reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Krew oddana, czekają mnie teraz najdłuższe 3 godziny w moim życiu, uwierzcie mi, że to jest gorsze niż czekanie przez te 10 dni od transferu.

Witajcie dziewczyny! Bardzo chciałabym Was prosić o radę-obecnie jutro podchodzę do 3 IUI i jesli się nie uda, to już więcej nie będzie-wtedy zdecyduję się na in vitro-napiszcie proszę co myślicie o klinice Novum?
Wiem, że badań jest sporo, ale napiszcie czy już jak zacznie się stymulację, to bardzo to długo trwa?Pewnie zależy to od tych protokołów(na razie jestem zielona w tych sprawach, ale mam nadzieję, że coś mi podpowiecie)Pozdrawiam.Gratuluję dziewczynom , którym się udało i trzymam kciuki za DANII

Magdusia 31 - z klinikami leczenia niepłodności jest tak, że jak jakaś klinika komuś pomorze to ją chwali a jak nie to samam wiesz. Moim zdaniem Novum jest jedną z droższych klinik, co do efektów to pewnie pokarzą Ci statystyki że są najlepsi (co wcale nie musi być prawdą). Ja osobiście na Twoim miejscu (też jestem ze świętokrzyskiego) wybrałabym którąś klinikę w Białymstoku, ja zadałam sie z invimedem i żałuje

Dziękuję dziewczynki za kciuki, niestety beta 0,169 :-(
Co prawda mój gin twierdzi, że za wcześnie zrobiłam i mam powtórzyć w 12dpt, ale chyba wszystkie tu wiem, że nie mam się co łudzić.
Dziewczyny oczekujące, nie zniechęcajcie się inie załamujcie, trzymam kciuki za was wszystkie.

reklama
Magdusia 31 ja o Novum czytałam dobre opinie, ale też bardzo dużo kiepskich. Mnie zbulwersowało jak dziewczyny pisały, że nie robią tam transferów w niedziele i święta. Dla mnie to nieporozumienie, bo czasami 1 dzień dla zarodka to być albo nie być.
danii bardzo mi przykro :(

Do góry