reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
I kogo będzie na to stac...my utopiliśmy wszystkie oszczędności, rok pracowaliśmy tylko na klinikę, do tego ceny leków, które i tak kosztują mega, a ma byc jeszcze ciekawiej....dramat
No my wyjechaliśmy do Anglii na 10 miesięcy, bo wiedzieliśmy z jakimi kosztami musimy się liczyć. Jak poprzedni rząd rzutem na taśme podpisał ustawę do 2016 to byłam zadowolona, bo dużo osób skorzysta. A tu proszę nowy rząd i ustawa do czerwca :(:wściekła/y::angry:
To prawda dramat

I kogo będzie na to stac...my utopiliśmy wszystkie oszczędności, rok pracowaliśmy tylko na klinikę, do tego ceny leków, które i tak kosztują mega, a ma byc jeszcze ciekawiej....dramat
A no dramat . Ja mam dużo szczęścia bo tu jest inaczej
Gonal 1050 2 opakowania
Menopur 75 10 zastrzyków
Ten 1 w długopisie nie wiem jak się nazywa
I 5 szt jakoś tez nie wiem jak się nazywa
Mam skkeroze wybaczcie
Cala stymulacjia 1500 €
Po refundacji niecałe 22 €
Tak jest w Madrycie a już w Barcelonie leki płacisz 100%
2016-03-16 18.19.27.jpg

Załączniki

• 2016-03-16 18.19.27.jpg
    2016-03-16 18.19.27.jpg
    161,3 KB · Wyświetleń: 234
I to jest właśnie to! :D
Wolę kwaśne i słone ;) nawet bez diety!
Juz tam już tam. Zarloczki z Was :-D
Dziewczyny ja też Wam życzę abyśmy wszystkie w czerwcu juz z brzucha mi były.
Ale jeszcze bardziej życzę sobie i wszystkim żeby refundacja wróciła i mentalność się zmieniła!
Dobrze, że nam się tak życie potoczyło, że nie jest to dla nas jakis duży problem na te chwile. Choć nie powiem, że łatwy.

No my wyjechaliśmy do Anglii na 10 miesięcy, bo wiedzieliśmy z jakimi kosztami musimy się liczyć. Jak poprzedni rząd rzutem na taśme podpisał ustawę do 2016 to byłam zadowolona, bo dużo osób skorzysta. A tu proszę nowy rząd i ustawa do czerwca :(:wściekła/y::angry:
To prawda dramat
U nas w ogóle nie było mowy o programie rządowym...

reklama
Do góry