reklama
szarlotka80
Fanka BB :)
danii ja również trzymam kciuki i czekamy na Ciebie na ciężarówkowym.....!!!!!!! Powodzenia !!!!!
ANOWI32
Zaangażowana w BB
danii- jestem cały czas myślami z Tobą, kciuki cały czas zaciśnięte.
Magdusia 31
Witajcie dziewczyny! Bardzo chciałabym Was prosić o radę-obecnie jutro podchodzę do 3 IUI i jesli się nie uda, to już więcej nie będzie-wtedy zdecyduję się na in vitro-napiszcie proszę co myślicie o klinice Novum?
Wiem, że badań jest sporo, ale napiszcie czy już jak zacznie się stymulację, to bardzo to długo trwa?Pewnie zależy to od tych protokołów(na razie jestem zielona w tych sprawach, ale mam nadzieję, że coś mi podpowiecie)Pozdrawiam.Gratuluję dziewczynom , którym się udało i trzymam kciuki za DANII
Wiem, że badań jest sporo, ale napiszcie czy już jak zacznie się stymulację, to bardzo to długo trwa?Pewnie zależy to od tych protokołów(na razie jestem zielona w tych sprawach, ale mam nadzieję, że coś mi podpowiecie)Pozdrawiam.Gratuluję dziewczynom , którym się udało i trzymam kciuki za DANII
Magdusia 31 - z klinikami leczenia niepłodności jest tak, że jak jakaś klinika komuś pomorze to ją chwali a jak nie to samam wiesz. Moim zdaniem Novum jest jedną z droższych klinik, co do efektów to pewnie pokarzą Ci statystyki że są najlepsi (co wcale nie musi być prawdą). Ja osobiście na Twoim miejscu (też jestem ze świętokrzyskiego) wybrałabym którąś klinikę w Białymstoku, ja zadałam sie z invimedem i żałuje
Dziękuję dziewczynki za kciuki, niestety beta 0,169 :-(
Co prawda mój gin twierdzi, że za wcześnie zrobiłam i mam powtórzyć w 12dpt, ale chyba wszystkie tu wiem, że nie mam się co łudzić.
Dziewczyny oczekujące, nie zniechęcajcie się inie załamujcie, trzymam kciuki za was wszystkie.
Co prawda mój gin twierdzi, że za wcześnie zrobiłam i mam powtórzyć w 12dpt, ale chyba wszystkie tu wiem, że nie mam się co łudzić.
Dziewczyny oczekujące, nie zniechęcajcie się inie załamujcie, trzymam kciuki za was wszystkie.
reklama
kwiat_lotosu
Magdusia 31 ja o Novum czytałam dobre opinie, ale też bardzo dużo kiepskich. Mnie zbulwersowało jak dziewczyny pisały, że nie robią tam transferów w niedziele i święta. Dla mnie to nieporozumienie, bo czasami 1 dzień dla zarodka to być albo nie być.
danii bardzo mi przykro
danii bardzo mi przykro
Podziel się: