reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Iga, wizyta miał być na 20.40, ale była obsuwa i weszlismy o 22... Na szczęście mamy blisko i w domu czekaliśmy na telefon, kiedy przyjechać.
Ale fakt! Oni tam pracują od 7.00 do późnych godzin.

A ja narzekalam jak bylam w ciazy ze u mojego gina jest opuznienie i wchodzilam 18-19. Teraz juz nie odwaze sie narzekac bo wiem ze mogloby byc gorzej:szok:

Iga no ja mam duze obawy czy ten pierwszy emutkowy strzał to przypadek czy moze uda sie drugi raz tez? Cholera wie - przyczyna niepłodności nie do konca zdiagnozowana....

Moja wizyta dopiero na 15 , poki co to moje serce wali jak szalone!! probuje sobie wmawiac ze wszystko bedzie ok,ale jednak niepewnosc jeszcze pozostaje :sorry:

Iga no ja mam duze obawy czy ten pierwszy emutkowy strzał to przypadek czy moze uda sie drugi raz tez? Cholera wie - przyczyna niepłodności nie do konca zdiagnozowana....

U nas tez sie udalo za pierwszym razem i tez mam takie obawy czy bedziemy mieli tyle szczescia ze uda sie i crio. Mamy tylko jednego mrozaka wiec jak sie nie uda to narazie koniec bo najpierw trzeba kredyt splacic za tego malego terroryste. U nas marne nasienie M wiec mam mala nadzieje ze jak u mnie bedzie wszystko oki to latwiej bedzie zaciazyc.

Moja wizyta dopiero na 15 , poki co to moje serce wali jak szalone!! probuje sobie wmawiac ze wszystko bedzie ok,ale jednak niepewnosc jeszcze pozostaje :sorry:

Martini co ty wogole piszesz? Przeciez to normalne ze wszystko bedzie dobrze. Nie wolno ci sie zamartwiac i denerwowac bo to na maluszka przechodzi!!!

Westaice mam nadzieje ze dobrze sie czujesz i czekam z niecierpliwoscia na twoja relacje z transferu ciezarna babo:-) :) apropo teraz nie mozna ci nic odmawiac bo myszy nas zjedza. Ja jak bylam w ciazy i mi M cos odmowil to pod schody pod domem przyszly szczury:-p ale od tamtej pory mialam juz co chcialam:-D;-) ;);-) ;);-) ;)

Dziewczyny ale fajnie ze u Was wszystko w porządku, dzieciaki się zdrowo rozwijają i to najważniejsze, reszta się nie liczy!
Ewelin widzę że jak na razie to łeb w łeb idziemy, ja właśnie po badaniu estradiolu i czekam na wynik a o 10 wizyta czy się dobrze wyciszam i może się dowiem czegoś o stymulacji :happy:
Anika super sprawa widzieć malucha jak sobie spędza czas u mamy w brzuchu :-) :)
Westaice gratuluję naprawdę świetnego wyniku, na pewno taki piękny Kropek z Tobą zostanie! :rofl::-) :)
Jeśli kogoś pominelam to przepraszam ale strasznie dużo tu nas i trochę się gubię ale wiem że dużo tu ostatnio pozytywnych wydarzeń i to daje ogromną moc i napawa optymizmem :yes::-) :) Oby tak dalej, wszytkim Wam tego z samego rana życzę! :happy::happy:

reklama
Do góry