/ i sama nie wiem czy to dobrze czy nie :/ od czego to zalezy ?

cześć dziewczyny...

joweg to zależy od tego jak funkcjonują Ci jajniki i w jakim stanie są Twoje hormony ,ja miałam bez wyciszania ,krótki protokół,bo u mnie wszystko dobrze jest w sumie ,anty działają rozleniwiająco na jajniki ,jeśli nie produkują za dużo jajeczek to lekarz nie zaleca wyciszania bo może je jeszcze bardziej rozleniwić ,podają wtedy hormony w 1 cyklu aby tylko rozmnożyć jajeczka do zapłodnienia ;-) to dobre jest bo nie jest dłużej na lekach,długi protokół jest bardziej skomplikowany ;-)

Do góry