reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ewunka Ty to tez wyhodujesz tyle co chomiki:D
Tylko co potem, jak wszystie sie pieknie podziela i zaplodnia???
Moze pomysl w wiekszym pokoiku, bo jak Ci tak przyjdzie rodzic co roku:D
No mam jeszcze garderobę gdzie by weszły ze 2 piętrowe łóżka. .... gdzieś je upchne. Mąż się śmieje za 1 razem jak mu mowie ze leki są z moczu kobiet mówi jezuuu i Siuski takie drogie. ? Teraz mówię że coś tam z jajnika chomika. ..... Mówi Boże. ... a jak będą podobne do chomika :rofl2::rofl2::rolleyes:

Westaice, ja nie wiem,co jest z tym kalendarzem! On czasami zmian nie zapisuję!

Dziewczynu, kontrolujcie to dzikie stworzenie, jakim jest nasz kalendarz, bo on żyje własnym życiem! Wredota :D
Ja chyba wiem o co chodzi z tym kalendarzem...
Anika Ty jestes na diecie???
Bo dziewczyny tak znikaja i mam podejrzenia, ze jestes wyglodniala kanibalka;)

No mam jeszcze garderobę gdzie by weszły ze 2 piętrowe łóżka. .... gdzieś je upchne. Mąż się śmieje za 1 razem jak mu mowie ze leki są z moczu kobiet mówi jezuuu i Siuski takie drogie. ? Teraz mówię że coś tam z jajnika chomika. ..... Mówi Boże. ... a jak będą podobne do chomika :rofl2::rofl2::rolleyes:
Z tego co mi wiadomo ale jeszcze pewności nie mam zapladniaja wszystkie ale do ladowki idzie góra 6 szt

reklama
Dziewczyny mam pytanie czy po transferze którakolwiek z Was odczuwała jakikolwiek bol brzucha?? czy wychodzicie z kliniki i jakby nigdy nic??
Ja nic nie odczuwała po transferze. Normalnie sie czułam, jak po zwykłej wizycie :) Ale słyszałam, że niektóre dziewczyny odczuwaja lekkie bóle

Do góry