reklama
Tak leży ba klinicznej bo tsm siostra była na patologii - powiedzieli jej ze na swieta bedzie moze mogła pokangurowacEmi, a dlaczego nie pozwalają przytulać? W jakim to szpitalu? W Gdańsku? Dziecko bez respiratora przecież.
A krechę też jeszcze mam. Jutro będzie 5 miesięcy od porodu.
Em ale mi jakby miednicy szerszą zostala, mięśnie się wyrobily na lekach i nogach wyglądam jak sztangista buehe podnoszacmojego teroryste non stop aon ma 4 miesiace i już 8kg klocek!!
Ale on ma 70cm ubranka 6-9m/c pediatra w szoku a on rośnie jak na drożdżach. Niby wagowo 75centyl ale zwrosowo tez 75centyl, wiec jest po prostu dorodny:-)
Ja zalezy jaka forma ale korpusik 62,ubranka a getry to 74[emoji23][emoji23]
Ja to karmie tak se... Rano cyckujemy troche w południe i czasami wieczorem - laktacja nie duza ale stabilna.Em ja na siłownię wracam jak skończę karmić i będę pikna- przynajmniej takie są założenia buehehe:-) mimo niskiej wagi ubranianadal 38/40 i gdzie tu sprawiedliwosc??
Ja pierwszy trening to dwa tygodnie po porodzie robiłam [emoji16][emoji16]
Czyli ile bedzie miec pierwsza kruszynka ??To obydwie macie duże dzieciaczki. A myślałam że mój Antoś taki duży. Mi od wczoraj zaczął raczkować i teraz nie mam chwili spokoju. Jest poprostu wszędzie. Co do kp to tak do 10 miesięcy dobic chce i chwila odpoczynku dla mnie bo w wakacje wracamy po sniezynke.
Bo ja to cały czas sie łamie czy nie szybciej ...
U mnie gardzi huśtawka a kurde 400 zeta dałam [emoji16]Inga głowę ma stabilna od 3miesiaca czyli tak normalnie chyba a nosidelka nie lubi bujaczka tez no chyba ze z wibrą:-) A jamyslalam,ze raczkowacmusi do 6miesiaca uff bo się zbiera ale na brzuch się nie przekręcił jeszcze
W chuste daje sie wsadzać i potrafi walnac kime na 2h s chuście.
Glowe dźwiga ale jeszcxe jakos super tego nie kontroluje i jsk mam ja na rękach potrafi fiknac i przywalić w moj obojczyk i wtedy syrena ..[emoji16][emoji16]
iga2421
Fanka BB :)
Inga głowę ma stabilna od 3miesiaca czyli tak normalnie chyba a nosidelka nie lubi bujaczka tez no chyba ze z wibrą:-) A jamyslalam,ze raczkowacmusi do 6miesiaca uff bo się zbiera ale na brzuch się nie przekręcił jeszcze
Mi gowniarz w nocy wstaje na jedzenie 3-4 razy i tez juz mam dość. Ale na leżąco go karmie i przydrzymie sobie w międzyczasie;-)
Mi na brzuch zaczął się przekrecac jak miał 5 miesięcy. Ostatnio jak u lekarki byliśmy to stwierdzila ze jest silny i ladnie się rozwija. A z raczkowaniem jeszcze masz czas i człowiek się cieszy ze dziecko raczkuje ale plecy dają czadu z tym ciągłym schylaniem się. A to dopiero 2 dni
iga2421
Fanka BB :)
Czyli ile bedzie miec pierwsza kruszynka ??
Bo ja to cały czas sie łamie czy nie szybciej ...
No jesli się ładnie wszystko uda to jak się druga dzidzia urodzi to maly jeszcze nie powinien miec 2 lat a czas pokaze jak to wyjdzie bo jak narazie to juz 8 miesięcy po porodzie i @ nie mam i zapisalam się do giną żeby sprawdzić czy wszystko w porządku.
Zazdroszczę ci z tym spaniem po 2 godziny bo mój rozrabiacha to śpi 3 x30 min. Nawet odpocząć nie ma kiedy
reklama
Podziel się: