reklama
Wzglednie jest ok, dziekuje :* o dziwo dzis daja mi zyc chociaz powiem Ci ze im sa wieksi tym mi ciezej,a to poczatek 28 tyg,a gdzie tu dalej...ktorys uciska na jakies nerwy,najgorzej jak sie nie ruszam,jestem dlugo w jednej pozycji,a potem chce szybko wstac. Tak mnie boli w prawej pachwinie i posladku,ze szok i chwilami uciskaja mi zyle glowna,zaczyna mi sie wtedy robic ciut slabo wiec czesciej staram sie polozyc. Ogolnie juz latwo nie jest ale co tam - damy radeCzesia jak się czujesz? Chłopaki dają popalić?
Aaa no i wczoraj patrzylam jak w jednym miejscu mi brzuchol podskakuje
Ewelin no i chlopaki sluchaja sie taty ile razy jak chlopaki mocno dokazuja M podchodzi i tez chce ich poczuc,polozy reke na brzuchu a tam od razu cisza i spokoj sie robi ciekawe czy pozniej usypianie ich tez bedzie mu tak latwo szlo
Dokladnie nie wiem bo jak bylam u lekarki to sie nie dopytalam gdyz nie mam o tym zielonego pojecia. A to czy krzepliwosc krwi jest u mnie genetyczna to trzeba jeszcze sprawdzic. Lekarka powiedziala ze bede musiala miec infuzje przed stymulacja, transferem itd. Czy ktoras z Was sie w tym orientuje???Jakich przeciwcial? I krzepliwosc? Masz mutacje w genie?
kasia_basia
Fanka BB :)
Dziewczyny, ja dziś się doczekałam @. I tu pojawia się problem, bo przyszła 2 dni wcześniej. Stymulacje zacznę. Więc we wtorek. Moje pytanie: czy można teraz zaplanować kiedy będzie punkcja? Bo ja równo dwa tygodnie od pierwszego zastrzyku mam ważne wydarzenie w pracy - 1 dzień. Jeśli mnie tam nie będzie to na bank mnie wyleją. Pogadam jutro z dr na ten temat. Nie chcę z tego powodu wszystkiego odkładać....
ewelin86
No pewnie lekko nie jest Ale dla takich małych Szkrabów warto, żeby coś bolało To już wiemy kogo będą słuchać Aż mi łezki poleciały, ( mam huśtawkę hormonów przed @ i co przeczytam lub zobaczę to beczę ) jak przeczytałam, że zobaczyłaś, że brzuchol Ci podskakuje Pewnie fajne uczucie jak kopią, ruszają się i widzisz jak brzuch podskakujeEwelin no i chlopaki sluchaja sie taty ile razy jak chlopaki mocno dokazuja M podchodzi i tez chce ich poczuc,polozy reke na brzuchu a tam od razu cisza i spokoj sie robi ciekawe czy pozniej usypianie ich tez bedzie mu tak latwo szlo
ewelin86
To z lekarzem musisz ustalić. A ogólnie punkcje zależy od tego jak zareagują Twoje jajeczka na stymulację. Ja przeważnie miałam w ok 14-15 dc punkcję.Dziewczyny, ja dziś się doczekałam @. I tu pojawia się problem, bo przyszła 2 dni wcześniej. Stymulacje zacznę. Więc we wtorek. Moje pytanie: czy można teraz zaplanować kiedy będzie punkcja? Bo ja równo dwa tygodnie od pierwszego zastrzyku mam ważne wydarzenie w pracy - 1 dzień. Jeśli mnie tam nie będzie to na bank mnie wyleją. Pogadam jutro z dr na ten temat. Nie chcę z tego powodu wszystkiego odkładać....
ewelin86
Niestety ja Ci nie pomogę, bo nic nie wiem na ten temat. Może któraś z dziewczyn będzie wiedziała ewentualnie może na jakimś forum immunologicznym zapytajDokladnie nie wiem bo jak bylam u lekarki to sie nie dopytalam gdyz nie mam o tym zielonego pojecia. A to czy krzepliwosc krwi jest u mnie genetyczna to trzeba jeszcze sprawdzic. Lekarka powiedziala ze bede musiala miec infuzje przed stymulacja, transferem itd. Czy ktoras z Was sie w tym orientuje???
Ewunka
Nie ma opcji by wyliczyć punkcjie po 5 dniach zastrzyków powiedzą Ci mniej więcejDziewczyny, ja dziś się doczekałam @. I tu pojawia się problem, bo przyszła 2 dni wcześniej. Stymulacje zacznę. Więc we wtorek. Moje pytanie: czy można teraz zaplanować kiedy będzie punkcja? Bo ja równo dwa tygodnie od pierwszego zastrzyku mam ważne wydarzenie w pracy - 1 dzień. Jeśli mnie tam nie będzie to na bank mnie wyleją. Pogadam jutro z dr na ten temat. Nie chcę z tego powodu wszystkiego odkładać....
reklama
Jeżeli spojrzymy na regułę to 10-14 dni od 1 dnia stymulacji.Dziewczyny, ja dziś się doczekałam @. I tu pojawia się problem, bo przyszła 2 dni wcześniej. Stymulacje zacznę. Więc we wtorek. Moje pytanie: czy można teraz zaplanować kiedy będzie punkcja? Bo ja równo dwa tygodnie od pierwszego zastrzyku mam ważne wydarzenie w pracy - 1 dzień. Jeśli mnie tam nie będzie to na bank mnie wyleją. Pogadam jutro z dr na ten temat. Nie chcę z tego powodu wszystkiego odkładać....
Ale nie da się tego przewidzieć. Ja miałam wysokie dawki i trwała całą stymulacja 7 dni.
Podziel się: