reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dzis emocji dostarcza nam kolejne dziewczyny! Kciuki :))

Marzec

23: Martini – wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
23: Malina - wizyta
23: Ewelina86 - wizyta i rozpiska stymulacji

24: ma_rta- usg Malucha
24: marzen - podgląd stymulacji
25: Foote - III weryfikacja i wysoka beta!!
25: agatek - kropkowe usg
26: martka83 - usg przed crio
28: Rada - podgląd w czasie stumulacji
29: natula - usg przed crio
30: Nikaa - badanie prenatalne w II trymestrze
31.03 - Falka302 - wizyta przed crio

KWIECIEŃ
1: Nova - wizyta w klinice
4: Hess- usg w Novum
4: szila - betowanie 
6: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciąże
6: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciaze
6: Olusja - usg Kropkowe
7: Madzionga - podglądanie Maluszkow
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
11: 24Magda - wizyta u gin prowadzącego ciaze
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
25: monika1134 - wstępny termin transferu
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe

Kogo i na kiedy dopisać?
Czy aby kogoś nie pozarlo? :)

reklama
Ewelina, do usług, jak bys jednak wolała 89, daj znać ;)

Rada, czyli obrodzilo?:)) to dobrze! Masz wizytę w poniedziałek wielkanocny?

Falka, no odnalazlas się! Dzięki Bogu, bo już mnie podejrzewany, ze Cię pozarlam :)) piękny masz zarodek, to właśnie ten jeden:))

Ewa, czyli wszystko ok? Nadal musisz leżeć? Co z Maluchem? Jak wymiary? Opowiadaj!! No i podaj daty do kalendarza :))

A teraz o mnie! Przed 23 wyszliśmy z gabinetu, badanie trwało 45 minut! A Jeszce po mnie pacjentka była! Z Ludzikiem wszystko ok! Wszystkie parametry i przepływy w normie :)) wymiary idealne jak na ten tydzień ciąży. Crl 65mm:) płci nie znamy. Na podstawie usg lekarz wykluczył ryzyko chorób. Mówił, ze mogę zrobić pappa, ze da 5% dodatkowej wiedzy. Ale skoro wszytsko w normie, odpuszczam temat. Ogólnie, to bardzo ruchliwe to nasze dziecko! I powiem Wam, ze nie dociera to do mnie! Naprawdę w brzuchu rośnie mi Maluch! Z pięknymi łapkami i nóżkami, noskiem itd i pięknie mu bije serce - jak w konskim galopie:) ale nie dociera! :)

Ostatnia edycja:
Aniko super wieści!! Gratuluje :):)
Ja re juz pappa nie robiłam :)

Iga - u mnie w klinice wymagają zeby regularnie miesiaczkowac i nie karmić

Anika takie wiadomości czyta się z bananem na twarzy (przyznaję, że w autobusie pewnie dziwnie wyglądam, jeszcze przed chwilą kiwając się jak wańka wstańka z niewyspania, a teraz z wielkim bananem, obudzona ;) ). Wierzę, ze trudno w to wszystko uwierzyć:) cudowne wiadomości, dzieciątko zdrowe, to najważniejsze:)

Aniko super wieści!! Gratuluje :):)
Ja re juz pappa nie robiłam :)

Iga - u mnie w klinice wymagają zeby regularnie miesiaczkowac i nie karmić

No ja zamierzam zacząć mm powoli podawać a zobaczymy co moja giną powie w przyszly czwartek na brak @.

Anika gratuluje dorodnego maleństwa. Ani się obejrzysz a będziesz tulić swoje dzieciątko. A jakos strasznie późno macie te wizyty u lekarza

reklama
Iga, wizyta miał być na 20.40, ale była obsuwa i weszlismy o 22... Na szczęście mamy blisko i w domu czekaliśmy na telefon, kiedy przyjechać.
Ale fakt! Oni tam pracują od 7.00 do późnych godzin.

Do góry